Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 06, 20:47)
Norejau jusu paklausti, kaip tie sausainiai valgosi? As vis ruosiausi juos kepti ir vis galvodavau,kad turbut bus neskanu, nes dantis bus galima issisukti nuo istirpusiu ir sukietejusiu sausainiu, o kaip istikruju jie?
Kokius saldainius naudojote?

Na pats sausainiukas nesigauna kietas - gal cia priklausomai nuo teslos...? o istirpes ledinukas pasidaro plonas, todel ir ji nera sunku sukramtyti, tikrai lengviau negu paprasta ledinuka. As kaip visokiausiu teslainiu myletoja, sakau kad man patinka, tik kad pasikrapstymo prie ju yra... Bet del vaiku verta pasistengti.. juk ne kiekviena diena : 4u.gif

O ledinukus pirkom spalvotus, kokios firmos buvo tikrai nezinau, pacius paprasciausius..
Atsakyti
QUOTE(bernir @ 2012 02 06, 19:39)
O ledinukus pirkom spalvotus, kokios firmos buvo tikrai nezinau, pacius paprasciausius..

Oi, aciu uz ats.nes as galvojau, toj vietoj kur istirpsta saldainiai bus galima dantis issisukti lotuliukas.gif o ledinukus perkat bet kokius tuos ciulpiamus tokius? Kazkas man sake, kad ne bet kokie tinka ir pan.todel ir klausiau kokius Jus perkat. Vienos sake,kad reikia tu sveriamu be popieriuko, kitos sake,kad ne, tai va todel ir pasidomejau apie Jusu.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 06, 20:58)
Oi, aciu uz ats.nes as galvojau, toj vietoj kur istirpsta saldainiai bus galima dantis issisukti  lotuliukas.gif  o ledinukus perkat bet kokius tuos ciulpiamus tokius? Kazkas man sake, kad ne bet kokie tinka ir pan.todel ir klausiau kokius Jus perkat. Vienos sake,kad reikia tu sveriamu be popieriuko, kitos sake,kad ne, tai va todel ir pasidomejau apie Jusu.

Svarbu, kad butu be uogienes idaro, kieti vientisi ledinukai biggrin.gif
Atsakyti
Bernir, 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tokį gerą gražių sausainiukų receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 02 06, 21:05)
Svarbu, kad butu be uogienes idaro, kieti vientisi ledinukai biggrin.gif

Nu geras doh.gif o man sake,kad butinai sveriami tie kur turgeliuose buna, be popieriuku doh.gif tai as galvojau ne bet kokie tinka, reiskias bele kokiu ciulpyniu reik biggrin.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 07, 01:48)
Nu geras  doh.gif  o man sake,kad butinai sveriami tie kur turgeliuose buna, be popieriuku  doh.gif  tai as galvojau ne bet kokie tinka, reiskias bele kokiu ciulpyniu reik  biggrin.gif  aciu!

biggrin.gif tikrai bele kokiu... mes pirkom tokius kad spalvyciu graziu butu rolleyes.gif
cia siek tiek matosi kokie saldainiai naudojami
Skaniu jums sausainiuku!!
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali parasyt pailgos silikonines kekso formos ismatavimus?
Idomu ar tilptu man maza duonele kept g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 02 09, 13:22)
Sveikos, gal kas gali parasyt pailgos silikonines kekso formos ismatavimus?
Idomu ar tilptu man maza duonele kept  g.gif

is zurnaliuko ax.gif ilgis 29,5 cm,plotis - 11,5 cm ir aukstis - 7,5 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 02 09, 16:21)
is zurnaliuko ax.gif ilgis 29,5 cm,plotis - 11,5 cm ir aukstis - 7,5 cm 4u.gif

Aciu... as zurnaliuke internete nematau kazkaip ax.gif Kalbu apie karaliska silikono forma 1.5 litro
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 02 09, 19:57)
Aciu... as zurnaliuke internete nematau kazkaip  ax.gif  Kalbu apie karaliska silikono forma 1.5 litro

Cia is Show How, kur visa info apie gaminius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bernir @ 2012 02 07, 13:34)
biggrin.gif  tikrai bele kokiu... mes pirkom tokius kad spalvyciu graziu butu  rolleyes.gif

Dar as apie tuos sausainukus su saldainiais doh.gif
Jus maciau ziauriai smulkiai susmulkinus saldainius, o filmuke esu maciusi,kad tokiais stambokais gabalais supjaustyti, ka tei dideli gabalai netirpsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 10, 17:19)
Dar as apie tuos sausainukus su saldainiais  doh.gif
Jus maciau ziauriai smulkiai susmulkinus saldainius, o filmuke esu maciusi,kad tokiais stambokais gabalais supjaustyti, ka tei dideli gabalai netirpsta? g.gif

Istirpsta ir didesnis, tik ne visa saldaini deti reikia, nes per daug bus vienam sausainiui, isbegs per virsu 4u.gif
Atsakyti