Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 13, 12:52)
Labai grazios grindys, gazus kampas, grazus laikrodis, grazus kaminas  wub.gif  Megstas numestas pledas labai tiks  thumbup.gif . Man tokie visur tinka, priduoda jaukumo  wub.gif  wub.gif
Vienintelis dalykas kuris man uzkliuvo - uzuolaidos. Tokiu pas skandinavus retai kada pamatysi  ax.gif  ax.gif As imciau ne tokios ryskios spalvos ir be rasto  4u.gif
Papildyta:
P.S. jei pakeistumet uzuolaidas, balti baldai labai tiktu  4u.gif

taip taip,uzuolaidas jau nuspresta keisti, imsiu jauciu kremines,o sitas paliksiu ant pakeitimo,tik kol dar neradau kitu - siu nenukabinau ax.gif
Atsakyti
Dar pirmaja zinuta pepildziau ir apie balta staliuka. Na o del komodos nzn, nebus perkrautas kambarys, man ten pasirode taip maza vietos. Gal geriau kokios lentynos? g.gif

Papildau:

Na taip, jei bus kitos uzuolaidos, tada jauklausimas del juodos spalvos...
Dar norejau pasakyti, kad tos uzuolaidos nors ir ne skandinaviskos, bet man graziai ziurisi siam interjere ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 13 gruodžio 2011 - 12:10
QUOTE(kristi777 @ 2011 12 13, 12:55)
Dar pirmaja zinuta pepildziau ir apie balta staliuka. Na o del komodos nzn, nebus perkrautas kambarys, man ten pasirode taip maza vietos. Gal geriau kokios lentynos?  g.gif

Papildau:

Na taip, jei bus kitos uzuolaidos, tada jauklausimas del juodos spalvos...

Tu apie kabinamas lentyneles kalbi? jei taip,tai netinka,neturiu kur ju pakabinti,nes ant vienos sienos remeliai su laikrodziu,ant kitos tv. O komoda tai tokia visai siaurute, jau esu nusiziurejusi, nediduke, kad butu sudeti albumam ir dar siam tam, ji is plocio gal tik pusmetri uzims smile.gif del vietos tai taip,jos cia visai nedaug verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, o as dar noreciau jusu nuomones, ar tie plaukoti kilimai ''Shaggi'' stiliaus, jau nebemadingi skaitosi???

Vis neapsiprendziu del kilimo. Norejau siaudinio, bet jis siukslina, todel atkrinta.

va tokie - ar jau atsibodo??? g.gif
user posted image

ar toks grazesnis?

user posted image

Atsakyti
Atvirai kalbant, del komodos neturiu nuomones blush2.gif
Na bet jei ta balta plytine siena yra kaminas, nenoretumet koki maza zidinuka isirengti ar krosnele pasistatyti. Man tai atrodo taip jauku butu...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 13, 12:13)
Mergaites, o as dar noreciau jusu nuomones, ar tie plaukoti kilimai ''Shaggi'' stiliaus, jau nebemadingi skaitosi???

Vis neapsiprendziu del kilimo. Norejau siaudinio, bet jis siukslina, todel atkrinta.

dėčiau šiaudinį 4u.gif 'Ilgo' plauko kilimai taip pat mėto dalis, net nežinau kaip perkant patikrint. Tačiau buvo toks atvejis, kai net kelis metus žmonės vargo ir pirktas brangioje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 12:25)
tik paziurekit,koks laikrodis,kaip valandas rodo hihihi.gif

neerzina ? dukra tokį pat pas save kambaryje pasikabinus , tai nervina mane doh.gif
o šiaip man laikrodis nelabai čia žiūrisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 13, 13:13)

man tas antras grazesnis rolleyes.gif

QUOTE(kristi777 @ 2011 12 13, 13:16)
Atvirai kalbant, del komodos neturiu nuomones  blush2.gif
Na bet jei ta balta plytine siena yra kaminas, nenoretumet koki maza zidinuka isirengti ar krosnele pasistatyti. Man tai atrodo taip jauku butu...

zidinys yra iskitos puses, - virtuves rolleyes.gif ir kaminas tik ten kur pilka spalva, o balta - paprasta siena, kurios puse ateity planuojam isgriaut rolleyes.gif

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 12 13, 14:12)
neerzina ? dukra tokį pat pas save kambaryje pasikabinus , tai nervina mane  doh.gif
o šiaip man laikrodis nelabai čia žiūrisi  blush2.gif

dar tik antra diena,kolkas smagu, veliau bus matyt biggrin.gif
o kodel netinka? ta prasme stilius? ar todel, kad tuscia ir tik jis vienas? ar per aukstai? g.gif jei du pastarieji atsakymai teigiami, tai jau minejau, kad aplink ar salia,kazkaip reiks sukomponuoti su remeliais, tai jo vieta cia tik laikina, buvo vinis tai ir uzkabinau rolleyes.gif paskui pasislankios i kazkuria puse, ir su juodais remeliais jis ten neatrodys toks vienisas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 gruodžio 2011 - 13:45
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 11:55)
taip taip,uzuolaidas jau nuspresta keisti, imsiu jauciu kremines,o sitas paliksiu ant pakeitimo,tik kol dar neradau kitu - siu nenukabinau ax.gif

Man dabar viskas i visuma susidejo. Kampas labai tinka prie grindu ir susvelnina ryskias uzuolaidas. As deciau baltus baldus, nes ir taip uztenka spalvotu uzuolaidu , sofos, grindu. Tamsus baldai,kilimas suteiks tamsumo ir vizualiai dar sumazins ir tai nedidele patalpa. O balti baldai ir kilimas pasviesins visa patalpa ir bus labai arti skandinavisko stiliaus. 4u.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 13, 12:13)

va tokie - ar jau atsibodo???  g.gif

As uz ilgo plauko varianta smile.gif Man tokie niekada neatsibos turbut. smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 13:43)
man tas antras grazesnis rolleyes.gif
zidinys yra iskitos puses, - virtuves rolleyes.gif ir kaminas tik ten kur pilka spalva, o balta - paprasta siena, kurios puse ateity planuojam isgriaut rolleyes.gif
dar tik antra diena,kolkas smagu, veliau bus matyt biggrin.gif
o kodel netinka? ta prasme stilius? ar todel, kad tuscia ir tik jis vienas? ar per aukstai? g.gif jei du pastarieji atsakymai teigiami, tai jau minejau, kad aplink ar salia,kazkaip reiks sukomponuoti su remeliais, tai jo vieta cia tik laikina, buvo vinis tai ir uzkabinau rolleyes.gif paskui pasislankios i kazkuria puse, ir su juodais remeliais jis ten neatrodys toks vienisas rolleyes.gif

Laikrodis siek tiek prastina vaizda, nes gana pigiai atrodo. Cia gal labiau tiktu koks a lia senovinis svelniu spalvu laikrodi. Bet gal kai kabes kazkas dar ant sienos, jis nebus toks pagrindinis akcentas g.gif

Va smagi ideja smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 11:25)
cia vaizdine medziaga
tiesa, kazin kaip atrodytu megztas arba nertas lovos uztiesalas?labai tokio noreciau

užtektų vilnoniu siūlu apnertų ar megstų pagalvių užvalkaliukų,ir tiesiog ant lovos krašto turėt megstą užklotėlį sau,kada šalta. mirksiukas.gif baldai labai faini.

komoda ar lentyna,man priimtiniau būtų natūralaus medžio,nes viskas pakankamai vėsiai atrodo.

lubų lentutės+maža patalpa,man atrodo su lakuotais paviršiais nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 gruodžio 2011 - 15:55
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 16:49)
užtektų vilnoniu siūlu apnertų ar megstų pagalvių užvalkaliukų,ir tiesiog ant lovos krašto turėt megstą užklotėlį sau,kada šalta. mirksiukas.gif baldai labai faini.

komoda ar lentyna,man priimtiniau būtų natūralaus medžio,nes viskas pakankamai vėsiai atrodo.

lubų lentutės+maža patalpa,man atrodo su lakuotais paviršiais nea schmoll.gif

nera cia lakuotu pavirsiu rolleyes.gif cia pusiau matiniai dazai rolleyes.gif

dekui visoms kitoms uz patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
Netyčia atradau šią temą ir užkabino Zirzes kambario nuotraukos. Man tas kambariukas medinėm sienom atrodo labi jaukus ir šiltas, o užuolaidos užimdamos nemažą sienų plotą labai šaldo, slegia jį tuo savo kietumo, sunkumu, spalva. Kaip suprantu jas keisit, tai aš rinkčiausi šviesias, kad nekontrastingai ornamentuotas, bet būtinai minkštesnio, aartimesnio natūralumui audinio, tuomet ir dekis ant sofos tiktų, nes dabar manau faktūriškai pjautųsi su užuolaidom.
Dėl laikrodžio, tai vienas jis man tikrai prastai čia atrodo. Aš bandyčiau jį derint su juodais rėmais. Bet ne dėliojant juos aplikt laikrodį, o jį įliejant į bendrą visumą, kas jis atstotų vieną iš tos kompozicijos rėmų. Gal bandyčiau dar kokį apvalų rėmą įpint ir šiaip juos visus neidentiškus rinktis, skirtingų pločių, dydžių, kad laikrodis būtų kaip dalis visumos, o ne jos ašis.
Daug aš čia ir painiai prirašiau, bet pamačius nuotraukas glvoje kažkaip susidėstė viskas kaip man atrodo būtų gražu, tai ir norėjau pasidalint, gal jums iš to kils kokia idėja smile.gif
Atsakyti