Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Tupperware indais

o kaip jus gaunat tokias violetines spalvas arba baltas ???

ir kas ten per mesishkas grozis ?
Atsakyti
Sveikos, turiu laaaabai daug klausimu:
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 08:32)
Sveikos, turiu laaaabai daug klausimu:
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek 4u.gif

1. Dar neišbandžiau ar telpa
2. user posted image
3. Neseniai kainavo 60 lt vietoj 70 lt
4. 4 dangteliai su skirtingomis formelėmis yra komplekte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 08 sausio 2009 - 10:18
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 17:35)
Radau nuotrauką. Gal nelabai matosi, bet man atrodo , kad ten dviaukštis žele tortas g.gif

Kaip suprantu, pirmas aukstas turetu buti pilnaviduris? g.gif O kaip tai padaryti? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 01 08, 11:04)
1. Dar neišbandžiau ar telpa
2. user posted image

Cia kaip lyg ir keptas kazkoks dalykas, ar man tik pasirode? g.gif
Kuo skubiau patvirtinkit, arba paneikit, nes man, blondinei gali susisviest i orkaite ikist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 14:27)
Kaip suprantu, pirmas aukstas turetu buti pilnaviduris? g.gif  O kaip tai padaryti? blush2.gif

Jeigu turite žele formą su dviem dangteliais,tada išimate tą formos dalį su skyle ir uždengiate dangtelį.
user posted image
O man atrodo, kad čia kažkoks žele ar pudingas g.gif , į orkaitę dėt tikrai negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 08 sausio 2009 - 13:37
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 13:29)
Cia kaip lyg ir keptas kazkoks dalykas, ar man tik pasirode? g.gif
Kuo skubiau patvirtinkit, arba paneikit, nes man, blondinei gali susisviest i orkaite ikist

negalima į orkaitę, tik galima įdėti tarkim faršą (jei netikrą zuikį kepate) ir išversti tada kepti orkaitėje
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 08, 17:43)
negalima į orkaitę, tik galima įdėti tarkim faršą (jei netikrą zuikį kepate) ir išversti tada kepti orkaitėje

Juk as tik pajuokavau, tiesiog tas daikciukas labiau primena keksa, o ne pudinga, del to ir susidomejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau, ar buvo jau čia toks, ar ne - laaabai skanu...

Varškės užkandis su lašiša

300 ml varškės

300 ml riebesnės grietinėlės

2 pomidorai

200 g sūdytos lašišos

1,5 šaukšto želatinos (Dr.Otker)

Krapų, svogūnų laiškų, kitų žalumynų, prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos „Prieskoninių žolelių mišinys žuviai“

~pusė šviežio batono

Lašišą, pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus susmulkinti. Želatiną užpilti puse stiklinės verdančio vandens ir ištirpinti. Grietinėlę su varške išplakti mikseriu arba mentele (jei grūdėta varškė) 2 litrų asotyje plakimui, į šį plakinį sudėti visus kitus produktus, gerai išmaišyti.

Želė žiedą plonai patepti aliejumi šepetėliu. Silikonine mentele į žiedą dėti sluoksnį gautos masės (~1,5 cm), ant viršaus dėti vieną prie kitos keturias plonai atpjautas batono riekeles, ant viršaus vėl – varškės masė ir vėl batonas. Galima daryti tik du sluoksnius, bet storesnius. Uždenkite želė žiedo dangteliu.

Jei skubate, padėkite į šaldiklį pusvalandžiui ir tada atsargiai išimkite iš želė žiedo. Jei neskubate, dėkite į šaldytuvą ir galite palikti per naktį.

Pjauti aštriu peiliu.
Atsakyti
Na, reik manau, atgaivinti sita temute smile.gif
Rodau savo naują aistrą:

user posted image
user posted image

Su želė žiedu suformavau:
user posted image
user posted image

Tik dar daug ko iš Tupw daiktų reikia ax.gif
Atsakyti
Šaunuolė žuvelė thumbup.gif

papasakok plačiau, kas ten tokio želė žiede padaryta?
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 05 13, 15:05)
Šaunuolė žuvelė  thumbup.gif

papasakok plačiau, kas ten tokio želė žiede padaryta?

Antroj nuotraukoj šaltiena, o trečioj, manau, netikras zuikis. Suformuojam faršą žele žiede, išverčiam į kepimo indą ir kepam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 13 gegužės 2009 - 15:52
ten abejose yra netikras kalakutienos zuikis smile.gif tik vienoj dar neiškeptas.
O receptas - iš Supermamos platybių:

Kalakutienos zuikis su sūriu

0,9 kg maltos kalakutienos
1 puodelis pieno
1 puodelis džiūvėsėlių
1 smulkintas svogūnas
kelios skiltelės česnako
1 didelė smulkiai tarkuota morka
2 kiaušiniai
2 a. š. paukštienos ar kitokių mėgiamų prieskonių
1/4 a. š. pipirų
300 g fermentinio sūrio, supjaustyto nedideliais kubeliais
2 – 3 v. š. pomidorų padažo

Įkaitinti orkaitę iki 200° C.
Dubenyje sumaišyti kalakutieną, pieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, morkas. Svogūnus ir česnakus apkepinti šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Įmaišyti į faršą. Suberti prieskonius ir pipirus. Įmaišyti sūrio kubelius. Sudėti į skardą, drėgnomis rankomis suformuoti zuikį ir aptepti pomidorų padažu.
Kepti apie 1 val.

P. S. puodelis - 236 ml. Vietoje paukštienos prieskonių įbėriau adžikos ir šiek tiek druskos. Zuikis gaunasi tikrai didelis, tad nepamirškite pasimažinti porciją. Nors man jis labai skanus ir šaltas...

QUOTE(spiglys @ 2009 05 13, 16:37)
Antroj nuotraukoj šaltiena, o trečioj, manau, netikras zuikis. Suformuojam faršą žele žiede, išverčiam į kepimo indą ir kepam

Atsakyti