QUOTE(Nanndini @ 2012 02 22, 00:46)
Valgem su duona ir be jos... salotu dar buvom pasidare ( salota, pomidoras, paprika, agurkas ir alieju maisyta)
Papildyta:
As dekau dirbtinius ikrus, bet butu tikriausiai skaniau su naturaliais. Norejosi kad tie ikrai i viena mase issilietu.
I sia mase as dejau 40g. zelatinos. bet gal net buciau dejusi tikrai maziau gal kokia 35g. norejosi mikstesnes mases
o gavosi tai kaip toje foto pavaizduotoje zele ziede mano yra maziukas tik ziedas tai jis visas pilnas ir dar keleta induku sau mazu pasidariau atskirai.
Istikro nesveriau bet pakankamai nemazai gaunasi
Tikrai skanus idomus
Liuks
ačiu labai už atsakima,butunai pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2012 02 20, 21:41)
šis panašus ir išbandytas
Varškės užkandis su lašiša
300 ml grūdėtos (nebūtinai) varškės
300 ml riebesnės grietinėlės
2 pomidorai
200 g sūdytos lašišos
1,5 šaukšto želatinos (Dr.Otker)
Krapų, svogūnų laiškų, kitų žalumynų, prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos Prieskoninių žolelių mišinys žuviai
~pusė šviežio batono
Lašišą, pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus susmulkinti. Želatiną užpilti puse stiklinės verdančio vandens ir ištirpinti. Grietinėlę su varške išplakti mikseriu arba mentele (jei grūdėta varškė) 2 litrų ąsotyje plakimui, į šį plakinį sudėti visus kitus produktus, gerai išmaišyti.
Želė žiedą plonai patepti aliejumi šepetėliu. Silikonine mentele į žiedą dėti sluoksnį gautos masės (~1,5 cm), ant viršaus dėti vieną prie kitos keturias plonai atpjautas batono riekeles, ant viršaus vėl varškės masė ir vėl batonas. Galima daryti tik du sluoksnius, bet storesnius. Uždenkite želė žiedo dangteliu.
Jei skubate, padėkite į šaldiklį pusvalandžiui ir tada atsargiai išimkite iš želė žiedo. Jei neskubate, dėkite į šaldytuvą ir galite palikti per naktį.
Pjauti aštriu peiliu.
Skanaus!
gal kartais nuotrauka turit kaip atrodo,ir kaip valgot kas dar prie to patiekalo tinka