Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 06, 09:23)
man jūsų grindys nuostabios ax.gif jei dar tikro raudonmedžio,tai jūs tik rodykit jas. Matau mėgstat Ikea,ar klystu

Aciu labai. As suprantu kad daug kam patinka tokios grindys... Bet gyvent tai man ax.gif o man jos labai nepatinka... bet aisku suprantu kad nepaslepsiu ju. Reikia kazkokio kilimo kad nepabrezti grindu spalva.
Jo - mes Ikea gerbejai tongue.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 11:30)
Pamenu vaizdą, pasikeitimas iš tiesų fantastiškas - visai kitas vaizdas  thumbup.gif

O dėl kilimo, aš kaip tik dėčiau šviesų, kad būtų kontrastas ir kilimas atitrauktų dėmesį nuo grindų. Staliuką dėčiau tamsų. Beje, gal net ne staliuką, o pintą ar medinę skrynią, kaip mėgsta skandinavai  blush2.gif

Aciu labai uz komplimenta 4u.gif Sakot balta, o man atrodo kad sveisus kilimas kaip tik pabriez kontrasta sviesiu baldu ir grindu spalvos g.gif
Jo skrynios tai super... bet kur tokia rasti doh.gif
As mastau apie toki staliuka: tik nezinau del spalvos, ar balta, ar juoda g.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 06, 13:24)
pamenu pamenu Jus rolleyes.gif viskastikrailabai pasikeite rolleyes.gif
tikturiu toki pastebejima,nuimciau nuotraukias nuo sienos salia televizoriaus, jos ten kaip sasas koks blush2.gif o ten valgomasis stalas keistas,ar dar tik keisit? nes man jo norisi arba balto,arba tada kedziu stalo spalvos ax.gif o kilima imciau sviesu, tamsus ant tamsiu grindu nesiziures rolleyes.gif labai faina komoda, man ir tokios reikia biggrin.gif

Valgomas stalas nekeistas, keistos tik kedes tongue.gif Jos kaip tik buvo juodos, tai pakeitem i sviesias biggrin.gif Bet stalas apyniaujas... kol kas nekeism, nors aisku noretusi sviesesnio. Sakot netinka remeliai salia televizoriaus... bet ta siena tokia didele, ji tokia plika atrodo visai be nieko.... O gal kokia kita dekoracija ten pakabinti???
Vyras nori salia baltos lentynos is kaires dar viena tokia pat lentyna statyti, kaip manot ar ne bus labai uzkaruta.

Visai suklaidonot mane del kilimo, nes as kaip tik maniau, jei imsiu juoda arba tamisiai pikla kilima, tai jo gal ir nesymatys labai, bet ir nepabrez grindu spalva.... Bus apacia visa tamsi, o baldai balti su elementais juodos spalvos....

Laukiu daugiau nuomoniu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 06 gruodžio 2011 - 12:53
[/url]
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 12:43)

Laba biggrin.gif Musu temos ziuriu tikrai tos pacios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir skonis labai panasus 4u.gif Idesiu ir as kelias nuotraukas palyginimui veliau biggrin.gif

Man tai viskas grazu. Kilima deciau balta, tada pati erdve pasviesetu dar labiau.

del remeliu, tai pas mane jie aplink visa telika, tai gal ir pas jus tiktu toks variantas, tada tie keli remeliai neatrodytu tokie vienisi.

nuotraukos apie tv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 06 gruodžio 2011 - 13:05
QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 14:00)
Laba  biggrin.gif  Musu temos ziuriu tikrai tos pacios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir skonis labai panasus  4u.gif Idesiu ir as kelias nuotraukas palyginimui  veliau biggrin.gif

Man tai viskas grazu. Kilima deciau balta, tada pati erdve pasviesetu dar labiau.

del remeliu, tai pas mane jie aplink visa telika, tai gal ir pas jus tiktu toks variantas, tada tie keli remeliai neatrodytu tokie vienisi.

user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif O staliuka kokios spalvos?

Kvieciu kavos, vietoj viska aptarsim biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 06 gruodžio 2011 - 13:08
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 13:04)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif O staliuka kokios spalvos?

Deciau balta, kazka panasaus kaip nuotraukoje. Pas mane rudas ant balto kilimo (tiesiok is seniau turejome), tai ne i tema atrodo visai smile.gif Einu pafotkinsiu palyginimui ax.gif

Nu bandau deti nuotraukas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Irgi laukiu komentaru , kaip padaryti labiau skandinaviska interjera 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 06 gruodžio 2011 - 13:35
Dedu linka, nes kazko neduoda nuotrauku atidaryti sad.gif

Mano namai smile.gif 5 nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 13:04)
Kvieciu kavos, vietoj viska aptarsim  biggrin.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif biggrin.gif

Merginos, negi nebus patarimu, komentaru, papeikimu lotuliukas.gif ax.gif Labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 06 gruodžio 2011 - 14:47
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 10:43)
Visai suklaidonot mane del kilimo, nes as kaip tik maniau, jei imsiu juoda arba tamisiai pikla kilima, tai jo gal ir nesymatys labai, bet ir nepabrez grindu spalva....

Įsivaizduok, jeigu dėtum tamsios spalvos kilimą, jis beveik nesiskirtų nuo grindų ir vaizdas praktiškai nesikeistų nuo to, kuris yra dabar. O kontrastingas daiktas šioje vietoje prašosi, nors tu ką... biggrin.gif
http://interiorideaz...r-design-ideas/
http://luxury-furnit...aste-a-project/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 gruodžio 2011 - 15:43
QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 14:40)

na labai grazus Jusu namuciai ax.gif ziuriu atsisaket naktiniu uzuolaidu rolleyes.gif smagu,kad pas jumis tiek daug vietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 12:46)
thumbup.gif  biggrin.gif
Merginos, negi nebus patarimu, komentaru, papeikimu  lotuliukas.gif   ax.gif Labai laukiu  blush2.gif

Tik mano asmeninė nuomonė: reikėtų žemiau nuleisti pagrindinį šviestuvą ir pamažinti baldų (ir fotelių, ir lentynų). bet čia tik mano visiškai subjektyvi nuomonė. Erdvė ir taip nedidelė, o visa užstatyta ax.gif
Tamsų staliuką palikčiau, tik pamėtyčiau ant sofos ir fotelių daugiau tamsių pagalvėlių (ne mažiau kaip 5 vnt., o dar geriau - daugiau), bet jos turėtų būti visai nedičkės, pvz. 30*30 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 gruodžio 2011 - 15:55
QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 14:40)

QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 15:46)
thumbup.gif  biggrin.gif
Merginos, negi nebus patarimu, komentaru, papeikimu  lotuliukas.gif   ax.gif Labai laukiu  blush2.gif

Man viskas labai grazu. As gal tik Billy lentynas keisciau i kazka is medzio masyvo baltos spalvos su stiklais 4u.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 16:06)
Įsivaizduok, jeigu dėtum tamsios spalvos kilimą, jis beveik nesiskirtų nuo grindų ir vaizdas praktiškai nesikeistų nuo to, kuris yra dabar. O kontrastingas daiktas šioje vietoje prašosi, nors tu ką...  biggrin.gif
http://interiorideaz...r-design-ideas/
http://luxury-furnit...aste-a-project/

Jus manot sviesu kilima ir juoda staliuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 06 gruodžio 2011 - 15:58
QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 15:46)
Tik mano asmeninė nuomonė: reikėtų žemiau nuleisti pagrindinį šviestuvą ir pamažinti baldų (ir fotelių, ir lentynų). bet čia tik mano visiškai subjektyvi nuomonė. Erdvė ir taip nedidelė, o visa užstatyta  ax.gif 
Tamsų staliuką palikčiau, tik pamėtyčiau ant sofos ir fotelių daugiau tamsių pagalvėlių (ne mažiau kaip 5 vnt., o dar geriau - daugiau), bet jos turėtų būti visai nedičkės, pvz. 30*30 cm  lotuliukas.gif

Sviestuva ir man maga jau senai nuleisti. Del erdves, tai ji nemaza, apie 50 kv., ir jei pamazinsiu sofu, tai seimyna ant zemes liks sedeti biggrin.gif O knygas reiks isnesti kazkur doh.gif Aciu uz nuomone 4u.gif Gera ideja del pagalveliu thumbup.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 15:57)
Man viskas labai grazu. As gal tik Billy lentynas keisciau i kazka is medzio masyvo baltos spalvos su stiklais 4u.gif

Man tos Billy lentynos krauja eda doh.gif Nekenciu as ju, bet niekur nerandu graziu indauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 16:57)
Jus manot sviesu kilima ir juoda staliuka?

Man butu grazu tokio tipo zemas tamsus staliukas kaip valgomasis stalas.
Atsakyti