Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Saulegraaza @ 2014 05 31, 00:29)
eilinis iš gatvės paskambinęs į įstaigą sužinot  kojų venų lazerinės operacijos kainą,  išgirsta 1125 Lt.

registratūroje dirbančios man,kai domėjausi, iš viso kainos nesakė,sakė,visko,taip pat ir kainos klausti tik gydytojo-skyriaus vedėjo.
Beje,kolegei Antakalnyje operavo ne skyriaus vedėjas.
Aišku,vis tiek taip pigiau,nei kitose privačiose klinikose,tačiau anksčiau jau buvo rašyta,kad lazeris tulpės,o ne žiedinis,jo efektyvumas,pooperacinis gydymas skiriasi.Žiedinis yra modernesnis,naujesnis.
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2014 05 30, 15:45)


ne tik privačiose

aciu.
o gal kas zino, kur pigiau atliekamos lazerines operacijos? kokios panasiai kainos su visaispriedais (prieziura,vaistais ir t.t.), bet su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2014 06 01, 08:15)
aciu.
o gal kas zino, kur pigiau atliekamos lazerines operacijos?

Jei lazerinė operacija bus pigiau, greičiausia ten naudojamas ne žiedinis šviesolaidis. Rinkčiausi operaciją tik su žiediniu šviesolaidžiu.
Atsakyti
Mano viena koja tindavo labaiu negu kita. Pageriau detralexa ir atrodo normalizavosi. Kaip manot, čia normalu, kad tik viena koja tinsta? blink.gif
Atsakyti
Gydytojau Rolandai, ar vasarą konsultuojate? Galima užsirašyti konsultacijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CESARIA: 04 birželio 2014 - 17:16
Na va mergates ir as jungiuosi prie tu kurios turi bedeliu su venom, siandien operavausi Vilniuje Northway klinikoje nors pati esu kauniete, bet taip susikloste, kad nuvaziavau operuotis ten ir nesigailiu, gydytoja Vilkevicius tikras profesionalas, tai operacija praejo greit ir visiskai neskausmingai, nes operavausi lazeriu praejus valandai po operacijos savom kojom isejau namo ir gryzus jauciuosi puikiai biggrin.gif todel labai gailiuosi kad tiek ilgai laukiau, kol jau buvo likes tik zingsnelis iki opu ant kojos, reikejo anksciau ryztis doh.gif
Atsakyti
Ar vieną koją operavotės? Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2014 06 13, 11:18)
Ar vieną koją operavotės? Kiek kainavo?



Taip viena koja operavausi, sumokejau 2003 Lt, bet visiskai nesigailiu, nes iskarto po operacijos galiu buti aktyvi, priziureti savo mazyle ir nebereikia jokios reabilitacijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi ir as sad.gif ant abieju koju kyla venos,kolkas islipusios po kelis cm,tas vaizdas butu dzin,bet naktim skauda,tempia.Jau bandziau ir maziau judet ir daugiau ir iki negalejimo nuo koju nusivaryt,jokio skirtumo naktim,kaip skaudejo,taip skauda,tepuosi geliais.Kaina didoka,bent jau man,tai reiks pataupyt,bijau,kad baisiai neisliptu,o jau matosi ir tinklai venu po oda.Man prasidejo nesciai 5-6menesy skaudet,geriau magni ir kitus vit,bet niekas nepadejo,po gimdymo pusmeti atrodo neskaudejo o paskui ir vel gryzo,beveik kiekviena nakti kaip laikrodis,nuo 24-01 valandos...va per tris metus jau ir islipt spejo,baisu daros,kiek dar pabloges...kiek kainuoja paprastos operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 07 02, 10:05)
kiek kainuoja paprastos operacijos?

Paprastos operacijos - chirurginės, turite omeny? - turėtų nieko nekainuoti. Kreipiatės į šeimos gydytoją, duoda siuntimą pas specialistą, ans paskiria gydymą - planinę operaciją - lyg tokia eiga turėtų būti.
Tikrai nedelskit. Aš dariaus lazerinę, kas mano atveju buvo geriau nei chirurginė, nes tikrai negalėjau sau leisti gulėti ligoninėje (po lazerinės iškart grįžau namo, pooperacinis periodas - visiškai neskausmingas, be jokių vaistų, tik kompresinė kojinė 2 savaites). Žinoma, mano atvejis nebuvo sunkus, tačiau skaudėjo koją, panašiai, kaip ir Jums. Dabar skausmų neliko, atsiranda tik tuomet, kai ilgiau prie kompo pasėdžiu - matyt reikia dažniau pasivaikščiojimo pertraukėles daryti, arba pabandyt kompresinę kojinę užsimaut, kai žadu ilgiau sėdėti.
O kai pavažinėju dviračiu, ar paminu elipsinį treniruoklį - išvis puiku thumbup.gif .
Atsakyti
Laba diena. Norėjau pasiklaust mamyčių ir apskritai visų moterų, ar tekę operuotis iššokusias kojų venas? Kadangi pas mane jau susidarę venų mazgeliai ir ryškiai matosi, operuotis reikia. Tik va nežinau, ar lazeriniu , ar chirurginiu būdu? Gal kas operavosi? Kiek maždaug kainuoja lazeriniu būdu? Ar neatsinaujina jos poto? Labai įdomu būtų būtent tų moterų patirtis, kurios jau išsioperavusios, dėkoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi šiandien sulaukiau diagnozės, kad reikia abi kojas operuoti. Sakė lazeriu kainuotų viena koja 1000 lt. Tik nepaklausiau ar abi iš karto operuotų.
Tokie pinigai man laaabai dideli verysad.gif , planuoju operuoti chirurginiu būdu Kaune 3 -čioje ligoninėje pas G. Grigą.
Atsakyti