Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 13, 20:38)
Tikrai labai skanu turėtų būti. O kokiame puode gaminate? smile.gif

panašus į šitą, tik mano labiau pailgas ir mėlynos spalvos:

http://www.tupperwar...oplus_225_b.jpg
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 20:47)
panašus į šitą, tik mano labiau pailgas ir mėlynos spalvos:

http://www.tupperwar...oplus_225_b.jpg

O kaip tie indai TW vadinasi
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 13, 19:38)
Tikrai labai skanu turėtų būti. O kokiame puode gaminate? smile.gif

Mikrobangių indukuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 13, 21:03)
O kaip tie indai TW vadinasi

Mikro Plius.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 23:11)
Mikro Plius.

Pasidomėsiu. Nes iš TW gaminių, kurie skirti mikrobangų krosnims niekada nesidomėjau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 01 10, 20:55)
Merginos, gal galit papasakoti ar naudingas ir reikalingas tešlos kildinimo indas?  g.gif  Labai domina, nes gana dažnai kepu mielines bandeles, sakau gal greičiau iškyla tešla? Kokių jis dar savybių turi? Ar vertas dėmesio? Ir kokio dydžio universaliausias būtų?  unsure.gif

diasaja gerai supasakojo viska thumbup.gif Visi dubenys super thumbup.gif Kokį paimsit neapsiriksit, nes vieno vistik neužtenka, nes jie naudojami kaip normalūs dubenys viskam thumbup.gif

QUOTE(Louhi @ 2011 01 12, 16:59)
Ačiū labai už atsakymus  4u.gif Manau reiks gundytis ir imti tą pirmąjį  blush2.gif Minkau tešlą pagrinde iš 500 gr, na maksimum iki 800 gr miltų, tai spėju 3 l talpos užteks?  g.gif

na jei maximum darysit is 800 gr. tai tikrai 3 l dubeny netilps schmoll.gif lips tesla jau per krastus, mano tesla jau is 500g 3,5l dubeny vos išsitenka ax.gif
Žiūrėkit pagal kainą, ką šiuo metu pigiau paimsit mirksiukas.gif Čia jau sprendžiu pagal save blush2.gif nes aš darbuojuosi su daug dubenų blush2.gif

QUOTE(Zyvy @ 2011 01 12, 19:52)
Labutis, nežinau ar čia užėjau,bet norėčiau pasidomėti gal kuri nors žinot  greitą skanėstą  su Tw indais(ar be jų).Na kokį nors desertą,su kuriuo nereiktų daug terliotis ir pan.
mirksiukas.gif
Pasidalinkit mirksiukas.gif

vat įdomu kas jus domina g.gif sūresni ar saldesni patiekalai. Aš pasakysiu vieną be galo skanų desertą: Į Quick Chefą sudedat 2 bananus, įspaudžiat citrinos sulčių, viską pasukat, tada dedat šaldytų uogų savo nuožiūra ir truputį ledų (man skaniausia plombyras), tada dar viską pamalat ir gausit fantastišką desertą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 14, 16:18)
diasaja gerai supasakojo viska thumbup.gif Visi dubenys super thumbup.gif Kokį paimsit neapsiriksit, nes vieno vistik neužtenka, nes jie naudojami kaip normalūs dubenys viskam thumbup.gif
na jei maximum darysit is 800 gr. tai tikrai 3 l dubeny netilps schmoll.gif lips tesla jau per krastus, mano tesla jau is 500g 3,5l dubeny vos išsitenka ax.gif
Žiūrėkit pagal kainą, ką šiuo metu pigiau paimsit mirksiukas.gif Čia jau sprendžiu pagal save blush2.gif nes aš darbuojuosi su daug dubenų blush2.gif
vat įdomu kas jus domina g.gif sūresni ar saldesni patiekalai. Aš pasakysiu vieną be galo skanų desertą: Į Quick Chefą sudedat 2 bananus, įspaudžiat citrinos sulčių,  viską pasukat, tada dedat šaldytų uogų savo nuožiūra ir truputį ledų (man skaniausia plombyras), tada dar viską pamalat ir gausit fantastišką desertą 4u.gif

Davija, na neįkertu, dariau iš kilogramo miltų tešlą mielinę 3litrų BTB, na nepabėgo ji man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 14, 17:18)

vat įdomu kas jus domina g.gif sūresni ar saldesni patiekalai. Aš pasakysiu vieną be galo skanų desertą: Į Quick Chefą sudedat 2 bananus, įspaudžiat citrinos sulčių,  viską pasukat, tada dedat šaldytų uogų savo nuožiūra ir truputį ledų (man skaniausia plombyras), tada dar viską pamalat ir gausit fantastišką desertą 4u.gif

Na skamba tikrai skaniai,greiciausiai taip ir yra ax.gif bigsmile.gif

Aciu labai tikrai uzsikabinau,kai ismeginsiu pasakysiu savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 14, 17:23)
Davija, na neįkertu, dariau iš kilogramo miltų tešlą mielinę 3litrų BTB, na nepabėgo ji man  schmoll.gif

Man iš 0,5 kg miltų per 3 l BtB kraštus lipa doh.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit savo patirtimi,ar kuri darėte šaltieną žele žiede?
Ar gavosi viskas?Nes esu girdėjusi jog taip gamina, bet vis surizikuodavau ir neisbandziau. Bukit geros pasidalinkit savo patirtimi,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 15, 11:40)
Merginos, pasidalinkit savo patirtimi,ar kuri darėte šaltieną žele žiede?
Ar gavosi viskas?Nes esu girdėjusi jog taip gamina, bet vis surizikuodavau ir neisbandziau. Bukit geros pasidalinkit savo patirtimi,aciu mirksiukas.gif

Labai gerai viskas iseina thumbup.gif Saltiena tiesiog isciuozia ir ziedo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Jungiuosi ir aš į TW būrį. Norėčiau pakalusti gal kuri bandėte gaminti balandėlius ultraplus puode. Ir iš viso iš kur semiatės receptų idėjų? Būčiau labai dėkinga už patarimus. 4u.gif
Atsakyti