Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

Kažkaip nuo seno mėgstu Sonatinos receptus, tai šis puikiai gaunasi kepant ultrapliuse/ultrapro. kiauliena korėjietiškai

Tik aš dar pripjaustau bulvių kūbeliais, riekelėm morkas ir kūbeliais moliūgą. Gaunasi i6kart su garnyru.

Kepant dar kokių porą kartų nupilu susidariusį skystį, nes kitaip ilgai keptų, iškepa maždaug per valandą. Labai skanu, mėsytė tokia minkštutė, pabandykite 4u.gif

Ir dar: čia toks receptukas, kai reikia mažom laiko sąnaudomis skaniai pagaminti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 17 vasario 2011 - 18:31
sveiki, gal kas gali pasakyti kaip vadinas toks indelis , i kuri ipili miltu ir gali pasibarstyti kur reikia?ar dar tokiais prekiaujama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 14, 22:51)
sveiki, gal kas gali pasakyti kaip vadinas toks indelis , i kuri ipili miltu ir gali pasibarstyti kur reikia?ar dar tokiais prekiaujama? blush2.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

antrąjį aš turiu. labai geras. naudoju miltams, cukraus pudrai ir kakavai. Ir naujam kataloge jis yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 14 kovo 2011 - 22:27
Aš irgi antrąjį turiu, super jis man sijojimui thumbup.gif dar ir dovanoms tokį užsakiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
Atsakyti
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 13:48)
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.

reikia truputeli tepti aliejumi BUTINAI.. gaminu kasdien sioje formoje ir viskas super gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 12:48)
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.


Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 26, 14:28)
Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas  thumbup.gif


Aš irgi visada su kosmetiniu vatos paduku patepu aliejumi visus žiedo šonus. O jei pirko internetu, tai dažniausiai ten niekas nesivargina ir pasakyti kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 26, 15:28)
Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas  thumbup.gif


Aciu labai uz patarima. Ziuriu tortu nuotraukas, kokie visose lygus, grazus. Specialiai pirkau ta zele zieda. O man nesigauna!

Dabar darysiu, kaip pamokinot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 16:03)
Aciu labai uz patarima. Ziuriu tortu nuotraukas, kokie visose lygus, grazus. Specialiai pirkau ta zele zieda. O man nesigauna!

Dabar darysiu, kaip pamokinot  cool.gif

ir tikrai gausis, jei patepsite.. tiesiog vos praverus mazaji indeli ji turi isslysti.. paprasciau nebuna 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Gal kas pamokins kaip jogurta pasidaryti, aciuks
Atsakyti
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą “Servofix”, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame – liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.
Atsakyti