QUOTE(korrne @ 2012 02 06, 14:26)
atostogu nameliu, kurie tarp norvegu labai populiarus, interjero idejos
tiesiog tobula, ir ziuredama murkiu kaip kate
ateinu pas jus su prasymu idejoms. man ziauriai sunku su spalvomis ir detalemis. na per tris metus, kai gyvename name, tyrinejau visokiausias temas su nuotraukomis - si yra arciausiai mano dusios. daznai viskas atrodo taip paprasta ir miela (o kiek is tiesu ten darbo ir derinimo ideta...)
tai vat, mano virtuve sujungta su svetaine, ji nera didele - 9 kvadratai. namas rastinis. idesiu keleta virtuves nuotrauku, kad matytumet apie ka kalbu, kol kas cia viskas laikina - nuo apvadu iki baldu. na tik staliukas jau uzsibus su kedutem dviem. visa kita kad tik butu kur daiktus sudeti, ir roletukai, kad langai nebutu atviri. zodziu - viska reikia keisti.
kambario sienu spalva tokia pati, grindys taip pat tokios pat plyteles. kadangi kaip ir viena erdve, gal bijociau sienas nubalinti. nors sviesesnes spalvos norisi.
galvoju desiniam kampe pastatyti indaplove ir virs jos pakelti orkaite, taip sutaupyciau vietos pasidejimui, na bet dabar ne apie virtuves issidestyma.
pamacius nuotrauka su plytomis labai susizavejau. taip kad "karkasas" bus plytinis, tik dureles medines uzsakysiu, bet va jas nusendinti noriu pati

megstu tokius darbus. nelabai turiu kuo pasigirti, kol kas, na bet palanges sendinau, visos sienos, laiptai mano isglostyti - isdazyti
ideja tokia:

o cia esamas vaizdelis:

kaip jus isivaizduotumet mano virtuve? kokios spalvos:
1. apvadai? (langai jau kitaip nebus - plastikas, auksinis azuolas)
2. kas per uzuolaidos? graziausia kazkas su neriniais butu, tokio gal lininio manau, tik noriu kad butu galima aklinai uzdaryti, o cia vistik stalvirsis salia, tai kad netaskyciau nuolat, sitas roleta sbent jau tuo dekingas...
3. ar sienu spalva keisti? i kokia?
4. kokios spalvos turetu buti plytos is kuriu murijamos pertvareles?
5. koks stalvirsis?
6. dureliu spalvos noreciau kaip pavyzdyje auksciau, bet jei dureles beveik baltos, tai stalvirsi kazkoki a la medini reiktu gal ziureti? kad apjungtu viska?
labai nusibodo toks sandeliukas, kai viskas ant akiu (jus dar mano koridoriaus nematet

). noriu po truputi grazintis, bet reikia zinoti kokia linkme judeti. bijau su spalvom nusigrybauti.
labai laukiami visi pamastymai