Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(viktorija09 @ 2012 04 19, 22:44)
Aš tai perku 3,2 arba 3,5 proc. kefyrą ir man viskas puikiai gaunasi, tik, kad man per naktį neatitirpsta reikia paros  blush2.gif bet viskas kitkas puikiai gaunasi smile.gif

Vat tik problema man su Quick Shef III, niekaip kąstinys neišeina  schmoll.gif  atrodo viską darau pagal "instrukciją" bet.... Gal galit kas papasakot kaip darot kąstinį?  4u.gif

Kefyro ir sviesto temperatura turi buti vienoda 4u.gif Jei neina suvienodinti, statyk visa Shefa i gerokai silta, net karsta vandeni ir suk kol prades pliausketi, priedus tik tada dek. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Perskaičiuosi straipsnį kaip kenksminga valgyti iš plastikinių indų su "blogiukais" ėmiau nerimauti. Ekologiškų plastikinių indų kaip ir nėra kol kas Lietuvoje? Ar jūs domėjotės ir ar Tupperware indai tikrai sveikesni (ko gero neturi ekologijos sertifikato)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 20, 11:48)
Sveikutės 4u.gif Perskaičiuosi straipsnį kaip kenksminga valgyti iš plastikinių indų su "blogiukais" ėmiau nerimauti. Ekologiškų plastikinių indų kaip ir nėra kol kas Lietuvoje? Ar jūs domėjotės ir ar  Tupperware indai tikrai sveikesni (ko gero neturi ekologijos sertifikato)? 4u.gif

Na, kataloge rašoma, jog TW gaminiai "gaminami iš geriausios kokybės medžiagų, kurių sudėtyje nėra polivinilchlorido (PVC) bei sintetinių minkštiklių (ftalatų)". Manau, verta pasitikėti.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2012 04 20, 12:37)
Na, kataloge rašoma, jog TW gaminiai "gaminami iš geriausios kokybės medžiagų, kurių sudėtyje nėra polivinilchlorido (PVC) bei sintetinių minkštiklių (ftalatų)". Manau, verta pasitikėti.4u.gif

O kur galima jų įsigyti? Tik internetu?Domintų esu iš Šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2012 04 20, 11:37)

taip pat yra dar du budai, galite uzkasti savo indeli kur nors ir po dvieju metu ateiti jo paieskoti, ji sugriauzia kirmeles, nuo saules, lietaus ir sniego jie suyra, kai paprastas plastikas yra daugybe metu ir tukstanmeciu - juk gyvunai s.... nevalgo biggrin.gif

antras budas paimti indeli ir ji islydyti, pamatusite kad jis bus be dumo, be kvapo, o paprastas bus su juodu dumu ir smarvia rolleyes.gif

taip pat sake gaminimo budas skiriasi, kad paprastas presuojamas, o sitas liejamas ax.gif

maistas siuose indeliuose issilaiko ilgiau, nes susitinka du naturalus produktai ax.gif juk indeliai kvepuoja ax.gif
Atsakyti
Nereikia nei zemes, man su graikiniais riesutais suede. Visas Columbo dangtelis apkramtytas, o draugei saldiklio indeli apkramte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 20, 13:46)
Nereikia nei zemes, man su graikiniais riesutais suede. Visas Columbo dangtelis apkramtytas, o draugei saldiklio indeli apkramte doh.gif

Nesupratau kas indelį suėdė? Ar graikiniai riešutai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 20, 13:54)
Nesupratau kas indelį suėdė? Ar graikiniai riešutai? g.gif  blush2.gif

vabalai turbut 4u.gif juk kai perkam visokius riesutus, dziovintus gaminius, ar krupas - ypatingai is ukininku turgeliu, atsinesame namo su kiausineliais, o tiuperyje, jie puikiai pradeda egzistuoti doh.gif
vadinas tai ekologiskas namas 4u.gif

taip pat girdejau, kad ir peles mielai grauzia siuos indukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 20, 13:54)
Nesupratau kas indelį suėdė? Ar graikiniai riešutai? g.gif  blush2.gif

Kirminai, nepastebejau , kad baigesi riesutu vartojimo terminas. Kirmeles pastabesnes bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 20, 15:40)
Kirminai, nepastebejau , kad baigesi riesutu vartojimo terminas. Kirmeles pastabesnes bigsmile.gif  biggrin.gif

Čia tai geras doh.gif Vos ne anekdotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 20, 12:39)
O kur galima jų įsigyti? Tik internetu?Domintų esu iš Šiaulių.

Pasižvalgykite SM forumo skelbimų lentoje, ten kur Kita rasite temutę pavadinimu Tupperware išparduotuvė. Ten moterys daug ką iš atlikusių gaminių pardavinėja, visos kainos surašytos ir siunčia visur paštu be problemų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2012 04 20, 20:06)
Pasižvalgykite SM forumo skelbimų lentoje, ten kur Kita rasite temutę pavadinimu Tupperware išparduotuvė. Ten moterys daug ką iš atlikusių gaminių pardavinėja, visos kainos surašytos ir siunčia visur paštu be problemų.  thumbup.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti