Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 14:36)
Baisiai domina tie rageliai, koks receptas gal gali isduoti  blush2.gif
Isigijau pracuzisku rageliu forma, reikia isbandyti. Jau bandziau su pirktine tasla, gaunasi, tai sakau reikia pries vyra suspindeti ri su namine tesla kokia nors padaryti  lotuliukas.gif

fantastiškai atrodo. Net seilė tįsta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na aš tikrai negaliu sau prisiimti šio receptuko. Tai Sonatinos Mieliniai rageliai:
http://www.sonatinos...label/Bandelės

Ir aišku, šaunioji Tupperware produkcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 14:36)
Baisiai domina tie rageliai, koks receptas gal gali isduoti  blush2.gif
Isigijau pracuzisku rageliu forma, reikia isbandyti. Jau bandziau su pirktine tasla, gaunasi, tai sakau reikia pries vyra suspindeti ri su namine tesla kokia nors padaryti  lotuliukas.gif



oi oi kaip skanu butu su kapota tesla ax.gif
skanios vaises sveciams
Atsakyti
Paslaptingieji kiaušiniai 7 keksiukų fomoj mirksiukas.gif

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
4u.gif
Atsakyti
davija aciu tikrai geri recepteliai o ir ideju neblogu yra thumbup.gif
Atsakyti
idedu plikytu koldunu teslos recepteli kazkurios mamytes smile.gif

Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 26 lapkričio 2010 - 14:45
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

O si tesla ceburekams kazi tiktu? blush2.gif

Oi, receptukas tai ne mano... smile.gif
Kazka ne taip pacitavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adlozi: 26 lapkričio 2010 - 15:26
Gal ir tiktu. Nes bandem koldunus fritiure, tai visai skanus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 11 26, 15:45)
idedu plikytu koldunu teslos recepteli kazkurios mamytes  smile.gif

Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.


kaip tik ruosiuosi isbandyt nauja koldunine!!! 4u.gif galvoju apie idara tik..... gal su chefu visokiausiu darzoviu prismulkint ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandre: 27 lapkričio 2010 - 13:42
O kažin kokie įdarai tiktų prie tų koldūnų? ax.gif Kažkaip galvoju, kad skanu būtų su varške, kuri pasūdyta ir ištrinta su įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis- šviežiu baziliku, petražolėmis, bet norėtųs kokių ir su mėsyte rolleyes.gif Kažin jei dėti faršą, tai žalią ar apkepintą? O gal visai su virta vištiena ir pakepintais svogūnais, morkytėmis skanu būtų? Ar tiktų šiuos koldūnus apvirti ir tada užkepti orkaitėje pabarsčius kokiu sūriu, kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 11 28, 15:14)
O kažin kokie įdarai tiktų prie tų koldūnų?  ax.gif Kažkaip galvoju, kad skanu būtų su varške, kuri pasūdyta ir ištrinta su įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis- šviežiu baziliku, petražolėmis, bet norėtųs kokių ir su mėsyte  rolleyes.gif Kažin jei dėti faršą, tai žalią ar apkepintą? O gal visai su virta vištiena ir pakepintais svogūnais, morkytėmis skanu būtų? Ar tiktų šiuos koldūnus apvirti ir tada užkepti orkaitėje pabarsčius kokiu sūriu, kaip manote?  4u.gif


o kam kepta farsa dar ir virti??
viska skaniai surasete,tik pagalvokite dar syki,kam ta mesa taip kankinti ,termiskai apdorojant du kartus ir dar skirtingais budais wink.gif
gal as klystu, bet ,man atrodo, su zalia mesyte ilgiau pavirus (tik kad tesla nepervirtu) viskas bus gerai .

beje, vakar graziai ir lengvai gavosi man koldunai su kalakutiena. tik tesla pagal siek tiek kitoki recepta dariau ,bet irgi plikyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandre: 28 lapkričio 2010 - 15:21
As naudoju zalia farsa, dedu smulkinta svoguna, prieskoniu ir mairuno. Sako koldunai be mairuno ne koldunai. Bet is tikro labai skanu.
I varskes idara labai tikna peletrunas 4u.gif Ir varskei dedu kiausinio, kad suristu 4u.gif Galima spinatu deti g.gif
Atsakyti