LT Saulele, yra domus galerijoje, šiaip ten tikrai tvirti tie kamuoliukai.
O ačiū už debesėlių pastebėjimą, mintis tokia ir buvo, kad atspindėti gamtos formas, didysis debesis kaip lizdas įdumba, labai jauku net man susisukti jame.
QUOTE(panfulia @ 2012 02 14, 15:50)
mantra, atleiskit, kad neatsakiau i jusu klausima.
Deja, uzsakinejau ne LT, veziausi is Rusijos (cia man ji padare). Tiesiog taip isejo. Bet esu isitikinus, kad LT rasit daugeli auksarankiu, kurios taip pat galetu igyvendinti jusu nora
Tiesa, noriu pastebeti, kad jisai nelabai tinka vaiko kambary, nes yra nelygus ir ant jo masiniciu nepastumsi ir bokstelio nepastatysi
Ir dar prisiminiau! Gal jums tiks. Domus galerijoje "Skandinaviski interjerai" pardavineja velta kilima Pinocchio nuo Hay. As nuo jo ir pradejau savo ieskojimus, nes is pradziu taip pat norejau i vaiko kambari deti
Deja, uzsakinejau ne LT, veziausi is Rusijos (cia man ji padare). Tiesiog taip isejo. Bet esu isitikinus, kad LT rasit daugeli auksarankiu, kurios taip pat galetu igyvendinti jusu nora

Tiesa, noriu pastebeti, kad jisai nelabai tinka vaiko kambary, nes yra nelygus ir ant jo masiniciu nepastumsi ir bokstelio nepastatysi

Ir dar prisiminiau! Gal jums tiks. Domus galerijoje "Skandinaviski interjerai" pardavineja velta kilima Pinocchio nuo Hay. As nuo jo ir pradejau savo ieskojimus, nes is pradziu taip pat norejau i vaiko kambari deti

aciu uz atsakyma. Bandysiu dar paieskoti arba kaip Lachese sako paciai susivelti tuos kamuoliukus...Man is "Skandinavisku interjeru" pirkti butu per brangu...
QUOTE(Gorada @ 2012 02 12, 22:28)
tiesiog tobula, ir ziuredama murkiu kaip kate
ateinu pas jus su prasymu idejoms. man ziauriai sunku su spalvomis ir detalemis. na per tris metus, kai gyvename name, tyrinejau visokiausias temas su nuotraukomis - si yra arciausiai mano dusios. daznai viskas atrodo taip paprasta ir miela (o kiek is tiesu ten darbo ir derinimo ideta...)
tai vat, mano virtuve sujungta su svetaine, ji nera didele - 9 kvadratai. namas rastinis. idesiu keleta virtuves nuotrauku, kad matytumet apie ka kalbu, kol kas cia viskas laikina - nuo apvadu iki baldu. na tik staliukas jau uzsibus su kedutem dviem. visa kita kad tik butu kur daiktus sudeti, ir roletukai, kad langai nebutu atviri. zodziu - viska reikia keisti.
kambario sienu spalva tokia pati, grindys taip pat tokios pat plyteles. kadangi kaip ir viena erdve, gal bijociau sienas nubalinti. nors sviesesnes spalvos norisi.
galvoju desiniam kampe pastatyti indaplove ir virs jos pakelti orkaite, taip sutaupyciau vietos pasidejimui, na bet dabar ne apie virtuves issidestyma.
pamacius nuotrauka su plytomis labai susizavejau. taip kad "karkasas" bus plytinis, tik dureles medines uzsakysiu, bet va jas nusendinti noriu pati
megstu tokius darbus. nelabai turiu kuo pasigirti, kol kas, na bet palanges sendinau, visos sienos, laiptai mano isglostyti - isdazyti
ideja tokia:

o cia esamas vaizdelis:

kaip jus isivaizduotumet mano virtuve? kokios spalvos:
1. apvadai? (langai jau kitaip nebus - plastikas, auksinis azuolas)
2. kas per uzuolaidos? graziausia kazkas su neriniais butu, tokio gal lininio manau, tik noriu kad butu galima aklinai uzdaryti, o cia vistik stalvirsis salia, tai kad netaskyciau nuolat, sitas roleta sbent jau tuo dekingas...
3. ar sienu spalva keisti? i kokia?
4. kokios spalvos turetu buti plytos is kuriu murijamos pertvareles?
5. koks stalvirsis?
6. dureliu spalvos noreciau kaip pavyzdyje auksciau, bet jei dureles beveik baltos, tai stalvirsi kazkoki a la medini reiktu gal ziureti? kad apjungtu viska?
labai nusibodo toks sandeliukas, kai viskas ant akiu (jus dar mano koridoriaus nematet
). noriu po truputi grazintis, bet reikia zinoti kokia linkme judeti. bijau su spalvom nusigrybauti.
labai laukiami visi pamastymai

ateinu pas jus su prasymu idejoms. man ziauriai sunku su spalvomis ir detalemis. na per tris metus, kai gyvename name, tyrinejau visokiausias temas su nuotraukomis - si yra arciausiai mano dusios. daznai viskas atrodo taip paprasta ir miela (o kiek is tiesu ten darbo ir derinimo ideta...)
tai vat, mano virtuve sujungta su svetaine, ji nera didele - 9 kvadratai. namas rastinis. idesiu keleta virtuves nuotrauku, kad matytumet apie ka kalbu, kol kas cia viskas laikina - nuo apvadu iki baldu. na tik staliukas jau uzsibus su kedutem dviem. visa kita kad tik butu kur daiktus sudeti, ir roletukai, kad langai nebutu atviri. zodziu - viska reikia keisti.
kambario sienu spalva tokia pati, grindys taip pat tokios pat plyteles. kadangi kaip ir viena erdve, gal bijociau sienas nubalinti. nors sviesesnes spalvos norisi.
galvoju desiniam kampe pastatyti indaplove ir virs jos pakelti orkaite, taip sutaupyciau vietos pasidejimui, na bet dabar ne apie virtuves issidestyma.
pamacius nuotrauka su plytomis labai susizavejau. taip kad "karkasas" bus plytinis, tik dureles medines uzsakysiu, bet va jas nusendinti noriu pati

ideja tokia:

o cia esamas vaizdelis:

kaip jus isivaizduotumet mano virtuve? kokios spalvos:
1. apvadai? (langai jau kitaip nebus - plastikas, auksinis azuolas)
2. kas per uzuolaidos? graziausia kazkas su neriniais butu, tokio gal lininio manau, tik noriu kad butu galima aklinai uzdaryti, o cia vistik stalvirsis salia, tai kad netaskyciau nuolat, sitas roleta sbent jau tuo dekingas...
3. ar sienu spalva keisti? i kokia?
4. kokios spalvos turetu buti plytos is kuriu murijamos pertvareles?
5. koks stalvirsis?
6. dureliu spalvos noreciau kaip pavyzdyje auksciau, bet jei dureles beveik baltos, tai stalvirsi kazkoki a la medini reiktu gal ziureti? kad apjungtu viska?
labai nusibodo toks sandeliukas, kai viskas ant akiu (jus dar mano koridoriaus nematet

labai laukiami visi pamastymai

sveiki,
mes panasu virtuves varianta darome, jau i pabaiga, tik detos ne plytos, o plyteles.
darome viska patys. pakolkas esamu vaizdu patenkinti, o samata taip pat.
taip kad nebijokit ir imkites darbo.
[quote=Gorada,2012 02 13, 14:41]
na idomiai merginos sakote
net nepagalvojau apie ta momenta "per sunku" su plytomis..
is idetu nuotrauku nuostabiai ziurisi vistik rusvos sienos ir balti baldai.
bet blyn kaip suzaisti su tom plutinem pertvarom. kiba kokio akmens imti
nu man ziauriai grazu. be to, cia toks "pasidaryk pats"- gali po truputi krapstytis per daug neinvestuodamas ir busi tikras, kad pas nieka kita taip nebus...
gal jeigu ne tokias grubias plytukes rinktis
ir sviesias?
jeigu kazkokias sviesias pasirinkti
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=92273
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=25668
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=20110
[/quote
Tokia virtuve is plytu daresi pazistami. Neatrode "sunkiai" nes nedejo apatines plytu eiles, del jos visas "sunkumo" jausmas. Ten dejo medini cokoli dureliu spalvos. Ir taip, Sviesesnes plytos lengviau atrodytu.
na idomiai merginos sakote

net nepagalvojau apie ta momenta "per sunku" su plytomis..
is idetu nuotrauku nuostabiai ziurisi vistik rusvos sienos ir balti baldai.
bet blyn kaip suzaisti su tom plutinem pertvarom. kiba kokio akmens imti

nu man ziauriai grazu. be to, cia toks "pasidaryk pats"- gali po truputi krapstytis per daug neinvestuodamas ir busi tikras, kad pas nieka kita taip nebus...
gal jeigu ne tokias grubias plytukes rinktis

jeigu kazkokias sviesias pasirinkti
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=92273
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=25668
http://www.agmeka.lt...t...pg&ac=20110
[/quote
Tokia virtuve is plytu daresi pazistami. Neatrode "sunkiai" nes nedejo apatines plytu eiles, del jos visas "sunkumo" jausmas. Ten dejo medini cokoli dureliu spalvos. Ir taip, Sviesesnes plytos lengviau atrodytu.
QUOTE(Lachesė @ 2012 02 14, 17:01)
Sveiki, Panfulia grožiuosi jūsų namais jau kelinta diena, bet lyg nieko neparašiau dar
LABAI LABAI GRAŽU
o čia mano vaikiški "baldukai"

o čia mano vaikiški "baldukai"
Lachese, o kuom užpildai?
ir kaip sprendi atviros skylės vietą, na nes gi turi likti skylė?
QUOTE(mng @ 2012 02 15, 13:45)
sveiki,
mes panasu virtuves varianta darome, jau i pabaiga, tik detos ne plytos, o plyteles.
gal galima foto? kokio plocio plyteles? kaip jos atrodo ir dedasi? jei ne cia ta i AZ
QUOTE(Sidabriukas925 @ 2012 02 15, 14:17)
va variantas

velgi - juk dabartiniu "bruseliu" is kuriu padaryti baldai plotis - 5cm - na ir neatrodo jie labai griozdinantys. igyvendinus pasidalinsiu vaizdeliu. nors itariu kad dar grisiu cia su klausimukais ir neretai

QUOTE(miig @ 2012 02 15, 12:41)
Lachese, o kuom užpildai?
yra du užpildai natūrali vilna, tik kad ji kvepia,(bet darbai parodiniai, tad netrugdo) ir porolono gabaliukai, dar galima būtų polistirolo granulėm užpildyti. Gan didelės sklylės yra dugne, dekoratyviai užsiūta, siūlės išorėje ir gaunasi toks kaip staliukas ant tamsaus debesies, nes jis standžiai prikištas, o šviesaus centre tiesiog ratas.
as atejau pas jumis suklausimu
yra tokia problema
ieskom db orkaites, bet susidurem su spalvos galvosukiu.
kadangi virtuvinis bus baltas, o saldytuva turim sudabrini, kaip atrodytu balta orkaite?
nes pati noriu tokios senovinio tipo, bet sidabriniu tokiu neteko matyti, tik baltos, kremines, dar buvo vario spalvos arba visai juodos
gal kas nors ka patars?

yra tokia problema

kadangi virtuvinis bus baltas, o saldytuva turim sudabrini, kaip atrodytu balta orkaite?
nes pati noriu tokios senovinio tipo, bet sidabriniu tokiu neteko matyti, tik baltos, kremines, dar buvo vario spalvos arba visai juodos

Pas mus virtuvė balta, saldytuvas baltas, o orkaite sidabrinė. Atvirkštinis variantas. Atrodo gerai
Nemanau, kad reiktų šaldytuvą derint pre orkaitės, ji labiau derinasi su virtuviniu komplektu. Tik man atrodo, kad pats šaldytuvas stilistiškai turėtų būti "iškritęs" iš konteksto, jei jis modernus, o orkaitė senovinio stiliaus
Įdomu, kokio stiliaus virtuvinis komplektas.
Nors iš kitos pusės - tikrai ne vienas dizainieris maišo tarpusavyje stilius (or netgis pataria taip daryti) ir atrodo viskas liuks

Nemanau, kad reiktų šaldytuvą derint pre orkaitės, ji labiau derinasi su virtuviniu komplektu. Tik man atrodo, kad pats šaldytuvas stilistiškai turėtų būti "iškritęs" iš konteksto, jei jis modernus, o orkaitė senovinio stiliaus

Nors iš kitos pusės - tikrai ne vienas dizainieris maišo tarpusavyje stilius (or netgis pataria taip daryti) ir atrodo viskas liuks

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 15, 14:24)
as atejau pas jumis suklausimu
yra tokia problema
gal kas nors ka patars? 

yra tokia problema

manau kad bus ok ,pas mus saldytuvas garu surinkejas sidabrinis ,virtuves komplektas baltas ir orkaite balta ;
QUOTE(panfulia @ 2012 02 11, 08:59)
Kilimas labai grazus...

Ir interjeras idomus

Pas mus darbe buvo irgi gana idomus kilimas is megstu serveteliu, bet dabar jau nebeturim. paieskosiu gal dar liko kur foto, nes galvoju kada sau toki pasidaryt... Tik jau kai LT siulu nusipirksiu, nes cia labai brangus...

Radau foto kilimo

O cia irgi idomus toks... as visai noreciau tokio sunaus kambariui... Turetu buti nesunku ir nebrangu pasidaryt

O cia irgi idomus toks... as visai noreciau tokio sunaus kambariui... Turetu buti nesunku ir nebrangu pasidaryt