TROŠKINTI KALMARAI Šaldytus kalmarus atlaidinam Servofixse. Nuvalome odelę. Užverdame vandenį ir pasūdome. Nuvalytus kalmarus sudedame į Servofiksą ir užpilame pasūdytu vandeniu (druskos negailėti). Palaikome 20 minučių ir kalmarai išvirti
Supjaustome svogūnus griežinėliais, į keptuvę dedame sviestą ir kai jis ištirps dedame svogūnus, pakepiname iki geltonumo, kalmarus taip pat supjaustome žiedeliais ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame grietinės arba grietinėlės, smulkiai supjaustome krapus, paskaniname žuvies prieskoniais ir uždengus dangtį viską patroškiname. Ilgai troškinti nereikia.
Patiekiame su virtais ryžiais arba virtomis bulvėmis. (bulves viriau Micro-pliuse mikrobangėje, išvirė per 10 min., jei skubi, galima ir taip)