QUOTE(xde @ 2013 11 13, 01:38)
o Jūrininkų ligonine nesidomėjote?Ten gi irgi lazerines operacijas daro,kaip ir Vilniuje valstybinėje ligoninėje.
Skambinaus ir į Klaipėdos ligoninę ir Į Jūrininkų - abiejose sakė, kad nedaro lazerinių operacijų. Bet jei sakote, kad daro, tai gal ką sumaišiau...
. Kažkurioj ligoninėj sujungė mane su gydytoju, nežinau kokiu, bet jis taip įdomiai su manim pakalbėjo
... Klausiu, ar darote lazerines operacijas, ar tik chirurgines, o tasai - visos operacijos yra chirurginės
. Nu lyg nesuprastų, ko klausiu...
. Gal jis taip pajuokaut norėjo
, nežinau...
Šiaip, kiek esu susidūrus su šiomis ligoninėmis - įspūdžiai kuo geriausi
, nežiūrint to, kad niekada niekam jokių kyšių nedaviau
. Tik vat prieš kokia 6 metus dariaus skleroterapiją pas D. Skirutį - vat tas tai labai arogantiškas pasirodė
. Inormacijos visos nesuteikia, paskui taip kvailai turiu jaustis
:. Sakė ateit leistis vaistų ir atsinešti arba kompresines (2 kompresijos) pėdkelnes, arba elastinį bintą. Taip ir padariau, o anas sako: ar turit elastinį bintą? Sakau: ne, turiu kojines. Jis: negerai, reikia ir binto, eikit nusipirkt. Ok, nusipirkau. Po visko sako - 70Lt
- prieš tai nieko neperspėjo, kad reikės mokėti
. Neturėjau tiek grynų, likau skoloj
- žiauriai nesmagu. Kitą kartą irgi, mokėt berods 80Lt, aš duodu 100, o tas į kišenę ir: aš grąžos neturiu.
. Nebaigiau tada skleroterapijos, atsirado kitų bėdų. Bet daugiau sakiau pas Skirutį neisiu
.
Tai dabar galvoju, eisiu privačiai, kur turi naujausias technologijas, susimokėsiu iš anksto žinomą kainą, jokių neaiškumų nelikę.
Amelita, ačiū už palaikymą
. Parašysiu vakare kas ir kaip
.