Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

Pirmakart kepiau keksiukus silikoninej formelej, gavosi puikiai, tik dejau i popieriukus dar ir ganetinai prie ju prilipo. Gal man isvis nereikejo tu popieriniu kauseliu?
Ir dar: jeigu be popieriuku, ar reikia teptelti aliejum forma?
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2011 12 05, 19:31)
Pirmakart kepiau keksiukus silikoninej formelej, gavosi puikiai, tik dejau i popieriukus dar ir ganetinai prie ju prilipo. Gal man isvis nereikejo tu popieriniu kauseliu?

gal karštus keksiukus nulupt bandėt?
palaukite kol atvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2011 12 05, 20:31)

Nereikia dėt popierėlių.
Aš netepu aliejus, tik paskalauju šaltu vandeniu prieš pildama tešlą 4u.gif Man visada puikiai iškrenta.
Va čia dar paskaitinėkit apie silikono formas ir jų naudojimą: SILIKONO FORMOS IR RECEPTAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 gruodžio 2011 - 20:40
QUOTE(janta @ 2011 12 05, 19:31)

as netepciau, juk ten niekas neprilimpa. g.gif

o mano silikonine forma itruko kazkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 17 gruodžio 2011 - 11:15
QUOTE(guodzik @ 2011 12 17, 11:15)
as netepciau, juk ten niekas neprilimpa.  g.gif

o mano silikonine forma itruko kazkaip  g.gif

silikonus reikia plauti prieš naudojimą, po naudojimo, nes jie išplauti gulėdami išskiria iš savęs riebalus ir jei jų neišplauname tie seni riebalai dega ir formos kietėja, dėl to gali būti kad ir įtrūko forma. dar pažiūrėkit gal įtrūko per liejimo tašką, jei taip tai tada pakeistų kaip broką. Bet kuriuo atveju galite parodyti demonstruotojai ar pati nuvežti į ofisą, gal pakeistų jei tai brokas.
Atsakyti
Labai noreciau iskepti seimai mielinius blynukus su sausom mielem. Nusipirkau siandien Bake-to Basics. Noriu isbandyti rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 13, 19:44)
Nerealaus skonio receptukas is TW  4u.gif  idedu prasymu is kitos tw temutes  mirksiukas.gif
Receptelis yra is labai seno TW katalogo:
user posted image

P.S. zelatino reikia tikrai daugiau nei nurodyta recepte, nes pagal recepta niekas nesustings ir reiks griebti viska su saukstu.
Vietoj kreveciu dedu ir veziu uodegeliu ir kartais net krabu lazdeliu, man skaniausia pamaisyti su krevetem ir veziu uodegelem  clap_1.gif

Sveikos mamytes, gal galite patarti zelatina reikia ištirpinti vandeni,o kiek reika vandens neparasyta?Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(lormil @ 2011 12 19, 13:55)
Sveikos mamytes, gal galite patarti zelatina reikia ištirpinti vandeni,o kiek reika vandens neparasyta?Busiu dekinga.

Zelatino reikia pagal si recepta deti +dar kokius 3 saukstelius papildomai tikrai, nes tiek kiek parasyta recepte neuztenka ir nesustings. Vandens nesiraso niekada, nes jo reikia tiek,kad apsemtu zelatina. Palikti,kad isbrinktu, tuomet vandens nebelieka ir deti kaitinti ant ugnies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 19, 14:58)
Zelatino reikia pagal si recepta deti +dar kokius 3 saukstelius papildomai tikrai, nes tiek kiek parasyta recepte neuztenka ir nesustings. Vandens nesiraso niekada, nes jo reikia tiek,kad apsemtu zelatina. Palikti,kad isbrinktu, tuomet vandens nebelieka ir deti kaitinti ant ugnies  4u.gif

Didelis Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lormil @ 2011 12 19, 19:52)
Didelis Aciu smile.gif

Ner uz ka, skanaus! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Gal kas bandet daryti cepelinus mikrobangeje silikono formoje bandelems? bigsmile.gif Ar tikrai gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 29 sausio 2012 - 17:39
QUOTE(viola**** @ 2012 01 29, 18:38)
Sveikos mamytes!
Gal kas bandet daryti cepelinus mikrobangeje  silikono formoje bandelems?  bigsmile.gif Ar tikrai gaunasi?

Taip, gaunasi puikiai mirksiukas.gif dariau jau ne kartą; ir su mėsa, ir su varške 4u.gif
Atsakyti