Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(izzidė @ 2012 02 10, 23:12)
mergaites, sumaniau perdazyti buto sienas, bendros erdves, baltai, bet galvoju kad gal bus per salta spalva, reik kazkoki minimalu atspalvi, tai gal galite patarti koks siltai ziuretusi, nenutolstant nuo baltos ir gal kuri dazete ir galit patarti ? dekuiiii 4u.gif

ral 1013

QUOTE(panfulia @ 2012 02 11, 12:54)
Aciu, merginos, uz siltus zodzius  smile.gif
Sofa - is Ikea, fotelis - is Ebay, daniskas, 70-uju metu; staliukas - Askman, Solo tray-table, pirktas ispardavime, siustas is Anglijos, kilimas - ranku darbas, veltas  smile.gif  Labai ilgai visko iekojau, norejau sukurti skandinaviska nuotaika namuose  smile.gif Siap svetaine dar nebaigta, truksta nuotrauku/paveikslu virs sofos, galvoju apie ju kompozicija.

Pritariu merginom, daiktukai ir bendras vaizdas fantastika. žiūriu ir akys džiaugiasi. labai smalsu kaip kiti kambariai atrodys.
Atsakyti
Kad kitu kambariu ir nera smile.gif Svetaine pas mus kartu ir miegamasis. Na ir, aisku, dar virtuve. Atrodo taip.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Panfulia, labai grazus butukas 4u.gif
domina virtuves kedes? gal gali isduoti is kur pirkot? sakau, gal turi kokia nuoroda gera... nes as svajoju apie tokias kedes, tik kaina nedziugina... wub.gif
Atsakyti
panfulia, grazuuuu wub.gif

ar esi patenkinta stiklu (virtuveje)? ar gerai valosi, ar praktiska? as irgi noriu vietoj plytelius stikla deti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2012 02 11, 12:54)
Aciu, merginos, uz siltus zodzius  smile.gif
Sofa - is Ikea, fotelis - is Ebay, daniskas, 70-uju metu; staliukas - Askman, Solo tray-table, pirktas ispardavime, siustas is Anglijos, kilimas - ranku darbas, veltas  smile.gif  Labai ilgai visko iekojau, norejau sukurti skandinaviska nuotaika namuose  smile.gif Siap svetaine dar nebaigta, truksta nuotrauku/paveikslu virs sofos, galvoju apie ju kompozicija.

Kilimas super! Kiti daiktai taip pat 4u.gif

Atsakyti
panfulia, ir man norisi tokio kilimo vaiko kambary. Gal pati darei?
Atsakyti
giedre.v, jokiu paslaptingu vietu neturiu smile.gif Pirkau is Ebay, ju tenai pilna ivairiausiu spalvu, tiesa, tai yra ne originalios kedes, bet ju replikos. Vadinasi Eames DSW chair. Kainavo apie 40 svaru kiekviena, be siuntimo.

Nerytė, stiklas kol kas patinka. Valosi, aisku, lengviau uz pliteles.BET sienos turi buti idealiai tiesios. Neilgai gyvenam, tai gal minusai isaiskes veliau g.gif

Aysun, aciu smile.gif Kilimas ir man labai patinka.

mantra, noreciau, bet, deja, ne pati dariau ta kilima. Uzsakinejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panfulia: 12 vasario 2012 - 16:38
QUOTE(panfulia @ 2012 02 12, 17:38)
mantra, noreciau, bet, deja, ne pati dariau ta kilima. Uzsakinejau  rolleyes.gif

jei ne paslaptis is kur ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2012 02 06, 14:26)
atostogu nameliu, kurie tarp norvegu labai populiarus, interjero idejos

tiesiog tobula, ir ziuredama murkiu kaip kate smile.gif

ateinu pas jus su prasymu idejoms. man ziauriai sunku su spalvomis ir detalemis. na per tris metus, kai gyvename name, tyrinejau visokiausias temas su nuotraukomis - si yra arciausiai mano dusios. daznai viskas atrodo taip paprasta ir miela (o kiek is tiesu ten darbo ir derinimo ideta...)
tai vat, mano virtuve sujungta su svetaine, ji nera didele - 9 kvadratai. namas rastinis. idesiu keleta virtuves nuotrauku, kad matytumet apie ka kalbu, kol kas cia viskas laikina - nuo apvadu iki baldu. na tik staliukas jau uzsibus su kedutem dviem. visa kita kad tik butu kur daiktus sudeti, ir roletukai, kad langai nebutu atviri. zodziu - viska reikia keisti.
kambario sienu spalva tokia pati, grindys taip pat tokios pat plyteles. kadangi kaip ir viena erdve, gal bijociau sienas nubalinti. nors sviesesnes spalvos norisi.
galvoju desiniam kampe pastatyti indaplove ir virs jos pakelti orkaite, taip sutaupyciau vietos pasidejimui, na bet dabar ne apie virtuves issidestyma.
pamacius nuotrauka su plytomis labai susizavejau. taip kad "karkasas" bus plytinis, tik dureles medines uzsakysiu, bet va jas nusendinti noriu pati smile.gif megstu tokius darbus. nelabai turiu kuo pasigirti, kol kas, na bet palanges sendinau, visos sienos, laiptai mano isglostyti - isdazyti smile.gif
ideja tokia:
user posted image

o cia esamas vaizdelis:
user posted image
user posted image
kaip jus isivaizduotumet mano virtuve? kokios spalvos:
1. apvadai? (langai jau kitaip nebus - plastikas, auksinis azuolas)
2. kas per uzuolaidos? graziausia kazkas su neriniais butu, tokio gal lininio manau, tik noriu kad butu galima aklinai uzdaryti, o cia vistik stalvirsis salia, tai kad netaskyciau nuolat, sitas roleta sbent jau tuo dekingas...
3. ar sienu spalva keisti? i kokia?
4. kokios spalvos turetu buti plytos is kuriu murijamos pertvareles?
5. koks stalvirsis?
6. dureliu spalvos noreciau kaip pavyzdyje auksciau, bet jei dureles beveik baltos, tai stalvirsi kazkoki a la medini reiktu gal ziureti? kad apjungtu viska?

labai nusibodo toks sandeliukas, kai viskas ant akiu (jus dar mano koridoriaus nematet lotuliukas.gif ). noriu po truputi grazintis, bet reikia zinoti kokia linkme judeti. bijau su spalvom nusigrybauti.
labai laukiami visi pamastymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 02 10, 21:39)
šaunu,bet kursas,kaip pasiskaičiuot bigsmile.gif tiesiog įdomu 4u.gif

kurso pati labai neseku, bet kazkur mazdaug 1kr=0,43 Lt
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2012 02 12, 14:38)
giedre.v, jokiu paslaptingu vietu neturiu  smile.gif  Pirkau is Ebay, ju tenai pilna ivairiausiu spalvu, tiesa, tai yra ne originalios kedes, bet ju replikos. Vadinasi Eames DSW chair. Kainavo apie 40 svaru kiekviena, be siuntimo.

aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2012 02 12, 21:53)
kurso pati labai neseku, bet kazkur mazdaug 1kr=0,43 Lt

biggrin.gif AČIŪ.
Papildyta:
QUOTE(korrne @ 2012 02 10, 20:16)
pasistengsiu palepinti jus karts nuo karto...  4u.gif

Jei kam idomu, paskutines savaites ispardavimu katalogas...
Kainos su Lt atlyginimu tai nemazos...
katalogas

JUBEE vaikiška lova,mano mergaitės komplektuką turi,labai kokybiški baldai. SBA prekiauja. Šiaip jie daniški,kaip pirkom buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 vasario 2012 - 11:26