Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 04, 17:20)
pamiršau žiedą ištept aliejum prieš pildama žėlė. jaučiu nėr šansų gražiai dabar man ją iš jo iškrapštyt?

yra, as vakar irgi paimrsau, man iskrito gana graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, išėmiau vidurį ir šonai atkibo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 13, 19:44)
Nerealaus skonio receptukas is TW  4u.gif  idedu prasymu is kitos tw temutes  mirksiukas.gif
Receptelis yra is labai seno TW katalogo:

Labai ačiū už receptuką. Niam niam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taramdaram @ 2011 11 05, 12:45)
Labai ačiū už receptuką. Niam niam.  4u.gif

Jau isbandete? Dziaugiuosi,kad patiko clap.gif ir man jis niam niam essen.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 11 04, 17:16)
yra, as vakar irgi paimrsau, man iskrito gana graziai  mirksiukas.gif

as beveik visada pamirstu patepti aliejumi,net nesureikšminu to, nes kai labai labai senai pirkau, tai man buvo pasakyta, kad patepti aliejumi reikia tik pirmus kartus, kol forma nauja, o toliau atseit nebutina, tai as kada ne kada patepu prisiminus ar pagalvojus, kad va vaisiu idejau, gal nesigaus graziai, man visada graziai iskrenta ir be aliejaus g.gif isimi viduriuka ir krastai kraziai patys atlimpa, kartais padedi jiems atlipti pastumus, bet kad nesigautu tai tikrai taip nera buve. Nesigauna graziai tada,kada i zele per daug vandens ipilate, nereikia pilti tiek kiek ant gamintojo pakuotes nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad puikiai stingsta ir šiek diek daugiau vandens įpylus nei nurodyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 06, 21:53)
Kad puikiai stingsta ir šiek diek daugiau vandens įpylus nei nurodyta smile.gif

Na man tai irgi jinai stingsta, bet is pazystamu praktikos maciau,kad joms pastovei tai subyra, tai iskrenta kreivai, kai padaugina vandens ir dar kokiu vaisiu sugalvoja ideti, tai visai atskiedzia viska doh.gif tai ir sakau, gal reiktu pabandyti nepilti tiek daug vandens, nes as nepilu tiek kiek nurodyta ir visada buna puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ka mergaites, pirmas zele torto bandymas gavosi neskanus, antras patezes, tikiuosi trecias kartas nemeluos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 06, 22:39)
Na man tai irgi jinai stingsta, bet is pazystamu praktikos maciau,kad joms pastovei tai subyra, tai iskrenta kreivai, kai padaugina vandens ir dar kokiu vaisiu sugalvoja ideti, tai visai atskiedzia viska  doh.gif tai ir sakau, gal reiktu pabandyti nepilti tiek daug vandens, nes as nepilu tiek kiek nurodyta ir visada buna puikiai  drinks_cheers.gif

aš irgi maždaug tiek pilų. t.y. puslitruką.
tik šį kartą su vyšniomis iš šaldiklio dariau.

QUOTE(lilget @ 2011 11 07, 19:32)
Na ka mergaites, pirmas zele torto bandymas gavosi neskanus, antras patezes, tikiuosi trecias kartas nemeluos  biggrin.gif  doh.gif

kokius darei?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 07, 21:18)
aš irgi maždaug tiek pilų. t.y. puslitruką.
tik šį kartą su vyšniomis iš šaldiklio dariau.

kokius darei?

ai improvizacija lotuliukas.gif pirmas neskanus buvo, nes jogurtu nemegstu tai vadinasi ir zele tortui man jo neverta naudot biggrin.gif
2 dariau siandien, skanus, bet patezes, nes i grietine plakta per mazai zelatinos idejau, tai vat tikiuosi trecias kartas nemeluos biggrin.gif o pagal kokius Jus darot, nu uzeinu as i zele tema, ten aibe receptu, bet kad perskaityt ir suzinot kurie pasiteisine ir skanus velniskai daug laiko reiketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 11 07, 20:21)
ai improvizacija  lotuliukas.gif  pirmas neskanus buvo, nes jogurtu nemegstu tai vadinasi ir zele tortui man jo neverta naudot  biggrin.gif
2 dariau siandien, skanus, bet patezes, nes i grietine plakta per mazai zelatinos idejau, tai vat tikiuosi trecias kartas nemeluos  biggrin.gif  o pagal kokius Jus darot, nu uzeinu as i zele tema, ten aibe receptu, bet kad perskaityt ir suzinot kurie pasiteisine ir skanus velniskai daug laiko reiketu  biggrin.gif

pas mane irgi improvizacijos blush2.gif
nes darau tik "naminiam"valgymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 11 07, 20:21)

Tai pradziai gal padarykit tik paprasatai be nieko, skirtingu spalvu ir skoniu? I viena kuria spalva imaisius vaisiu, ar jogurto, jei jogurto nemegstate tai kondensuoto pieno. Gal labai jus ten visos visko improvizuodamos primarlinat, todel nesamone gaunasi? g.gif
Atsakyti
primarlinam pagal skonius ir poreikius lotuliukas.gif

aš ryt bandysiu dėt sausainių į žėlė.
Atsakyti