Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(spiglys @ 2008 10 29, 12:16)
O kas turi didijį žele žiedą galit pasidaryt dviaukšti tortą mirksiukas.gif . Pirma padarot pilnavidurį torčiuką dideliame, po to ant viršaus uždedat torčiuką iš mažojo žele žiedo 4u.gif

nenorėjau prieštarauti kol nebuvau visiškai įsitikinusi, bet dviaukščio torto kaip aprašei tikrai neišeis pasigaminti, mažasis žiedas per didelis (nebent antro aukšto šonai kabės). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 02, 14:34)
nenorėjau prieštarauti kol nebuvau visiškai įsitikinusi, bet dviaukščio torto kaip aprašei tikrai neišeis pasigaminti, mažasis žiedas per didelis (nebent antro aukšto šonai kabės).  mirksiukas.gif

Pati nedariau, nes neturiu mažojo žiedo, bet buvau radus kažkur foto. O kaip gali kabėt, juk didysis diematru tikrai didesnis nei mažasis g.gif Ar klystu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 02 lapkričio 2008 - 15:18
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 15:14)
Pati nedariau, nes neturiu mažojo žiedo, bet buvau radus kažkur foto. O kaip gali kabėt, juk didysis diematru tikrai didesnis nei mažasis g.gif Ar klystu ?

aš ir pati turiu tik didijį, klausiau pas merginas kurios turi abu, sakė netelpa, bet kai paskaičiau tavo žinutę kad telpa mažas ant didelio suabjojau, tai pas vieną kolegę kuri turi abu pati pamatavau, tikrai mažojo žiedo apačia didesnė už didžiojo viršų verysad.gif
Atsakyti
Radau nuotrauką. Gal nelabai matosi, bet man atrodo , kad ten dviaukštis žele tortas g.gif
user posted image
Atsakyti
Tai gal ji nereikia pilnai pripilti g.gif Turiu galvoj mazojo nepripilti pinai, o ir didziojo galima pilnai nepripilti, tada gal pasisektu juos sulipdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 16:35)
Radau nuotrauką. Gal nelabai matosi, bet man atrodo , kad ten dviaukštis žele tortas g.gif

čia kaip suprantu ne lietuvių? gal jie turi kokį kitokį želė žiedą, nes labai atitaikyti reikėtų griovelius tuos ir matosi kad čia vienoj formoj daryta
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 02, 19:36)
čia kaip suprantu ne lietuvių? gal jie turi kokį kitokį želė žiedą, nes labai atitaikyti reikėtų griovelius tuos ir matosi kad čia vienoj formoj daryta

Sekančią sav turiu gaut mažąjį žele žiedą. Būtinai išbandysiu.
Čia nuotrauka iš rusų forumo ir pas juos žele žiedai tokie patys kaip pas mus.
Tikrai nenoriu įrodinėt kad gaunasi , gausiu formą išbandysiu mirksiukas.gif
O gal kas turit namie abi formas? Išmatuokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 02 lapkričio 2008 - 19:54
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 19:54)
Sekančią sav turiu gaut mažąjį žele žiedą. Būtinai išbandysiu.
Čia nuotrauka iš rusų forumo ir pas juos žele žiedai tokie patys kaip pas mus.
Tikrai nenoriu įrodinėt kad gaunasi , gausiu formą išbandysiu  mirksiukas.gif
O gal kas turit namie abi formas? Išmatuokit 4u.gif

sakau gi, matavau smile.gif ir merginos turinčios abu žiedus tą patį sakė - netelpa... gal anksčiau tada buvo koks mažesnis želė žiedas kuris tilpdavo g.gif
Atsakyti
As nieko nematavusi dariau dviauksti zele torta - viskas gavosi labai graziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 02, 20:53)
sakau gi, matavau smile.gif ir merginos turinčios abu žiedus tą patį sakė - netelpa... gal anksčiau tada buvo koks mažesnis želė žiedas kuris tilpdavo  g.gif

Viskas telpa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 11 02, 20:59)
Viskas telpa.  mirksiukas.gif

O telpa net kai mažasis žiedas pilnai užpildytas ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 21:35)
O telpa net kai mažasis žiedas pilnai užpildytas ?

Taip.
Rytoj jei netingėsim su dukriukais padarysim ir nufotkinsim. blush2.gif
Atsakyti