Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(Jurgitak @ 2008 11 02, 21:43)
Taip.
Rytoj jei netingėsim su dukriukais padarysim ir nufotkinsim.  blush2.gif

niuz nžn, vizualiai pridėjus mažajį žiedą ant didžiojo atrodo, kad tikrai netilps... na bet jei yra išbandžiūsių, tai gal ir telpa tada smile.gif
Atsakyti
Kadangi neturiu mikrobangų krosnelės - negalėjau išbandyt blush2.gif bet šiaip atrodo paprastas, nesudėtingas, bet kitoks kiaušinienės receptas sužvejotas interneto platybėse...
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2008 11 06, 09:25)
Kadangi neturiu mikrobangų krosnelės - negalėjau išbandyt  blush2.gif bet šiaip atrodo paprastas, nesudėtingas, bet kitoks kiaušinienės receptas sužvejotas interneto platybėse...

Tai galima ir orkaitėj. Tik reikės ilgiau gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 06, 10:27)
Tai galima ir orkaitėj. Tik reikės ilgiau gaminti mirksiukas.gif

kažkaip nepagalvojau doh.gif Jaučiu, gaminant orkaitėj net nereiktų kiaušinio pradurt... o dar būtų galima kokiu sūriu pabarstyt... smile.gif
Atsakyti
iš foto man tai tikrai matos, kad tas tortas padarytas iš dviejų TW žele žiedų, mažo ir didelio, nes raštai skirtingi ax.gif

Atsakyti
o aš va kam panaudojau TW keksiukų ir formele su spaustuku blush2.gif
user posted image
kepiau vištienos kotletukus, gavosi labai simpatiški kotletukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Isigijau Ultra Pliusa,bet receptuku mazai tezinau blush2.gif Gal galit pasidalinti? g.gif
Atsakyti
čia yra receptukų mirksiukas.gif
http://www.tvarkosli...-ultra-plus.smt
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2008 11 25, 14:24)

Maciau siuos,bet gal kas dar kokiu turi blush2.gif
Atsakyti
vitaskina mirksiukas.gif o tu jame gamink viską ką kepdavai orkaitėj ir be receptų: ir užkepėlė ir apkepai ir vištieną troškint galima, įvairiausi troškiniai, plovai ir t.t. ir kotletukai su bulvytėm, mėsos vyniotiniai netgi bandelės mirksiukas.gif viską viską daryk...

aš pasakysiu labai greitą ir paprastą: užkepėlė (gali būt žuvies filė, vištienos krūtinėlė ar dešrigaliai kokie): supilam ryžių (nevirtų) maišelį, uždedam kelis gabaliukus sviesto (kad ryžiai skanesni būtų), ant jų žuvį ar mėsą (ką norim), paprieskoniuojam savo nuožiūra ir uždedam pvz. kokių šaldytų daržovių maišiuką, tada įpilam vandenuko kad ryžius apsemtų ir į orkaitę kokiom 45 min. Ant viršaus galima uždėt sūrio, ar grietinėlės užpilt (skonio reikalas) 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasidalinti tartaleciu receptais ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudle: 29 gruodžio 2008 - 18:43
Mano bandymai smile.gif
Atsakyti