Kažkaip nuo seno mėgstu Sonatinos receptus, tai šis puikiai gaunasi kepant ultrapliuse/ultrapro. kiauliena korėjietiškai
Tik aš dar pripjaustau bulvių kūbeliais, riekelėm morkas ir kūbeliais moliūgą. Gaunasi i6kart su garnyru.
Kepant dar kokių porą kartų nupilu susidariusį skystį, nes kitaip ilgai keptų, iškepa maždaug per valandą. Labai skanu, mėsytė tokia minkštutė, pabandykite
Ir dar: čia toks receptukas, kai reikia mažom laiko sąnaudomis skaniai pagaminti
sveiki, gal kas gali pasakyti kaip vadinas toks indelis , i kuri ipili miltu ir gali pasibarstyti kur reikia?ar dar tokiais prekiaujama?
QUOTE(nraminta @ 2011 03 14, 22:51)
sveiki, gal kas gali pasakyti kaip vadinas toks indelis , i kuri ipili miltu ir gali pasibarstyti kur reikia?ar dar tokiais prekiaujama?
1.
2.
antrąjį aš turiu. labai geras. naudoju miltams, cukraus pudrai ir kakavai. Ir naujam kataloge jis yra.
Aš irgi antrąjį turiu, super jis man sijojimui dar ir dovanoms tokį užsakiau
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 13:48)
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
reikia truputeli tepti aliejumi BUTINAI.. gaminu kasdien sioje formoje ir viskas super gaunasi
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 12:48)
Gal kuri gales man padeti....
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
Is zele ziedo neissivercia graziai zele torciukas. vis prilimpa prie formos gabaliukai. net kaubureliu virsuje nebelieka - jie lieka formoje. turetu juk forma likti svari. kodel taip yra? juk aliejumi netepsi formos.
Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 26, 14:28)
Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas
Aš irgi visada su kosmetiniu vatos paduku patepu aliejumi visus žiedo šonus. O jei pirko internetu, tai dažniausiai ten niekas nesivargina ir pasakyti kas ir kaip.
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 26, 15:28)
Tai butent, kad reikia tepti!Pardavusi demonstruotoja turejo pabrezti tai!As paprasciausiai vatytes gabaleli suvilgau aliejuku ir patepu, nesvarbu saldu ar suresni patiekala gaminu, ir viskas
Aciu labai uz patarima. Ziuriu tortu nuotraukas, kokie visose lygus, grazus. Specialiai pirkau ta zele zieda. O man nesigauna!
Dabar darysiu, kaip pamokinot
QUOTE(Novilunio @ 2011 03 26, 16:03)
Aciu labai uz patarima. Ziuriu tortu nuotraukas, kokie visose lygus, grazus. Specialiai pirkau ta zele zieda. O man nesigauna!
Dabar darysiu, kaip pamokinot
Dabar darysiu, kaip pamokinot
ir tikrai gausis, jei patepsite.. tiesiog vos praverus mazaji indeli ji turi isslysti.. paprasciau nebuna
Laba,
Gal kas pamokins kaip jogurta pasidaryti, aciuks
Gal kas pamokins kaip jogurta pasidaryti, aciuks
Jogurtas
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą Servofix, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.
Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą Servofix, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.