Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(dairina @ 2013 11 11, 21:48)
oho del kainos susilaikau, nu kokie pinigai  doh.gif

Nu taip... O kur Jūs lazerinę operacją pigiau matėte? unsure.gif
Šiaip pagalvojus, nueini į parduoruvę, išleidi 100Lt ir nieko neparsineši doh.gif ... O čia operacija su naujausiu lazeriu, kurios kasmet tikrai nedarai unsure.gif ...
Na, kai bus po viskam, parašysiu įspūdžius. Ją rinkausi dėl to, kad tiesiog negaliu sau leist nemokamos chirurginės operacijos dėl ilgo pooperacinio laokotarpio, nedarbingumo. 3 vaikams mama reikalinga namie, prabanga šiuo gyvenimo tarpsniu būtų savaitė ligoninėj (atrodo, kad tiek) ir ilgas nedarbingumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 lapkričio 2013 - 20:55
Juodai, pamatysi kaip viskas bus gerai po operacijos. Busi sveika, grazi. Lakstysi su trumpais sijonukais. Lazeris daro stebuklus. Pati maciau kaip atrodo rezultatai.

Man dideliu bedu nera, tad as pamastau apie sklerozavima.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 11 11, 22:04)
Juodai, pamatysi kaip viskas bus gerai po operacijos. Busi sveika, grazi. Lakstysi su trumpais sijonukais. Lazeris daro stebuklus. Pati maciau kaip atrodo rezultatai.

Man dideliu bedu nera, tad as pamastau apie sklerozavima.

na o kokiu atveju yra daroma sklerozavimas ir kokiu jau su lazeriu ax.gif na nesusigaudau visai, gal paprastai paaiskinsite...
Juodai sutinku, na kaina nera baisi, kai pagalvoji, kad del savo sveikatos tai daraisi... as ir apie ta svajoju, bet neisirenku kur? Tai lauksim info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 11 11, 22:34)
na o kokiu atveju yra daroma sklerozavimas ir kokiu jau su lazeriu ax.gif na nesusigaudau visai, gal paprastai paaiskinsite...
Juodai sutinku, na kaina nera baisi, kai pagalvoji, kad del savo sveikatos tai daraisi... as ir apie ta svajoju, bet neisirenku kur? Tai lauksim info  mirksiukas.gif

Kai nera rimtu bedu, daromas sklerozavimas. Suleidzia vaistu i vena ir ji uzanka, nu vienu zodziu dingsta. O lazeriu daro, kada buna labai ryskios venos, dideles, guzai, kai negalima ju panaikinti su tais vaistukais, sklerozuojant. Bet cia viskas savais zodziais, jei klystu, pataisykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 09:13)
Na ką, trečiadienį turėsiu vienos kojytės operaciją Lazer (buvusioj GK) klinikoj Klaipėdoje.

o Jūrininkų ligonine nesidomėjote?Ten gi irgi lazerines operacijas daro,kaip ir Vilniuje valstybinėje ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 11 13, 01:38)
o Jūrininkų ligonine nesidomėjote?Ten gi irgi lazerines operacijas daro,kaip ir Vilniuje valstybinėje ligoninėje.

Skambinaus ir į Klaipėdos ligoninę ir Į Jūrininkų - abiejose sakė, kad nedaro lazerinių operacijų. Bet jei sakote, kad daro, tai gal ką sumaišiau... unsure.gif . Kažkurioj ligoninėj sujungė mane su gydytoju, nežinau kokiu, bet jis taip įdomiai su manim pakalbėjo doh.gif ... Klausiu, ar darote lazerines operacijas, ar tik chirurgines, o tasai - visos operacijos yra chirurginės doh.gif. Nu lyg nesuprastų, ko klausiu... gun_bandana.gif . Gal jis taip pajuokaut norėjo unsure.gif , nežinau...
Šiaip, kiek esu susidūrus su šiomis ligoninėmis - įspūdžiai kuo geriausi thumbup.gif , nežiūrint to, kad niekada niekam jokių kyšių nedaviau schmoll.gif. Tik vat prieš kokia 6 metus dariaus skleroterapiją pas D. Skirutį - vat tas tai labai arogantiškas pasirodė unsure.gif. Inormacijos visos nesuteikia, paskui taip kvailai turiu jaustis doh.gif:. Sakė ateit leistis vaistų ir atsinešti arba kompresines (2 kompresijos) pėdkelnes, arba elastinį bintą. Taip ir padariau, o anas sako: ar turit elastinį bintą? Sakau: ne, turiu kojines. Jis: negerai, reikia ir binto, eikit nusipirkt. Ok, nusipirkau. Po visko sako - 70Lt blink.gif - prieš tai nieko neperspėjo, kad reikės mokėti doh.gif . Neturėjau tiek grynų, likau skoloj doh.gif - žiauriai nesmagu. Kitą kartą irgi, mokėt berods 80Lt, aš duodu 100, o tas į kišenę ir: aš grąžos neturiu. blink.gif . Nebaigiau tada skleroterapijos, atsirado kitų bėdų. Bet daugiau sakiau pas Skirutį neisiu schmoll.gif .
Tai dabar galvoju, eisiu privačiai, kur turi naujausias technologijas, susimokėsiu iš anksto žinomą kainą, jokių neaiškumų nelikę. Amelita, ačiū už palaikymą 4u.gif. Parašysiu vakare kas ir kaip bigsmile.gif .
Atsakyti
Juodai, o tau siandien darys kojos grazinima? Ar jau vakar padare?
Atsakyti
Šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 08:58)
Šiandien  smile.gif

Paprasyk vyro pagalbos, mano draugei kai dare, tai ja vyras nunese is ligonines i masina. Geriau pasisaugot pirma diena.
Atsakyti
Ar tikrai blink.gif . Man kaip tik sakė, kad po operacijos vaikščioti reikės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 09:24)
Ar tikrai  blink.gif . Man kaip tik sakė, kad po operacijos vaikščioti reikės  unsure.gif

Nu ji dares pas Babajana. Tai ja vyras nunese iki masinos, o namie jau vaiksciojo. Gal cia buvo tiesiog dzentelmeniskumas... ax.gif Ziurek kaip tau bus. Jeigu matysi, kad reikia pagalbos, paskambinsi juk vyrui, atvaziuos. Nepergyvenk. 4u.gif

O tau sklerozavimas buvo efektyvus tik kuri laika?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 11 13, 10:27)
O tau sklerozavimas buvo efektyvus tik  kuri laika?

Na, žiūrėsim kaip bus. To sklerozavimo naudos realiai nelabai pamačiau... Po to netrukus sekė nėštumas, po 2 metų kitas - tai su paskutiniu ir paryškėjo tos venos man labiausiai doh.gif
Atsakyti