Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 03, 09:33)
Merginos labai reik konsultacijos, kiek galėtų kainuoti spintukė, ji sena , gerokai sena, bet ne senovinė, pati faneruota, ornamentas medžio drožinys. Keistas stiklas, nes dužo.

Paklausk Provanso ir klasikos temoje, gal ten žinos mirksiukas.gif

O pas mus savaitgalį va tokie daikčiukai atkeliavo. Darbo bus, bet sutvarkius turėtų neblogai atrodyti. Ypač stalas - jeigu nuomonė nepasikeis, taps baltas wub.gif

user posted image
http://www.part.lt/i...a654060d794.jpg
Atsakyti
Spinta - man super daiktas - ypač kai atnaujinsit thumbup.gif
Atsakyti

Tokia spinta vadinama buvo - ŠĖPA
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 03, 16:14)
Paklausk Provanso ir klasikos temoje, gal ten žinos  mirksiukas.gif
O pas mus savaitgalį va tokie daikčiukai atkeliavo. Darbo bus, bet sutvarkius turėtų neblogai atrodyti. Ypač stalas - jeigu nuomonė nepasikeis, taps baltas  wub.gif

abu daikciukai nerealus thumbup.gif nuo prie sitos temos tai stalas tiktu baltas,bet man gaila butu toki grozi uzdazyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 03, 12:33)
Merginos labai reik konsultacijos, kiek galėtų kainuoti spintukė, ji sena , gerokai sena, bet ne senovinė, pati faneruota, ornamentas medžio drožinys. Keistas stiklas, nes dužo.
user posted image
Dar suolas ( dėžė yr)
nu aišku ne Liudviko laikų  biggrin.gif

kaip tik vakar labai panašią spintukę žiūrinėjau, durelės be stiklo, toks pats drožinys.Turguje prašė 550 litų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 03 04, 15:33)
kaip tik vakar labai panašią spintukę žiūrinėjau, durelės be stiklo, toks pats drožinys.Turguje prašė 550 litų.  mirksiukas.gif

Oi kaip ačiū, mudu su vyru panašiai galvojom bigsmile.gif
o kokiam turguj.
Taip užsireikėjo kažko seno namams , net naktį sapnuose dėlioju knygas į jas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 03 03, 22:13)
abu daikciukai nerealus thumbup.gif  nuo prie sitos temos tai stalas tiktu baltas,bet man gaila butu toki grozi uzdazyti ax.gif

mano akimis kaip tik jeigu būtų baltas, išdyškėtų drožiniai ir metalinės rankenėlės smile.gif Bus matyt iš tiesų kaip ten bus, bet kad reikės šveisti ir perdažyti/lakuoti, tai tikrai, nes dabartinė stalviršio būklė tragiška...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 04, 15:35)
Oi kaip ačiū, mudu su vyru panašiai galvojom  bigsmile.gif
o kokiam turguj.
Taip užsireikėjo kažko seno namams , net naktį sapnuose dėlioju knygas į jas  lotuliukas.gif

Čia kitoje Lietuvos pusėje mirksiukas.gif - prie Lenkijos-Lietuvos pasienio sendaikčių neblogi turgai būna, šie prekeiviai būna Kalvarijų, Vilkaviškio turguose, o ar važiuoja kitur-nežinau g.gif Vidus jos buvo tvarkingas, tačiau stalviršį būtų reikėję parvarkyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 03, 17:14)

Stalas tai nuostabus wub.gif Ir baltas manau labai gražiai atrodys.
Atsakyti
sveikutes.jau seniai svajoju ir as apie skandinaviska namu interjera.po truputi judam ta linkme.tik neramina vienas klausimas:auginu du mazamecius,todel labai aktualu kiek tai praktiska?ar sunku islaikyti namuose ta gaivu baltuma,kai aplink laksto padauzos?gal kas turit patirties? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinux28: 05 kovo 2012 - 18:54
QUOTE(alinux28 @ 2012 03 05, 19:53)
sveikutes.jau seniai svajoju ir as apie skandinaviska namu interjera.po truputi judam ta linkme.tik neramina vienas klausimas:auginu du mazamecius,todel labai aktualu  kiek tai praktiska?ar sunku islaikyti namuose ta gaivu baltuma,kai aplink laksto padauzos?gal kas turit patirties? ax.gif

Aš mažų vaikų neturiu, bet bandau garsiai pasvarstyti...
Baltos sienos gali tikrai būti nuteptos rankų atspaudais ar meno šedevrais. Bet sienas perdažyti po kokių dviejų metų ne tokia ir bėda ax.gif
Ant šviesių grindų paviršių mažiau matosi plaukai, dulkės, trupiniai (aišku, tvarkytis reikia, bet su vaikais greičiau ir apsikuičia). Skandinaviškuose interjeruose pasitaiko ir tamsesnių grindų... Purvas tikriausiai vienodai matosi ant visų. Plytelių priežiūrai turi įtakos daug vanduo- jei kalkėtas matysis labai ant tamsesnių, jei daugiau geležies gali būti vargo su šviesiomis, na bet tai nuo vaikų nepriklauso... O baldai... šviesūs vienspalviai baldai aišku, kad yra teplesni. Bet skandinaviškame interjere galimi ir tamsiai pilki baltai (pvz svetainės sofa) ar tamsios/ryškios kėdės ir t.t ir pan. viskas priklauso nuo jūsų pačių...

Šėputė labai graži thumbup.gif labai panaši yra likusi nuo mano močiutės ir senelio, vienkiemyje dar dabar stovi, kol atsivežčiau... be to kinivarpos truputį vienoje pusėje pagriaužę.. O čia tokia gražiai išsilaikiusi, bus fantastika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 05 kovo 2012 - 21:40
Sienų baltų dar neturiu, kolkas pilkas gipsas, bet pritariu Tendrei, kad vieną kitą labiausiai nutepliotą sieną nesunku perdažyt drinks_cheers.gif Mažių kambarys baltas dar tik trečias mėnuo, na gal kiek apsitrynė prie jungiklio (nenorėjom tų skaidrių apsaugų, gal ir veltui). Bet va šviesiom grindims trys kartus valio, galiu nešluot, neplaut savaitę (na apsileidėlė esu blush2.gif ) o jos atrodo fantastiškai- nesimato nei šuns plaukų (derinom spalvą prie jo biggrin.gif ), nei trupinių, ir aplamai tokia spalva labai švaros ir tvarkos yspūdį sukelia, man jos tobulos wub.gif
user posted image

user posted image

p.s. foto tik tokios, specialiai grindų nefotografavau iš blog'o ištraukiau tokias kuriuose jos matosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 05 kovo 2012 - 21:48