Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 02 27, 11:58)
Mano naujausias pirkinys iš SM

grazus lampionai lauko terasai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, o čia šiaurietiškas interjeras http://www.nabuzz.co...ns-inspirations su marinistinio stiliaus interpretacija... Va, kažką panašaus ir galvoju sodyboj susikurti...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mane sužavėjo tie pavasariniai pumpurai ir tos "ale palečių" lova, tik kažin ar pati ryžčiausi tokiai lovai... Bet tas lentų natūralumas, superinis..
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 02 23, 11:25)
sveikos. reikia patarimo. galvoju ar sugadinau kompozicija visiskai ar dar yra vilties biggrin.gif  mano vyras ir tevas tai nori mane pritrenkti, nes jie tiek daug dirbo,o man nebepatinka blush2.gif
gaila neturiu po ranka normaliu fotkiu, bet aiskinu problema:
zodziu prie paradiniu duru dabar yra trys isejimai: paradines durys kolidoriaus gale, svetaines durys priesais arka i busima laiptine-hola. svetaines durys tokio pat plocio kaip ir paradines-kvadratines. arka i hola irgi tokio pat plocio,bet arkine doh.gif man ta arka biski akis dabar bado ka manot g.gif gal uztektu ja apaivadidalinti kokiu remu vietoj vel sienos griovimo g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

as dar lendu su savo kolidorium. ka su sienom patartumet daryti. as noriu tapetu, mano vyras dazyti. ka jus manot? kokia spalva?
Atsakyti
Mano nuomone, tai ko gero lengvesnis būdas dažyti - nepatiks spalva - pasiėmei naujus dažus ir "perėjai" per sienas.

O va tapetuojant visa tai užima daugiau laiko, reikalauja tam tikrų įgūdžių (jei pats daraisi..)... jei norėsi pakeist kažką, pagrindui paruošti vėl reikės laiko...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 01, 18:30)
Mano nuomone, tai ko gero lengvesnis būdas dažyti - nepatiks spalva - pasiėmei naujus dažus ir "perėjai" per sienas.

O va tapetuojant visa tai užima daugiau laiko, reikalauja tam tikrų įgūdžių (jei pats daraisi..)... jei norėsi pakeist kažką, pagrindui paruošti vėl reikės laiko...

nu labai svarus ir protingi argumentai...aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašom, kad tik padėtų smile.gif Na, dar vienas toks patarimas - rinkitės šviesias spalvas, nes tamsios dar labiau mažins koridorių...bus niūru įėjus...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 02, 09:18)
Prašom, kad tik padėtų smile.gif Na, dar vienas toks patarimas - rinkitės šviesias spalvas, nes tamsios dar labiau mažins koridorių...bus niūru įėjus...

butinai reikia sviesias, nes kito galo kolidoriaus cia nesimato. jis dar uzsiliankia link kambariu....L formos. tai tas kitas galas isvis tamsus. gale kolidoriaus yra vonia...tai ten dejom duris su stiklu,kad nors kiek sviesos ieitu
Atsakyti
Tai gal pačiame gale prieš užsisukimą galit pamąstyt apie pakabinamą šviestuvą (kad ir kokį bra)...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Merginos labai reik konsultacijos, kiek galėtų kainuoti spintukė, ji sena , gerokai sena, bet ne senovinė, pati faneruota, ornamentas medžio drožinys. Keistas stiklas, nes dužo.
user posted image

Dar suolas ( dėžė yr)
user posted image

nu aišku ne Liudviko laikų biggrin.gif
Atsakyti