QUOTE(tatanka @ 2011 04 04, 13:38)
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą Servofix, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą Servofix, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.
Kokias stebuklais pasiekti tokią temperatūrą ?