Varškės ledai su braškėmisVarškės ledams: 400 g braškių, 125 g riebios varškės, 200 g grietinėlės, 200 ml riebaus jogurto, tarkuotų apelsinų žievelių, 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai cukraus pudros.
Puošti: 350 g braškių, 25 g pistacijų, melisų lapelių.
Iš pradžių ruoškite ledus. Braškes pertrinkite per sietelį ir išsukite su cukraus pudra. Varškę sumaišykite su jogurtu ir cukrumi. Grietinėlę išplakite ir su apelsinų žievelėmis įmaišykite į varškę. Kepimo indą aukštais kraštais ir skyle viduryje (geriausiai tiktų 2,5 l talpos) pakaitomis pildykite varškės ir braškių mase. Šakute atsargiai išmaišykite masę, kad atrodytų lyg marmuras. Per naktį palikite šaldymo kameroje.
Išėmusios iš kameros, peiliu perbraukite prie vidinės indo sienos, ant viršaus dėkite lėkštę ir kartu su ja apverskite. Palikite šilti kambario temperatūroje 30-45 minutes
http://public.fotki....i/p6211256.html