labai patiko antroj ir 4 fotkej lempos ir kas be ko zvakides
korrne, kaip silta ir miela
tu dazniau mums pametek tokiu groziu 
O mane tai irgi labai ant skandinavisko jaukumo patrauke
Esu tiesiog isimylejus balta spalva + siltas medis...siurpuliukai po kuna laksto ziurint i tokius derinius

as labai daug ideju ir detaliu interjerui randu cia - http://www.svajoniuk...viete.lt/idejos
Esu tiesiog isimylejus balta spalva + siltas medis...siurpuliukai po kuna laksto ziurint i tokius derinius

as labai daug ideju ir detaliu interjerui randu cia - http://www.svajoniuk...viete.lt/idejos
QUOTE(sunshow @ 2012 02 08, 19:41)
O mane tai irgi labai ant skandinavisko jaukumo patrauke
Na besiruosdama i darbeli, dar kelias foto imesiu 

koooks grožis!!!
Viskas! Keliauju į Norvegiją shoppintis
Korne, bent išduok parduotuvės pavadinimą..gal pas juos galima online apsipirkti?
juodą komodą paimčiau
korrne, ir vel grazu!
gal isduosi kuom uzsiimi kad tokiu lobiu turi? stiliste, fotografe, labai domina tokiu nuotrauku kita puse
gal isduosi kuom uzsiimi kad tokiu lobiu turi? stiliste, fotografe, labai domina tokiu nuotrauku kita puse
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 30, 21:49)
Aysum, jus per daug skirtingo stiliaus detaliu norit sukisti i savo namus ir dar tokiu viskai ne skandinavisku.
Uzuolaidas kabinciau tik baltas arba vienspalves kokias, jokiu budu nesirinkciau rastuotu. Lempos stilistiskai nei jusu issirinktos, nei dabar esancios netinka, reiketu kuo paprastesniu, be jokiu israizgymu, ale zvakiu ir pan. Taip pat jokiu lipduku nesirinkciau, geriau jau kabinciau tv ant sienos.
Uzuolaidas kabinciau tik baltas arba vienspalves kokias, jokiu budu nesirinkciau rastuotu. Lempos stilistiskai nei jusu issirinktos, nei dabar esancios netinka, reiketu kuo paprastesniu, be jokiu israizgymu, ale zvakiu ir pan. Taip pat jokiu lipduku nesirinkciau, geriau jau kabinciau tv ant sienos.
Ar netaps tas mūsų skandinaviškas stilius grynesnis negu Švedijoj?
Užuolaidos - skonio reikalas, kodėl negalėtų būti raštuotos? Kaip akcentas?
Nes interjeras toks dalykas, kuriame daznai atsirada ivairiu spalvu ir kt daiktu, kurie pradeda ilgainiui pjautis su uzuolaidom, as bent lietuviu bustuose tai esu pastebejus
labai grazu korrne ideti
labai grazu korrne ideti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 02 03, 16:48)
labas, maciau ermitaze.
Kai pradėjau darytis remontą, buvau įsitikinus kad bus toks skandinaviškas/romantiškas interjeras
Deja, buto plotas labai mažas, tai teko suktis iš padėties, tai gavos kažkoks truputį modernus skandinaviškas
QUOTE(sunshow @ 2012 02 09, 14:34)

koooks grožis!!!
Viskas! Keliauju į Norvegiją shoppintis
Korne, bent išduok parduotuvės pavadinimą..gal pas juos galima online apsipirkti?
Parduotuve vadinasi LIVING, bet online neprekiauja...
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 09, 15:31)
korrne, ir vel grazu!
Siaip kol kas esu tik paprasta dusele ten, dirbu kasoj, eksponuoju prekes, aptarnauju, padedu klientams... o del foto tai jos daromos profesionalios komandos... o mes tik rezultata gaunam, taip kad tos virtuves neismanau...