Uz receptuka padeka INETUM, cia ji atsiliepe i mano pagalbos sauksma Nes mano mazoji tik su tooooookia salyga kad kepsim sirdutes sutiko pasidalinti blogai pasleptu sokoladu
300 g miltų
100 g sviesto
150 g cukraus
du kiaušiniai
šaukštelis kepimo miltelių
tarkuotos apelsinų žievelės
sviesta issuskti kartu su cukrum o daugiau sumaisyti su miltais ir kepimo mlteliais , sudeti likusius ingrientus. dedam i saldytuva bent valandai palaikyti saltai. tada kociojame laksta dedame ant formos ir kocelo pagalba isspaudziam. kepam 180 l apie 15 min
[/quote]
Kartais mažieji išties mus tikriems žygiams įkvepia, ko tik dėl jų nepadarom. Dėl savęs gal jau senai rankas nuleidusios būtume, o dėl mažųjų per galvą verčiamės... Čia gerąja prasme.
Skanių sausainių visoms.
Sveikos, gal kas gali rekomenduoti kokį skanios vištienos drebučiuose (žiede) receptą? Kad būtų keli sluoksniai - dražovės, mėsytė...
nera uz ka merginos
dziugu kad skanu buvo
dziugu kad skanu buvo
[quote=berteskia,2012 03 11, 14:34]
gal galima plačiau į eterį čia, labai noriu receptuko...
[/quote]
Uz receptuka padeka INETUM, cia ji atsiliepe i mano pagalbos sauksma Nes mano mazoji tik su tooooookia salyga kad kepsim sirdutes sutiko pasidalinti blogai pasleptu sokoladu
300 g miltų
100 g sviesto
150 g cukraus
du kiaušiniai
šaukštelis kepimo miltelių
tarkuotos apelsinų žievelės
sviesta issuskti kartu su cukrum o daugiau sumaisyti su miltais ir kepimo mlteliais , sudeti likusius ingrientus. dedam i saldytuva bent valandai palaikyti saltai. tada kociojame laksta dedame ant formos ir kocelo pagalba isspaudziam. kepam 180 l apie 15 min
[/quote]
[quote=inetum,2012 03 11, 15:55]
nera uz ka merginos
dziugu kad skanu buvo
[/quote]
AČIŪ UŽ RECEPTUKĄ...
gal galima plačiau į eterį čia, labai noriu receptuko...
[/quote]
Uz receptuka padeka INETUM, cia ji atsiliepe i mano pagalbos sauksma Nes mano mazoji tik su tooooookia salyga kad kepsim sirdutes sutiko pasidalinti blogai pasleptu sokoladu
300 g miltų
100 g sviesto
150 g cukraus
du kiaušiniai
šaukštelis kepimo miltelių
tarkuotos apelsinų žievelės
sviesta issuskti kartu su cukrum o daugiau sumaisyti su miltais ir kepimo mlteliais , sudeti likusius ingrientus. dedam i saldytuva bent valandai palaikyti saltai. tada kociojame laksta dedame ant formos ir kocelo pagalba isspaudziam. kepam 180 l apie 15 min
[/quote]
[quote=inetum,2012 03 11, 15:55]
nera uz ka merginos
dziugu kad skanu buvo
[/quote]
AČIŪ UŽ RECEPTUKĄ...
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 11, 15:46)
Sveikos, gal kas gali rekomenduoti kokį skanios vištienos drebučiuose (žiede) receptą? Kad būtų keli sluoksniai - dražovės, mėsytė...
ir man reiketu tokio receptuko
QUOTE(Sugihara @ 2012 03 13, 18:39)
Gal kas turite receptų, ką galima nuveikt su "Statyk" indeliais-bokšteliais? Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt
IDEJOS
QUOTE(tatanka @ 2012 03 13, 20:06)
Dedui, sias jau maciau, dar maciau kaip su sokoladu ir sausainiais bei grietinele daromas desertas. O be siu paminetu gal dar kas kokiu zinot?
QUOTE(Troliautoja @ 2012 03 13, 18:19)
ir man reiketu tokio receptuko
Teks pasitelkti savo fantaziją pačioms
Galvoju gal toks: sluoksnis virtos vištytės gabaliukais su prieskoniais + grietinė, majonezas ir šiek tiek skoniui krienai + virtos smulkintos daržovės (morkos, žirneliai, kas dar?).
Arba paprasčiausiai: šaltiena su trintom morkom + daržovės sultinyje.
Patarkit, ką manot, negi niekas kažko panašaus nedarė
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 14, 14:00)
Teks pasitelkti savo fantaziją pačioms
Galvoju gal toks: sluoksnis virtos vištytės gabaliukais su prieskoniais + grietinė, majonezas ir šiek tiek skoniui krienai + virtos smulkintos daržovės (morkos, žirneliai, kas dar?).
Arba paprasčiausiai: šaltiena su trintom morkom + daržovės sultinyje.
Patarkit, ką manot, negi niekas kažko panašaus nedarė
Galvoju gal toks: sluoksnis virtos vištytės gabaliukais su prieskoniais + grietinė, majonezas ir šiek tiek skoniui krienai + virtos smulkintos daržovės (morkos, žirneliai, kas dar?).
Arba paprasčiausiai: šaltiena su trintom morkom + daržovės sultinyje.
Patarkit, ką manot, negi niekas kažko panašaus nedarė
tai darykit vieną sluoksnį su žele žirnelių konservuotų, kitą sluoksnį morkų, dar kitą, mėsos pjaustytos gabaliukais, kitą vėl kokio produkto...juk čia fantazijos reikalas...
QUOTE(Viltis* @ 2012 03 14, 16:14)
tai darykit vieną sluoksnį su žele žirnelių konservuotų, kitą sluoksnį morkų, dar kitą, mėsos pjaustytos gabaliukais, kitą vėl kokio produkto...juk čia fantazijos reikalas...
Čia ir bėda - fantazija su amžiumi mažėja....
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 14, 15:01)
Čia ir bėda - fantazija su amžiumi mažėja....
As megstu daryti su juros gerybemis, kol siu formeliu neturejau darydavau silikone, sakiau reiks isbandyti "statyk boksteliuose". Dedu kreveciu ar veziu uodegeliu, konservuotu kokoruzu, ar burbuoliu, svoguneliu mazu tu marinuotu baltu, sauleje dziovintu pomidoru, saliero zalio stiebo, tinka viskas pagal skoni, kas nemėgsta juros gerybiu gali deti vistos gabaliuku gaunasi kaip griliazas, man labai patinka tokie miniukai.