Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(tatanka @ 2011 04 04, 13:38)
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą “Servofix”, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame – liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.


Kokias stebuklais pasiekti tokią temperatūrą unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 04 04, 11:30)
net neirodinesim biggrin.gif  tikrai be jo galima apsieit ir dar sakau, jo galva gan nemaza, tai vieta tik uzima doh.gif skiri tam reikalui koki peiliuka ir dar turi stiklainiu siauba - ir problemos isprestos 4u.gif



o.k. 4u.gif supratau 4u.gif Einu ieškoti stiklainių siaubo , kažkur guli stalčiuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 04 04, 12:46)
Kokias stebuklais pasiekti tokią temperatūrą unsure.gif ?


blink.gif tikrai nzn, idejau is servofig recepteliu rastu TW puslapiuke..
Atsakyti
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 40 laipsniu, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą “Servofix”, uždengiame dangtį ir paliekame indą 20 laipsniu temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame – liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.

As igitoki radau,tik nukopinus vietoj 40 laipsniu - gaunasi 400,o vietoj 20 laipsniu temperaturos - 200. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 04 04, 12:46)
Kokias stebuklais pasiekti tokią temperatūrą unsure.gif ?


Čia turėjo būti 40, tada laipsniuko ženklas, o gavosi 400 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2011 04 04, 12:43)
Laba,
Gal kas pamokins kaip jogurta pasidaryti, aciuks

O as darau labai paprastai: perku riebesni piena, geriausia kaimiska. (2 l ). Tada maza indeli dobilo naturalaus jogurto, pasildau piena puode iki mazdaug 50 laipsniu, tada siek tiek atsaldau, kad saukstu eitu paragauti. Tada sudedu jogurta i puoda, gerai ismaisau, suvynioju puoda i dekuti ir palieku nakciai. Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2011 04 04, 12:38)
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą “Servofix”, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame – liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.

Gal galetumet parodyt kaip atrodo tas “Servofix” indas? 4u.gif
Atsakyti


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 11 balandžio 2011 - 19:39
Gal galite pasidalinti ledų receptu? ax.gif
Atsakyti
O gal kas savo lobynuose turit sušio gaminimo idėjų?
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 04 13, 09:01)
O gal kas savo lobynuose turit sušio gaminimo idėjų?

Tai gi idarus bet kokius galima daryti : lasisa, agurkai, skumbre, krabu lazdeles, svogunu laiskai, porai, omletas... Musu seimai labai patinka konservuotas tunas su majonezu. mirksiukas.gif
Bet mes negaminam su zalia zuvim. Kazkaip nzn is kur ir kokia ji. g.gif

Gal dar kas idomesniu minciu turi?
Atsakyti
[attachmentid=212704]

Labas, gal kuri zino kaip pasigaminti sita skanumyna?

Atsakyti