Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(simoselis @ 2008 10 22, 16:25)
Siandien gaminau tavo lamadzo blush2.gif  Buvo super! Trise apsirijom thumbup.gif Tiktais neisejo ta skritulio forma, tj belekaip iskociojau. Ir dar - kepiau ne silikoninej formoj, nepatepiau aliejum, tai biski prilipo ax.gif Teko tiesiai is skardos valgyt doh.gif

As taip pat belekaip kočiojau, o paskui uždėjau lėkštę ir nupjausčiau nereikalingą tešlą. Taip gavau apskritimą mirksiukas.gif
Tikrain siūlyčiau pasinaudot proga ( iki ryt vakaro) ir užsisakyt kepimo padėkliuką už 57 lt vietoj 84 lt Ant jo galima suformuot kepinį ir niekur nuo jo neperkeliant kepti thumbup.gif Labai patgu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2008 09 03, 12:21)

Gal receptuka butu galima...aciu
Atsakyti
user posted image
RECEPTAS
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenet @ 2008 10 24, 15:25)
Gal receptuka butu galima...aciu

labai paprasta ax.gif pirmas sluoksnis geltona zele su konservuotu ananasu gabaliukais, antras - grietine su zelatina ir cukrumi, arba jogurta galima, ar grietinele, kas kam patinka, trecias raudona zele, va ir visas receptas smile.gif
Atsakyti
Aciu, Betti, už nuostabų giros receptą!
Atsakyti
QUOTE(cap @ 2008 10 29, 00:24)

Kažką pralaeidau ? g.gif Kur receptukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 29, 09:51)
Kažką pralaeidau ? g.gif Kur receptukas? 4u.gif

Man atrodo čia apie laurindrės girą smile.gif
Labai gera, darau ją žaliam Samba dubenyje, tik visko imu 1,5 karto daugiau smile.gif , tai mano proporcijos žaliajam dubeniui tokios 4u.gif :
150 gr. cukraus
150 gr. skrudintos juodos duonos
3 š. kmynų sėklų
Džiovintų obuolių ir razinų
15 gr. mielių (šviežių)
4 l. virinto vandens

Į dubenį sudėti duoną, cukrų, kmynus ir džiovintus vaisius, viską užpilti verdančiu vandeniu. Palaikyti kol atvės iki kūno temperatūros. Mieles ištrinti su cukrumi ir šlakeliu vandens. Supilti į dubenį, uždengti sandariu dangčiu. Laukti kol nušaus, vėl uždengti. Kai nušaus antrą kartą, nukošti, išpilstyti į butelius ir padėti į šaldytuvą.
Kai atvės, galima gerti.Skanaus.

Labai patinka vaikams wub.gif , geria su šiaudukais iš stiklinėlių su Šreko herojais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap @ 2008 10 29, 01:24)

Oi tikrai ne man reikia dekoti.

Merginos, gal galit kas nors pademonstruoti, kaip gaunasi tortukai mazajame zele ziede? Labai smalsu. Vis svarstau ar man jo reikia
Atsakyti
As dariau ir i darzeli i vakarone nesiau, gira ir kastini. Gira visiems labai patiko thumbup.gif
Per vasara, tai nespedavau gaminti, visa seima pas mus ja gere. Tik nereiketu labai ja piktnaudziauti, nes per didelis mieliu kiekis silpnina imuniteta g.gif Todel dabar jos visai nebegaminu, laukiu vasaros, nes vistik man ji kazkaip vasarinis gerimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 10 29, 11:17)
Oi tikrai ne man reikia dekoti.

Merginos, gal galit kas nors pademonstruoti, kaip gaunasi tortukai mazajame zele ziede? Labai smalsu. Vis svarstau ar man jo reikia

Įkelsiu foto be receptų
Paštetas
user posted image
Silkė
user posted image
šaltiena
user posted image
Tėvuko 70-mečiui dariau mažajame ziede lašišos užkandį. Uždėjau dangtelį su širdute , o po to nuėmus širdutę užpildžiau raudonais ikrais. Labai įspūdingai atrodė. Gaila neturiu foto.
Receptas čia

O kas turi didijį žele žiedą galit pasidaryt dviaukšti tortą mirksiukas.gif . Pirma padarot pilnavidurį torčiuką dideliame, po to ant viršaus uždedat torčiuką iš mažojo žele žiedo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 spalio 2008 - 12:19
Dar radau vieną nuotrauką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 spalio 2008 - 18:57
Ot tai dekui. Tas kataloginis man kartais per didelis.
Atsakyti