Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(Asese @ 2012 01 29, 17:41)
Taip, gaunasi puikiai  mirksiukas.gif  dariau jau ne kartą; ir su mėsa, ir su varške  4u.gif

Receptas labai paprastas, tai rytoj pabandysiu irgi padaryti.
Bet kaip manote ar sveikatai nekenks toks gaminimo budas, turiu omeny mikrobangeje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 01 29, 19:04)
Receptas labai paprastas, tai rytoj pabandysiu irgi padaryti.
Bet kaip manote ar sveikatai nekenks toks gaminimo budas, turiu omeny mikrobangeje? g.gif

Čia jau kitas klausimas ir niekas to garantuoti negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 29, 17:41)
Taip, gaunasi puikiai  mirksiukas.gif  dariau jau ne kartą; ir su mėsa, ir su varške  4u.gif

o varškė neišputoja? Sakė kažkas darė ir išputoja... aš su mėsa tai n kartų dariau, o vat su varške nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2012 01 30, 00:30)
o varškė neišputoja? Sakė kažkas darė ir išputoja... aš su mėsa tai n kartų dariau, o vat su varške nebandžiau.

Aš su namine varške darau, tai gaunasi kuo puikiausiai 4u.gif Pirktinė skystesnė, gal ir išputotų g.gif
Atsakyti
kad jau cia taip apie tuos cepelinus kalbat - gal galit kas placiau papasakot kaip ka darote? blush2.gif
Atsakyti
Cepelinai per 15 min J

Reikės:
Bulvių
Mėsos arba faršo
Svogūnas
Druskos, pipirų

Eiga:
Bulves sutarkuokite smulkia tarka arba Quick Chefu, arba Turbo Chefu, šiek tiek pasūdykite. Nieko daugiau daryti nereikia!
Svogūną sukapokite Turbo Chefiuku. Sumaišykite su mėsos faršu arba Turbo Chefiuku sukapota mėsa. Įberkite druskos, pipirų.
Formelę 7 keksiukai šiek tiek patepkite aliejumi.
Į kiekvieną formelę dėkite bulvių tarkių, mėsos faršo ir vėl bulvių tarkių.
Gaminkite mikrobangėje 9 min 850W galingumu, išsijungus mikrobangei dar 5 min palaikykite.
Skanaus J! Skonis kaip tikrų cepelinų! O kitą dieną perpjovus per pus galite pasišildyti keptuvėje J. Skanumėlis J.



P.S. as tai kazkaip nesiryztu nei gamint nei valgyt blush2.gif
Sildyt maista sildau, bulves darau, bet vat siap gamint man kazkaip nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 30, 09:00)
Aš su namine varške darau, tai gaunasi kuo puikiausiai  4u.gif  Pirktinė skystesnė, gal ir išputotų  g.gif

aš ir taip pamaniau, kad pirktinė gal putoja
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 01 30, 10:58)
Cepelinai per 15 min J


P.S. as tai kazkaip nesiryztu nei gamint nei valgyt blush2.gif
Sildyt maista sildau, bulves darau, bet vat siap gamint man kazkaip nelabai blush2.gif


As ragavau bigsmile.gif super! Ziurejau kaip gamina, po to ragavom. Bandykit, nesigailesit thumbup.gif
Atsakyti
Vakar dariau tingini mazajame zele ziede smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukelyte: 31 sausio 2012 - 23:10
O mes savaitgali kepėm vitražinius sausainiukus, naudojomes kočiojimo įrankiais ir tuo raudonu padėkliuku į skardą įtiesti. Skirtumą pajautėm - skardoj su folija sausainiukai mažiau iškilo. Ir beje nuo silikoninio padėkliuko sausainiukus lengviau ir greičiau (greitai atvėso) nuraškėm. nes ištirpę ledinukai visai neprilipo ax.gif Turiu planų isigyti dar vieną, nes su viena skarda mažai kada apsisuku... ar karšti sumuštiniai ar bandelės, ar sausainiai, ar...- visad reikia dvi skardas pašauti smile.gif

O beje tas silikoninis padėkliukas pas mane spintoj prastovejo tris metus, nes buvau gavus dovanų ir nežinojau kam jis skirtas... blush2.gif negaliu sau atleisti kad vargau su folija tiek laiko kai turejau gera daigta spintoje.. thumbup.gif net ir uošvienė nusižiūrejus, kad geras daigtas, vis skolinasi g.gif
Atsakyti
visus saldžius kepiniu kepu ant sviestinio popieriaus, o folijoje tik mėsą, žuvį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bernir @ 2012 02 06, 16:00)
kepem vitražinius sausainiukus,  nes ištirpę ledinukai visai neprilipo  ax.gif

Norejau jusu paklausti, kaip tie sausainiai valgosi? As vis ruosiausi juos kepti ir vis galvodavau,kad turbut bus neskanu, nes dantis bus galima issisukti nuo istirpusiu ir sukietejusiu sausainiu, o kaip istikruju jie?
Kokius saldainius naudojote?
Atsakyti