Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(Zyvy @ 2011 01 12, 18:52)
Labutis, nežinau ar čia užėjau,bet norėčiau pasidomėti gal kuri nors žinot  greitą skanėstą  su Tw indais(ar be jų).Na kokį nors desertą,su kuriuo nereiktų daug terliotis ir pan.
mirksiukas.gif
Pasidalinkit mirksiukas.gif

http://www.supermama...;#entry43284417
Cia daug receptu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai darau taip:

1 pokas kefyro
1 indelis saldaus kondensuoto pieno
vaisių (ypač man skanu su konservuotais persikais, supjaustytais gabaliukais) pagal skonį
apie 15g želatinos

Želatiną ištirpinu šiltame vandenyje.
Kefyrą išplaku su kondensuotu pienu, tada įplaku ištirpintą želatiną (TIK KEFYRAS TURI BŪTI KAMBARIO TEMPERATŪROS, antraip sutrauks želatiną), o jau su vaisiais žaidžiu, kaip noriu smile.gif

QUOTE(Lupita 77 @ 2011 01 12, 20:04)
Pats paprasčiausias- želė+ plakta grietinėlė mirksiukas.gif , nėra ką terliotis

Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 12, 19:52)
Labutis, nežinau ar čia užėjau,bet norėčiau pasidomėti gal kuri nors žinot  greitą skanėstą  su Tw indais(ar be jų).Na kokį nors desertą,su kuriuo nereiktų daug terliotis ir pan.
mirksiukas.gif
Pasidalinkit mirksiukas.gif

mano vyas gamina tokį-į mikrobangės indą sudeda bulves su lupynom, spirgučius, grietinė, prieskoniai, 10min. ir valgom.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 01 12, 17:59)
Ačiū labai už atsakymus  4u.gif Manau reiks gundytis ir imti tą pirmąjį  blush2.gif Minkau tešlą pagrinde iš 500 gr, na maksimum iki 800 gr miltų, tai spėju 3 l talpos užteks?  g.gif

Siaip turiu 3 l ir 10 l , tai galiu pasakyti, kad geriau didesnis, nes is didesnio niekada neiskris. Pirma nusipirkau didyji, o paskui kai duona kepu, tai nebera kur mielines kildint tai nusipirkau ir mazesni.
Manau kad didesnis kiekis teslos lips lauk is bliudo... 7,5l idealiausias variantas thumbup.gif
Atsakyti
iš kilogramo miltų kildau 7,5 l dubenyje tešlą, gaunasi pilnas dubuo kai pakyla, aišku suminkyta tiek tūrio neužima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 12, 22:50)
mano vyas gamina tokį-į mikrobangės indą sudeda bulves su lupynom, spirgučius, grietinė, prieskoniai, 10min. ir valgom.

Mane labai sudomino bigsmile.gif Papasakok išsamiau ir proporcijas blush2.gif
Maniškiams irgi turėtų patikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 13, 12:17)
Mane labai sudomino  bigsmile.gif  Papasakok išsamiau ir proporcijas  blush2.gif
Maniškiams irgi turėtų patikti  ax.gif

proporcijų nepasakysiu, nes viską iš akies deda. Man labai skanu būna su šviežiomis bulvėmis.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 12:37)
proporcijų nepasakysiu, nes viską iš akies deda. Man labai skanu būna su šviežiomis bulvėmis.

Ar viską kartu sudeda ax.gif ? Ar bulvių nepjausto ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 13, 12:38)
Ar viską kartu sudeda  ax.gif ? Ar bulvių nepjausto  ax.gif  ?

Sudeda viską kartų, bulves per pusę arba stambiais griežinėliais. Šviežias, tai geriau per pusę. Apibarstyti norimais prieskoniais. Po to dėti spirgučius arba lašinukų mažus gabalėlius. grietinę arba sviestą nebūtina dėti, čia jau nuo skonio priklauso. Grietinę sudeda likus 2-3 minutėms iki pabaigos kepimo. O viską kepa apie 12minučių, šviežios bulvės greičiau. Labai skanu mažas bulvytes taip gaminti, neperpjauti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 12:58)
Sudeda viską kartų, bulves per pusę arba stambiais griežinėliais. Šviežias, tai geriau per pusę. Apibarstyti norimais prieskoniais. Po to dėti spirgučius arba lašinukų mažus gabalėlius. grietinę arba sviestą nebūtina dėti, čia jau nuo skonio priklauso. Grietinę sudeda likus 2-3 minutėms iki pabaigos kepimo. O viską kepa apie 12minučių, šviežios bulvės greičiau. Labai skanu mažas bulvytes taip gaminti, neperpjauti.

Ačiū, bus tikrai išbandyta su šviežiom bulvėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 13, 12:59)
Ačiū, bus tikrai išbandyta su šviežiom bulvėm  thumbup.gif

Tikrai labai skanu. Ir kvapas virtuvėje malonus pasklinda. Valgo net mano gurmanas vyresnėlis sūnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 13:07)
Tikrai labai skanu. Ir kvapas virtuvėje malonus pasklinda. Valgo net mano gurmanas vyresnėlis sūnus thumbup.gif

Tikrai labai skanu turėtų būti. O kokiame puode gaminate? smile.gif
Atsakyti