Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(milonyte @ 2011 01 16, 16:14)
  Ir iš viso iš kur semiatės receptų idėjų? Būčiau labai dėkinga už patarimus.  4u.gif

šioje temoje yra daug patarimų ir receptų. O saldumynai čia:

http://www.supermama...;#entry43624204
Atsakyti
Peržiūrėjau visą temą, bet nelabai ką radau receptų gaminti su Ultraplus indu. Tiesa, gal galite man naujokei paaiškinti kuo skiriasi Ultraplus nuo Ultrapro indo. Ieškojau info, bet taip ir nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 10, 21:00)
man jis labai reikalingas, nes naudoju ne tik tešlos kildinimui. jau seniai turiu 7,5l., neseniai nusipirkau 10l,  dabar dar įsigysiu 3. ir 5l. (jiems akcija sausio mėnesį), nes ne visada reikalingas didelis kiekis tešlos. Ar greičiau iškyla?-tikrai nepasakysiu, nes tik įsigijus šį dubenį pradėjau kepti iš mielinės tešlos.

o kur jūs žiūrite tas akcijas. Niekur nerandu, kad tokiems indams būtų nuolaida sausio mėn. Būkit geros, įmeskit nuorodą, o gal kuri nors platintoja gali pasiūlyti man 7,5 l. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 18, 17:39)

ačiū labai 4u.gif Mano vyras jau "peikia" tuos katilus, nes atradau save iš naujo kaip šeimininkę, tai sako tu nori, kad nusipenėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip susinervinau doh.gif Ką tik pamačiau, kad rinkinukas yra už 279, o aš nusipirkau 5,7 l. Manau, būtų buvę praktiškaiu pirkti tą rinkinuką, ir dangtį būčiau galėjusi panaudoti, o dabar su tuo dideliu.... Nors nusišauk iš pykčio gun_rifle.gif Ir dar sakoma iš didesnio neiškris, šiuo atveju būtų geriau 2 indai, bet mažesni verysad.gif
Atsakyti
Niekada nereikia skubeti
Atsakyti
Sveikos merginos būtų įdomu sužinoti,kur pritaikot šį:

user posted image

Kad obuolio šerdį išima puikiai tai žinau,o kur dar jį naudoti? g.gif
Gal yra kokių paslapčių su kuriomis dar nesusipažinau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 21, 18:30)
Sveikos merginos būtų įdomu sužinoti,kur pritaikot šį:

user posted image

Kad obuolio šerdį išima  puikiai tai žinau,o kur dar jį naudoti?  g.gif
Gal yra kokių paslapčių su kuriomis dar nesusipažinau? ax.gif

http://www.youtube.c...omment_received
Cia bulvems pritaikytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 21, 18:39)

Kalakutas, tai kaip ir kalakutas...Bet bulves jauciu kokios skanios...As kaip tik uzkaiciau Ultra pro su bulvemis, bet kitaip siek tiek... g.gif tikiuosi ir mano skanios bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 21, 19:39)

Aciu mirksiukas.gif tai turbut daugiau jis paskirciu ir neturi.
o jei prie ultrapro pridurti ,tai bulves jame keptos yra zymiai skanesnes nei virtos,na bent man thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar gaminau labai skanų patiekalą Ultra Pro inde.

Į indo apačią įdėjau kalakutienės faršą su prieskoniais ir įkišau į įkaitintą orkaitę be dangčio. Kai truputį apkepė, uždėjau ant viršaus ryžių (jų pilnai neišviriau, tik užvirė ir išjungiau puodą), užpyliau skysčiu iš konservuotų ananasų, vėl įdėjau į orkaitę (gal apie 15min). Po to ant viršaus uždėjau ananasų gabalėlių ir majonezo-kiaušinio tyrelę (norėjau dar ir sūrio dėti, bet neturėjau). Orkaitėje kepiau kol gražiai pageltonavo. labai labai skanu ir pagaminama lengvai.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 24, 14:50)
o koki cia kepat, pasidalinkit receptuku receptuku temoje, oi kaip megstu karamele, o del to silikono uzdejimo gerai, vis ilgiau gali pakepti, bet aisku vistiek ner to efekto kad pilnai apskrustu  doh.gif

Štai čia.
Atsakyti