Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

Stalas stalas kaltas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar gaminau pagal šį Sonatinosreceptuką.

Tešlą kočiojau TW kočėlu, tikrai padėjo jo svoris (vandenukas viduje), formeles dariau su TW eglute, neturiu nuotraukos, tokia žalia, kur alia papuošalas, žaisliukas.

Perkėliau jas su Samba mentele, nes tešla tokia gana minkšta buvo.

O kepiau ant silikoninio padėkliuko.

Super skanūs saisainiai, fotikas buvo nepakrautas, tad nuotraukų nespėjome padaryti blush2.gif

Laurinde, tu esi tokia šeimininkiška bigsmile.gif kaip tu kepi prėskučius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 16, 09:09)
Vakar gaminau pagal šį Sonatinosreceptuką.

Tešlą kočiojau TW kočėlu, tikrai padėjo jo svoris (vandenukas viduje), formeles dariau su TW eglute, neturiu nuotraukos, tokia žalia, kur alia papuošalas, žaisliukas.

Perkėliau jas su Samba mentele, nes tešla tokia gana minkšta buvo.

O kepiau ant silikoninio padėkliuko.

Super skanūs saisainiai, fotikas buvo nepakrautas, tad nuotraukų nespėjome padaryti  blush2.gif

Laurinde, tu esi tokia šeimininkiška  bigsmile.gif  kaip tu kepi prėskučius?  biggrin.gif

blush2.gif Sugedinai ax.gif Kaip ir visi kepu. Su preska tesla. Nededu kiausiniu, nei pieno, o visa kita kiap paprasta mieline tesla 4u.gif
Sonatinos imbieriniai skanus thumbup.gif Anksciau kepdavau. Siemet ne. Vis ieskau tobulu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 16, 09:17)
blush2.gif Sugedinai ax.gif Kaip ir visi kepu. Su preska tesla. Nededu kiausiniu, nei pieno, o visa kita kiap paprasta mieline tesla 4u.gif
Sonatinos imbieriniai skanus thumbup.gif Anksciau kepdavau. Siemet ne. Vis ieskau tobulu lotuliukas.gif

Dėkui. Na kurgi ne, kad kiekviena taip šeimininkautų biggrin.gif
Atsakyti
Krokodilas

0,5 kg. miltų
250 ml. pieno
40 g. mielių
1 kiaušinis
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai aliejaus

Į greitkratį sudedame cukrų, mieles, kiaušinį ir pašildytą pieną. Kratome tol kol ištirps mielės. Visą mišinį supilame į dubenį, kuriame yra miltai ir druska. Šiltai kildiname tešlą 3 kartus. Tešlą išminkome ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame, nupjauname tešlos galus (tešlos likučiai bus reikalingi kojoms, antakiams):

user posted image

Šonuose įpjauname 3-4 cm juosteles:

user posted image

Patepame pomidorų padažu:

user posted image

Dedame norimą įdarą. Aš dėjau lydytą sūrį ir karšto rūkymo kumpelį:

user posted image

Juosteles vyniojame ant įdaro:

user posted image

user posted image

Suformuojame galvą:

user posted image

Iš kito galo susukame uodegą, iš likusios tešlos suformuojame kojas ir antakius. Vietoj akių įdėjau razinas. Perkeliame ant silikoninio padėkliuko ir pašauname į orkaitę 100 laipsnių:

user posted image

Kai tešla pakyla, aptepti baltymu. Toliau kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

user posted image

Skanaus.

Atsakyti
oi koks gražuolis ir skanuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2010 12 26, 20:27)
oi koks gražuolis ir skanuolis  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Dėl grožio-dar galima koreguoti. O skonis, tai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Diasaja, kepiau ir aš krokodilą, na tai tikrai ne toks gražuolis kaip tavo biggrin.gif Dėjau į vidų Panevėžio filė su sūriu, tai man buvo šiek tiek sūroka, kai iškepė ir dar išsiskyrė sultys, todėl dugnas tešlos sušlapo. Nežinai ką aš čia blogo padariau?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 31, 20:33)
Nežinai ką aš čia blogo padariau?

Dėl sūrumo-gal sūris sūresnis?
Dėl sulčių-gal labai šlapia ir nekokybiška file?

kepiau vakar vėl, nes svečiams buvau pažadėjusi, kad bus keptas krokodilas rolleyes.gif Tai vėl puikiai išėjo.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 01, 17:25)
Dėl sūrumo-gal sūris sūresnis?
Dėl sulčių-gal labai šlapia ir nekokybiška file?

kepiau vakar vėl, nes svečiams buvau pažadėjusi, kad bus keptas krokodilas rolleyes.gif Tai vėl puikiai išėjo.

Aš pagalvojau, kad negali būti dėl drėgmės blogai, kad aš tą mėsytę sutarkavau, o ne gabaliukais pjausčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 01, 22:08)
Aš pagalvojau, kad negali būti dėl drėgmės blogai, kad aš tą mėsytę sutarkavau, o ne gabaliukais pjausčiau?  g.gif

manau, kad nuo to drėgmės negalėjo atsirasti.
Atsakyti
Sveikos,
gal padėsite ax.gif

kažkada per pristatymą rodė kaip gaminti desertą žiede, pamenu tik kad dėjo nesaldintą kondensuotą pieną ir obuolius, daugiau nieko nepamenu doh.gif

gal kuri žinote tikslų receptą 4u.gif noriu pasidaryt tą desertą jau senai, bet vis nerandu recepto ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti