QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 06, 09:23)
man jūsų grindys nuostabios
jei dar tikro raudonmedžio,tai jūs tik rodykit jas. Matau mėgstat Ikea,ar klystu

Aciu labai. As suprantu kad daug kam patinka tokios grindys... Bet gyvent tai man

Jo - mes Ikea gerbejai

QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 11:30)
Pamenu vaizdą, pasikeitimas iš tiesų fantastiškas - visai kitas vaizdas
O dėl kilimo, aš kaip tik dėčiau šviesų, kad būtų kontrastas ir kilimas atitrauktų dėmesį nuo grindų. Staliuką dėčiau tamsų. Beje, gal net ne staliuką, o pintą ar medinę skrynią, kaip mėgsta skandinavai

O dėl kilimo, aš kaip tik dėčiau šviesų, kad būtų kontrastas ir kilimas atitrauktų dėmesį nuo grindų. Staliuką dėčiau tamsų. Beje, gal net ne staliuką, o pintą ar medinę skrynią, kaip mėgsta skandinavai

Aciu labai uz komplimenta

Jo skrynios tai super... bet kur tokia rasti

As mastau apie toki staliuka: tik nezinau del spalvos, ar balta, ar juoda

Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 06, 13:24)
pamenu pamenu Jus
viskastikrailabai pasikeite
tikturiu toki pastebejima,nuimciau nuotraukias nuo sienos salia televizoriaus, jos ten kaip sasas koks
o ten valgomasis stalas keistas,ar dar tik keisit? nes man jo norisi arba balto,arba tada kedziu stalo spalvos
o kilima imciau sviesu, tamsus ant tamsiu grindu nesiziures
labai faina komoda, man ir tokios reikia 

tikturiu toki pastebejima,nuimciau nuotraukias nuo sienos salia televizoriaus, jos ten kaip sasas koks

Valgomas stalas nekeistas, keistos tik kedes

Vyras nori salia baltos lentynos is kaires dar viena tokia pat lentyna statyti, kaip manot ar ne bus labai uzkaruta.
Visai suklaidonot mane del kilimo, nes as kaip tik maniau, jei imsiu juoda arba tamisiai pikla kilima, tai jo gal ir nesymatys labai, bet ir nepabrez grindu spalva.... Bus apacia visa tamsi, o baldai balti su elementais juodos spalvos....
Laukiu daugiau nuomoniu