QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 11:55)
taip taip,uzuolaidas jau nuspresta keisti, imsiu jauciu kremines,o sitas paliksiu ant pakeitimo,tik kol dar neradau kitu - siu nenukabinau
Man dabar viskas i visuma susidejo. Kampas labai tinka prie grindu ir susvelnina ryskias uzuolaidas. As deciau baltus baldus, nes ir taip uztenka spalvotu uzuolaidu , sofos, grindu. Tamsus baldai,kilimas suteiks tamsumo ir vizualiai dar sumazins ir tai nedidele patalpa. O balti baldai ir kilimas pasviesins visa patalpa ir bus labai arti skandinavisko stiliaus.
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 13, 12:13)
Mergaites, o as dar noreciau jusu nuomones, ar tie plaukoti kilimai ''Shaggi'' stiliaus, jau nebemadingi skaitosi???
Vis neapsiprendziu del kilimo. Norejau siaudinio, bet jis siukslina, todel atkrinta.
va tokie - ar jau atsibodo???
As uz ilgo plauko varianta

Man tokie niekada neatsibos turbut.
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 13:43)
man tas antras grazesnis
zidinys yra iskitos puses, - virtuves

ir kaminas tik ten kur pilka spalva, o balta - paprasta siena, kurios puse ateity planuojam isgriaut
dar tik antra diena,kolkas smagu, veliau bus matyt
o kodel netinka? ta prasme stilius? ar todel, kad tuscia ir tik jis vienas? ar per aukstai?

jei du pastarieji atsakymai teigiami, tai jau minejau, kad aplink ar salia,kazkaip reiks sukomponuoti su remeliais, tai jo vieta cia tik laikina, buvo vinis tai ir uzkabinau

paskui pasislankios i kazkuria puse, ir su juodais remeliais jis ten neatrodys toks vienisas
Laikrodis siek tiek prastina vaizda, nes gana pigiai atrodo. Cia gal labiau tiktu koks a lia senovinis svelniu spalvu laikrodi. Bet gal kai kabes kazkas dar ant sienos, jis nebus toks pagrindinis akcentas
Va smagi ideja