Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 09:50)

Savaitgali panaudojau naujaji spaustuka

Koks čia tas naujasis? blush2.gif Gal nuotraukėlę ar bent nuorodą, kad aiškiau būtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2010 11 29, 21:22)
Koks čia tas naujasis? blush2.gif  Gal nuotraukėlę ar bent nuorodą, kad aiškiau būtų? ax.gif

3 apvalus ziedai sausainiam ar uzkandziams formuoti 4u.gif Skelbimu skyriuje neseniai pardavinejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 29 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 22:44)
3 apvalus ziedai sausainiam ar uzkandziams formuoti 4u.gif Skelbimu skyriuje neseniai pardavinejo

ka gaminote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 09:50)
I paprasta mieline tesla nedek pieno ir kiausiniu , ir gausis kuciuku tesla. Piena keisti vandeniu 4u.gif
Papildyta:

Lasisos uzkandis
[attachmentid=206587]

Sudyta lasisa supjaustyti mazais kubeliais, agurkus taip pat tokio paties dydzio kubeliais, ir ideti daug smulkintu krapu. Papildomai nieko nedejau, nes mano lasisa buvo marinuota su medumi, tai skonio pilnai uzteko. Jei skonio truksta, galima prideti maltu pipiru ar kokio bekvapio aliejaus.
Su maziausiau spaustuku ispjauti baltos duonos skrituli, aptepti ji filadelfia sureliu ir ant virsaus uzdeti lasisos-agurku-krapu misini (tartara)
Galima puosti citrinos griezineliu.

Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 28, 22:11)
Tikrai niekas netezta, bent jau tos plikytos teslos, kur as dariau. Kazkada bandziau daryti plika plikyta tesla be tryniu ir be aliejaus. Tai ta tikrai tezta doh.gif

Aš apie plikyta tešlą kalbėjau, kur įeina miltai, aliejus ir verdantis vanduo, o jūs rašote, kad ir tryniai įeina g.gif Gal galite savo receptuką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 11 30, 22:27)
Aš apie plikyta tešlą kalbėjau, kur įeina miltai, aliejus ir verdantis vanduo, o jūs rašote, kad ir tryniai įeina  g.gif Gal galite savo receptuką?  blush2.gif

Tokia irgi darau, ji elastingesne. Kita vietoj aliejaus 3 tryniai, daugiau tas pats. Sita tesla sausesne, is jos galima makaronus gaminti ir lazanija. Tik dar niekad nebandziau, bet kada nors tikrai isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2010 04 20, 14:22)
i zieda man telpa tik viena norma tinginio,as darau is keturiu pakeliu sausainiu,nes tikrai dvi normos netilps i zieda

o jis paskui issitrukai graziia? kaip daret papasakokit blush2.gif i saldytuva dejot ne i kamera ane?
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2010 11 30, 23:42)
o jis paskui issitrukai graziia? kaip daret papasakokit  blush2.gif  i saldytuva dejot ne i kamera ane?

Išsitraukia tikrai gražiai. Aš tik šiek tiek aliejum žiedą patepiau (silikoniniu teptuku). O laikiau tai balkone (per naktį), tiesa, tada nebuvo tokio šalčio, dabar gal ir šaldytuvo užtektų g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 10:50)

Lasisos uzkandis

Laurindre, o nepatizo batonas, jei per naktį laikėt (ar sumaišiau posmus ax.gif ) ir kaip darei: su vienu spaustuku darbavais g.gif Nes dabar galvoju jei daryt tartaras lašišų tai nemažai spaustukų reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 03, 15:30)
Laurindre, o nepatizo batonas, jei per naktį laikėt (ar sumaišiau posmus ax.gif ) ir kaip darei: su vienu spaustuku darbavais g.gif Nes dabar galvoju jei daryt tartaras lašišų tai nemažai spaustukų reiktų biggrin.gif

Nakti nelaikiau, tik kelias valandas. Kol kas uzteko vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
Laurinde, tu Sonatinos receptukus dažnai darai, bandei šį? Žiauriai skanu, bandžiau biggrin.gif O TW turi tortui formą su nuimamu žiedu, nes aš kažkaip tokio nepamenu?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 05, 09:50)
Laurinde, tu Sonatinos receptukus dažnai darai, bandei šį? Žiauriai skanu, bandžiau  biggrin.gif O TW turi tortui formą su nuimamu žiedu, nes aš kažkaip tokio nepamenu?

Sonatinos daznai gaminu, sito nebandziusi, nelabai megstu maskarpone suri, nebent vietoj jo separuota varske deti, be to juodjuju serbentu niekas nevalgo schmoll.gif
Tu gal miegojai kai torto forma buvo blink.gif unsure.gif Tik viena savaite 4u.gif Ir visai neseniai, gal pries gera menesi g.gif
Atsakyti