Ar ten ne nutela tik, tas sokoladinis idaras
O siaip labai geras yra toks tinginio idaras Jo yra pirkt Norfoje, atrodo rusiskas ar ukrainietiskas, padeti prie cukraus raso be GMO ir konservantu. Ten toks labai skanus aguoninis idaras, arba aguoninis su riesutais ir dziovintais vaisiai, tokios gan dideles pakuotes kainuoja apie 6 - 7 lt. Idaras fantastinis
QUOTE(davija @ 2012 03 03, 18:24)
Ar ten ne nutela tik, tas sokoladinis idaras
O siaip labai geras yra toks tinginio idaras Jo yra pirkt Norfoje, atrodo rusiskas ar ukrainietiskas, padeti prie cukraus raso be GMO ir konservantu. Ten toks labai skanus aguoninis idaras, arba aguoninis su riesutais ir dziovintais vaisiai, tokios gan dideles pakuotes kainuoja apie 6 - 7 lt. Idaras fantastinis
O siaip labai geras yra toks tinginio idaras Jo yra pirkt Norfoje, atrodo rusiskas ar ukrainietiskas, padeti prie cukraus raso be GMO ir konservantu. Ten toks labai skanus aguoninis idaras, arba aguoninis su riesutais ir dziovintais vaisiai, tokios gan dideles pakuotes kainuoja apie 6 - 7 lt. Idaras fantastinis
Ačiū už rekomendaciją, reikės pabandyti.
Labai norėčiau, kad kas nors parašytų tešlos produktų saktykį. Kažkuri mamytė buvo įdėjusi katalogo puslapio foto ir rekomenduojamą tešlą TW parduodamų indų temelėje, bet neišsisaugojau...
Siandien kepti sausainiukai ,,Ala Florentinai"
Skanumelis
Kepiau 19 perliuku formoje.
Skanumelis
Kepiau 19 perliuku formoje.
QUOTE(viola**** @ 2012 03 04, 19:23)
Siandien kepti sausainiukai ,,Ala Florentinai"
Skanumelis
Kepiau 19 perliuku formoje.
Skanumelis
Kepiau 19 perliuku formoje.
Labai skaniai atrodo
QUOTE(viola**** @ 2012 03 04, 19:23)
Kepiau 19 perliuku formoje.
Cia foto atrodo tokie ne mazi jie, o tie perliukai tai realiai tokie mazyciai atrodo, kaip cia taip isejo juos tau ten iskepti ? Atrodo niam niam
QUOTE(Pomona33 @ 2012 03 05, 23:40)
Cia foto atrodo tokie ne mazi jie, o tie perliukai tai realiai tokie mazyciai atrodo, kaip cia taip isejo juos tau ten iskepti ? Atrodo niam niam
Sausainiukai gaunasi tokie maziukai, kaip formos duobute, sauksteliu dejau i kiekviena duobute ta ,,tesla'', aisku vargo nemazai, bet verta
Siandien vel kepsiu , bendradarbes prie kavos uzsiprase
QUOTE(viola**** @ 2012 03 06, 16:07)
Siandien vel kepsiu , bendradarbes prie kavos uzsiprase
O recetuka gal isduosi?
QUOTE(Viltis* @ 2012 03 06, 16:53)
nagi kepėjėlės gal katra receptą duosit...noriu į žele žiedą torčiuką daryt bet su padu sausaininiu...net neįsivaizduoju kaip ten kas darosi...taip tai žele viskas kaip ir aišku bet kaip tą padą prilipint
jis pats prilimpa tiesiog susmulkinat sausainius (quich shef jei turit) ir užpilate lydytų sviestu... išmaišos ir dedant ant torčiuko, patrombuojat...
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2012 03 06, 22:44)
O recetuka gal isduosi?
manau, kad čia šis... o neverta žaisti su perliukais, dėkit tiesiog su šaukštu ant silikoninio padėkliuko. Aš įdedu dar smulkintų riešutų, saulėgražų. Kad kondensuotas pienas geriau apsiveltų su dribsniais jo nekaitinu puode, o tiesiog keliatą min. su visa skardine palaikau karštam vandenyje
Pakelis 125g kukurūzų sausų pusryčių (pigūs, idealiai gaunasi iš optimos linijos)
Indelis kondencuoto pieno (tirštas, kuris turi nemažai kalorijų..))
Sezamo sėklų, truputį aguonų.
Viską sumaišote, tik aš truputį pašildžiau kond. pieną, kad geriau išsimaišytu, bet tik truputį, kad paminkštėtų. Tada pasiruošiu kepimo kilimėlį (iš tokios porcijos išeina trys skardos), (jei kepsite ant popieriaus jį reikia truputį patepti sviestu bet labai nedaug) ir su šaukštu dedu tokius blynelius (plonai)).
Dedu skardą į įkaitintą orkaitę ir kepu apie 5 min. (svarbu kad neperkeptų, pradeda ruduoti ir gana).
Išėmus reikia palaukti kad atšaltų ir tik tada nuimi .
QUOTE(vixiuke @ 2012 03 06, 23:47)
jis pats prilimpa tiesiog susmulkinat sausainius (quich shef jei turit) ir
manau, kad čia šis... o neverta žaisti su perliukais, dėkit tiesiog su šaukštu ant silikoninio padėkliuko. Aš įdedu dar smulkintų riešutų, saulėgražų. Kad kondensuotas pienas geriau apsiveltų su dribsniais jo nekaitinu puode, o tiesiog keliatą min. su visa skardine palaikau karštam vandenyje
Pakelis 125g kukurūzų sausų pusryčių (pigūs, idealiai gaunasi iš optimos linijos)
Indelis kondencuoto pieno (tirštas, kuris turi nemažai kalorijų..))
Sezamo sėklų, truputį aguonų.
Viską sumaišote, tik aš truputį pašildžiau kond. pieną, kad geriau išsimaišytu, bet tik truputį, kad paminkštėtų. Tada pasiruošiu kepimo kilimėlį (iš tokios porcijos išeina trys skardos), (jei kepsite ant popieriaus jį reikia truputį patepti sviestu bet labai nedaug) ir su šaukštu dedu tokius blynelius (plonai)).
Dedu skardą į įkaitintą orkaitę ir kepu apie 5 min. (svarbu kad neperkeptų, pradeda ruduoti ir gana).
Išėmus reikia palaukti kad atšaltų ir tik tada nuimi .
manau, kad čia šis... o neverta žaisti su perliukais, dėkit tiesiog su šaukštu ant silikoninio padėkliuko. Aš įdedu dar smulkintų riešutų, saulėgražų. Kad kondensuotas pienas geriau apsiveltų su dribsniais jo nekaitinu puode, o tiesiog keliatą min. su visa skardine palaikau karštam vandenyje
Pakelis 125g kukurūzų sausų pusryčių (pigūs, idealiai gaunasi iš optimos linijos)
Indelis kondencuoto pieno (tirštas, kuris turi nemažai kalorijų..))
Sezamo sėklų, truputį aguonų.
Viską sumaišote, tik aš truputį pašildžiau kond. pieną, kad geriau išsimaišytu, bet tik truputį, kad paminkštėtų. Tada pasiruošiu kepimo kilimėlį (iš tokios porcijos išeina trys skardos), (jei kepsite ant popieriaus jį reikia truputį patepti sviestu bet labai nedaug) ir su šaukštu dedu tokius blynelius (plonai)).
Dedu skardą į įkaitintą orkaitę ir kepu apie 5 min. (svarbu kad neperkeptų, pradeda ruduoti ir gana).
Išėmus reikia palaukti kad atšaltų ir tik tada nuimi .
Taip, receptas sis. Tik dar saulegrazu seklu galima ideti, o ir dribsniu as emiau 250g Optima pakuote. Aisku galima ir ant silikoninio padekliuko kepti, su saukstu deti ,,tesla'', formuoti didesnius ar mazasnius sausainius.
http://www.youtube.c...h?v=a1NeRg10uf0