Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Norejau paklausti - po keliu dienu manes laukia skleroterapija. Ir siuo metu sportuoju sporto klube. Kaip po tos operacijos su sportavimu? Galima/ negalima?

Aciu uz ats!!
Atsakyti
Labas, gal galit papasakoti, kaip jautėtės po chirurginės venų operacijos. Man apibintavo koją su elastiniu bintu ir sakė, galėsiu nubintuot po 10 dienų. (šiandien antra diena) Skaudėt neskauda, bet matosi, kad ištinusi koja. AR tai normalu? Ar labai intensyviai reikia vaikščioti?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 05, 22:23)
Na, aš operavausi, prieš tai konsultavausi, pas dr. R. Dagilaitį Lazer klinikoje. Kiek skaičiau, jis puikus būtent šios srities specialistas.

Tikrai nuostabus gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2014 02 11, 14:25)
Norejau paklausti - po keliu dienu manes laukia skleroterapija. Ir siuo metu sportuoju sporto klube. Kaip po tos operacijos su sportavimu? Galima/ negalima?

Aciu uz ats!!

Negalima 2 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 01 23, 10:18)
wacko.gif Aš galvojau savaitę, daugiausia dvi.

viskas prikauso nuo taves-jei gerai jausiesi,ir neskaudes,ir netins,ir daktaras pritars-tau galbut ir uzteks tu poros savaiciu mirksiukas.gif juk po operacijos ta pat diena tave vercia lipt is lovos ir judet,taip kad negalvok ilgai ir pasikonsultuok kol vasara neuzklupo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi ne kartą klausinėjausi šioje temoje, jaučiu "pareigą" atsiskaityti po praėjusios operacijos.
Operavo tradiciniu būdu, po operacijos kojos neskaudėjo, koja (pėda) kokias 3 dienas buvo patinusi, po to praėjo. Žiūriu pjūvių padaryta daug g.gif . Na tiesą pasakius, jau kabėjo šioks toks maišelis blauzdoje. Kaip ir viskas būtų gerai, tik neramina, kad vienoje vietoje lyg ir likes guzelis, įdomu ar pražiopsotas, ar dar yra vilties, kad išsivaikščios, gal kas susidūrėt?
Kai klausiau, kada į darbą, galiu atsakyti: kai siūlus išėmė, jau galėjau dirbti (aišku priklauso nuo darbo pobūdžio).
Atsakyti
ar yra siaulieciu kurios operavosi pas karaleviciu ar zizliauska girdejau ju klinikoje operuoja g.gif

idomu jei paisdalintumet informacija.
nuo konsultacijos kada mazdaug paskiria operacija kiek mazdaug laiko praeina , reiktui pasiplanuoti pries atostogas g.gif
Atsakyti
Ar skleroterapijai isduodamas nedarbingumo pazymejimas? g.gif
Atsakyti
Sveiki;
Pas mane taip pat yra tos pacios bedos. Ant kaires blauzdos isoko 5 gumbeliai. o dabar ziuriu ir i desine kazko nori mestis. Tai dabar galvoju ka cia daryti, buvau ir konsultacijai, bet liepe palaukti. Sako pagimdysi tada galesi, nes vel bus tas pats. Dabar esu pasimetusi ar laukti man, kol pagymdysiu ar darytis dabar, kenteti galima. Dabar pradejau rinktis informacija, kokiu cia budu darytis. Ir pas ka? Pasirinkimu yra. Esu pasimetusi ir nezinau nuo ko pradeti:)
Atsakyti
O sakykit ar po operacijos lieka randai?Pas anyta tai liko pjuvio vietose(ir ju daug).Operavosi pries pora metu is pradziu 1koja,po to kita.
Atsakyti
man tie randukai liko,vasara idegus maziau pastebimi,taciau vistiek gali visus suskaiciuot,o pas mane ju astuoniolika...bet as nesuku galvos-kas mate pries tai,tai vadina fantastika smile.gif
Atsakyti
Jei daro skleropatiją privačioj klinikoj,as dengia dalį kainos ligonių kasos? g.gif
Atsakyti