Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 15:54)

aciukas, dar aguonos, reiks daryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 12:08)
vakar gaminau labai skanų patiekalą Ultra Pro inde.

Į indo apačią įdėjau kalakutienės faršą su prieskoniais ir įkišau į įkaitintą orkaitę be dangčio. Kai truputį apkepė, uždėjau ant viršaus ryžių (jų pilnai neišviriau, tik užvirė ir išjungiau puodą), užpyliau skysčiu iš konservuotų ananasų, vėl įdėjau į orkaitę (gal apie 15min). Po to ant viršaus uždėjau ananasų gabalėlių ir majonezo-kiaušinio tyrelę (norėjau dar ir sūrio dėti, bet neturėjau). Orkaitėje kepiau kol gražiai pageltonavo. labai labai skanu ir pagaminama lengvai.

Puiki ideja, aciu 4u.gif

QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 15:54)

va sita visad norejau pabandyti, kaip nesenai issigijau Princese, reiks ismeginti thumbup.gif
lupipita, gal jau bandei, kaip gavosi?
Papildyta:
QUOTE(milonyte @ 2011 01 19, 16:00)
Kaip susinervinau  doh.gif  Ką tik pamačiau, kad rinkinukas yra už 279, o aš nusipirkau 5,7 l. Manau, būtų buvę praktiškaiu pirkti tą rinkinuką, ir dangtį būčiau galėjusi panaudoti, o dabar su tuo dideliu.... Nors nusišauk iš pykčio gun_rifle.gif  Ir dar sakoma iš didesnio neiškris, šiuo atveju būtų geriau 2 indai, bet mažesni  verysad.gif

Pasiulykt temoj kur cia mergaite idejo kur parduoda keicia gaminius, kad norit keisti savo didyje i ta rinkinuka, ir manau atsiras norinciu. As pati dziaugiuosi puikiai iskeitus savo didely lazanijos UltraPro i ta rinkinuka su tikrai nedidelia priemoka, labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms... 4u.gif

Norejau paklausti,gal kuri turit receptuka - Krokodilo...pamenu senai jau drauge vaisino ten tokia kaip pica,...bet taip graziai padaryta,...nezinau ar suprantat ko klausiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2011 01 29, 12:38)
Laba visoms... 4u.gif

Norejau paklausti,gal kuri turit receptuka - Krokodilo...pamenu senai jau drauge vaisino ten tokia kaip pica,...bet taip graziai padaryta,...nezinau ar suprantat ko klausiu... unsure.gif

Suprantam, suprantam... nepatingėkit ir perskaitykite šią temą. Yra įdėtas receptas net su nuotraukomis ir aprašymu kaip tas krokodilas daromas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2011 01 29, 13:38)
Laba visoms... 4u.gif

Va čia rasi: KROKODILAS 4u.gif
Atsakyti
... ir čia:

http://www.supermama...?...8656&st=204
Atsakyti
Aciukas labai... 4u.gif aga perskaiciau temuke ir radau... ax.gif reikejo pirma paskaityt,o paskui klaust... blush2.gif Bet kaip dziaugiuosi,kad parodet vistiek...reiks pabandyt... o as antra diena yoo toobe ieskau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2011 01 29, 19:25)
Aciukas labai... 4u.gif aga perskaiciau temuke ir radau... ax.gif reikejo pirma paskaityt,o paskui klaust... blush2.gif  Bet kaip dziaugiuosi,kad parodet vistiek...reiks pabandyt... o as antra diena yoo toobe ieskau... doh.gif

pabandyti tikrai verta, nes gaminasi labai lengvai. aš ilgai delsiau, nes galvojau, kad tai bus aukštasis pilotažas blush2.gif
Atsakyti
Vis tik kitoj temoj vienos forumietes deka radau ta tikrajy receptu bandeliu kurios kepamos uzpilant sirupu biggrin.gif
Receptas stai cia.
Gavosi viskas puikiai, tas glajus uzpilamas nerealaus skonio. Bandeles minkstos ir purios. Cia komentaruose raso kad butina itiesti kepimo popieriu, taciau Princeseje kepiau be jokio popieriaus ir neprilipo, puikiai iseme thumbup.gif I Princese butent telpa pilna porcija bandeliu thumbup.gif
Atsakyti
Labai lengva ir skanu thumbup.gif

http://www.youtube.c...u/0/aseoZBR2xvE

tik farsa reiktu deti nevien kiaulienos.. geriausia keuliena/jautiena arba kiauliena/ stirniena tuomet netaip riebu buna
skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 05, 19:28)
Suktinukai

user posted image

Tešla koldūnų
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti VERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla.
Iškočioti ovalo formos. Tešlą ištepti pomidorų padažu.  Dėti mėgstamą įdarą. Aš dariau dviejų rūšių:
Su džiovintais grybais ir sūriu
su kiaulienos-jautienos apkeptu faršu ir sūriu.

Susukti vyniotinį:

user posted image

Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Aš pjausčiau su samba torto mentele. Dėti ant silikoninio padėkliuko. Pašauti į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę.

o kai iskepe,nebuvo tesla per kieta?
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 02 14, 19:54)
o kai iskepe,nebuvo tesla per kieta?

minkštutė nebuvo, bet mano vyrams labai patiko.
Atsakyti