o kaip jus gaunat tokias violetines spalvas arba baltas ???
ir kas ten per mesishkas grozis ?
Sveikos, turiu laaaabai daug klausimu:
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 08:32)
Sveikos, turiu laaaabai daug klausimu:
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek
1. Tai ar telpa ta mazoji forma ant didziosios?
2. Gal kas gali mazosios ft idet?
3. Kiek mazoji forma kainuoja?
4. Tie paveiksliukai ant virsaus (sirdute, eglute ir kt.) ieina i kaina, ar reikia pirkti atskirai?
Siam kartui tiek
1. Dar neišbandžiau ar telpa
2.
3. Neseniai kainavo 60 lt vietoj 70 lt
4. 4 dangteliai su skirtingomis formelėmis yra komplekte
QUOTE(spiglys @ 2008 11 02, 17:35)
Radau nuotrauką. Gal nelabai matosi, bet man atrodo , kad ten dviaukštis žele tortas
Kaip suprantu, pirmas aukstas turetu buti pilnaviduris? O kaip tai padaryti?
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 01 08, 11:04)
1. Dar neišbandžiau ar telpa
2.
2.
Cia kaip lyg ir keptas kazkoks dalykas, ar man tik pasirode?
Kuo skubiau patvirtinkit, arba paneikit, nes man, blondinei gali susisviest i orkaite ikist
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 14:27)
Kaip suprantu, pirmas aukstas turetu buti pilnaviduris? O kaip tai padaryti?
Jeigu turite žele formą su dviem dangteliais,tada išimate tą formos dalį su skyle ir uždengiate dangtelį.
O man atrodo, kad čia kažkoks žele ar pudingas , į orkaitę dėt tikrai negalima
QUOTE(simoselis @ 2009 01 08, 13:29)
Cia kaip lyg ir keptas kazkoks dalykas, ar man tik pasirode?
Kuo skubiau patvirtinkit, arba paneikit, nes man, blondinei gali susisviest i orkaite ikist
Kuo skubiau patvirtinkit, arba paneikit, nes man, blondinei gali susisviest i orkaite ikist
negalima į orkaitę, tik galima įdėti tarkim faršą (jei netikrą zuikį kepate) ir išversti tada kepti orkaitėje
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 08, 17:43)
negalima į orkaitę, tik galima įdėti tarkim faršą (jei netikrą zuikį kepate) ir išversti tada kepti orkaitėje
Juk as tik pajuokavau, tiesiog tas daikciukas labiau primena keksa, o ne pudinga, del to ir susidomejau
Nežinau, ar buvo jau čia toks, ar ne - laaabai skanu...
Varškės užkandis su lašiša
300 ml varškės
300 ml riebesnės grietinėlės
2 pomidorai
200 g sūdytos lašišos
1,5 šaukšto želatinos (Dr.Otker)
Krapų, svogūnų laiškų, kitų žalumynų, prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos Prieskoninių žolelių mišinys žuviai
~pusė šviežio batono
Lašišą, pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus susmulkinti. Želatiną užpilti puse stiklinės verdančio vandens ir ištirpinti. Grietinėlę su varške išplakti mikseriu arba mentele (jei grūdėta varškė) 2 litrų asotyje plakimui, į šį plakinį sudėti visus kitus produktus, gerai išmaišyti.
Želė žiedą plonai patepti aliejumi šepetėliu. Silikonine mentele į žiedą dėti sluoksnį gautos masės (~1,5 cm), ant viršaus dėti vieną prie kitos keturias plonai atpjautas batono riekeles, ant viršaus vėl varškės masė ir vėl batonas. Galima daryti tik du sluoksnius, bet storesnius. Uždenkite želė žiedo dangteliu.
Jei skubate, padėkite į šaldiklį pusvalandžiui ir tada atsargiai išimkite iš želė žiedo. Jei neskubate, dėkite į šaldytuvą ir galite palikti per naktį.
Pjauti aštriu peiliu.
Varškės užkandis su lašiša
300 ml varškės
300 ml riebesnės grietinėlės
2 pomidorai
200 g sūdytos lašišos
1,5 šaukšto želatinos (Dr.Otker)
Krapų, svogūnų laiškų, kitų žalumynų, prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos Prieskoninių žolelių mišinys žuviai
~pusė šviežio batono
Lašišą, pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus susmulkinti. Želatiną užpilti puse stiklinės verdančio vandens ir ištirpinti. Grietinėlę su varške išplakti mikseriu arba mentele (jei grūdėta varškė) 2 litrų asotyje plakimui, į šį plakinį sudėti visus kitus produktus, gerai išmaišyti.
Želė žiedą plonai patepti aliejumi šepetėliu. Silikonine mentele į žiedą dėti sluoksnį gautos masės (~1,5 cm), ant viršaus dėti vieną prie kitos keturias plonai atpjautas batono riekeles, ant viršaus vėl varškės masė ir vėl batonas. Galima daryti tik du sluoksnius, bet storesnius. Uždenkite želė žiedo dangteliu.
Jei skubate, padėkite į šaldiklį pusvalandžiui ir tada atsargiai išimkite iš želė žiedo. Jei neskubate, dėkite į šaldytuvą ir galite palikti per naktį.
Pjauti aštriu peiliu.
Na, reik manau, atgaivinti sita temute
Rodau savo naują aistrą:
Su želė žiedu suformavau:
Tik dar daug ko iš Tupw daiktų reikia
Rodau savo naują aistrą:
Su želė žiedu suformavau:
Tik dar daug ko iš Tupw daiktų reikia
Šaunuolė žuvelė
papasakok plačiau, kas ten tokio želė žiede padaryta?
papasakok plačiau, kas ten tokio želė žiede padaryta?
QUOTE(Likka @ 2009 05 13, 15:05)
Antroj nuotraukoj šaltiena, o trečioj, manau, netikras zuikis. Suformuojam faršą žele žiede, išverčiam į kepimo indą ir kepam
ten abejose yra netikras kalakutienos zuikis tik vienoj dar neiškeptas.
O receptas - iš Supermamos platybių:
Kalakutienos zuikis su sūriu
0,9 kg maltos kalakutienos
1 puodelis pieno
1 puodelis džiūvėsėlių
1 smulkintas svogūnas
kelios skiltelės česnako
1 didelė smulkiai tarkuota morka
2 kiaušiniai
2 a. š. paukštienos ar kitokių mėgiamų prieskonių
1/4 a. š. pipirų
300 g fermentinio sūrio, supjaustyto nedideliais kubeliais
2 3 v. š. pomidorų padažo
Įkaitinti orkaitę iki 200° C.
Dubenyje sumaišyti kalakutieną, pieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, morkas. Svogūnus ir česnakus apkepinti šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Įmaišyti į faršą. Suberti prieskonius ir pipirus. Įmaišyti sūrio kubelius. Sudėti į skardą, drėgnomis rankomis suformuoti zuikį ir aptepti pomidorų padažu.
Kepti apie 1 val.
P. S. puodelis - 236 ml. Vietoje paukštienos prieskonių įbėriau adžikos ir šiek tiek druskos. Zuikis gaunasi tikrai didelis, tad nepamirškite pasimažinti porciją. Nors man jis labai skanus ir šaltas...
O receptas - iš Supermamos platybių:
Kalakutienos zuikis su sūriu
0,9 kg maltos kalakutienos
1 puodelis pieno
1 puodelis džiūvėsėlių
1 smulkintas svogūnas
kelios skiltelės česnako
1 didelė smulkiai tarkuota morka
2 kiaušiniai
2 a. š. paukštienos ar kitokių mėgiamų prieskonių
1/4 a. š. pipirų
300 g fermentinio sūrio, supjaustyto nedideliais kubeliais
2 3 v. š. pomidorų padažo
Įkaitinti orkaitę iki 200° C.
Dubenyje sumaišyti kalakutieną, pieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, morkas. Svogūnus ir česnakus apkepinti šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Įmaišyti į faršą. Suberti prieskonius ir pipirus. Įmaišyti sūrio kubelius. Sudėti į skardą, drėgnomis rankomis suformuoti zuikį ir aptepti pomidorų padažu.
Kepti apie 1 val.
P. S. puodelis - 236 ml. Vietoje paukštienos prieskonių įbėriau adžikos ir šiek tiek druskos. Zuikis gaunasi tikrai didelis, tad nepamirškite pasimažinti porciją. Nors man jis labai skanus ir šaltas...
QUOTE(spiglys @ 2009 05 13, 16:37)
Antroj nuotraukoj šaltiena, o trečioj, manau, netikras zuikis. Suformuojam faršą žele žiede, išverčiam į kepimo indą ir kepam