Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Mil@na @ 2013 09 05, 08:05)
Kada operacija yra kompensuojama ligonių kasų, o kada reikia iš savo kišenės mokėti???

Kai esate drausta socialiniu draudimu ir turite siuntimą, operaciją kompensuoja TLK.
Atsakyti
Sveikos,

Pribrendau operacijai, noreciau pradeti planuoti kada ir kur smile.gif Dariausi tyrimus Kardiolitoj, isaiskejo, kad voztuvai neveikia. Dabar galvoju, kur geriausia operuotis? Noreciau privaciai... Bendros ligonines kazkaip nelabai traukia, o ir gyvenu uzsienyje, todel neturiu kada eilese laukti. Gal kas gali patarti, kur naudojami naujausi lazeriai ar tiesiog gydytojas nuosirdziai rupinasi ir pan. Siaip man patiko ir Kardiolitoj, bet juk ne vienas variantas yra 4u.gif Ir ar galima po operacijos lektuvu skristi? unsure.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Littletree @ 2013 09 26, 16:27)
Sveikos,

Pribrendau operacijai, noreciau pradeti planuoti kada ir kur smile.gif Dariausi tyrimus Kardiolitoj, isaiskejo, kad voztuvai neveikia. Dabar galvoju, kur geriausia operuotis? Noreciau privaciai... Bendros ligonines kazkaip nelabai traukia, o ir gyvenu uzsienyje, todel neturiu kada eilese laukti. Gal kas gali patarti, kur naudojami naujausi lazeriai ar tiesiog gydytojas nuosirdziai rupinasi ir pan. Siaip man patiko ir Kardiolitoj, bet juk ne vienas variantas yra 4u.gif Ir ar galima po operacijos lektuvu skristi? unsure.gif
Aciu smile.gif

Drauge atliko pas Babajana klinikoj. Viskas super. Del skridimo nezinau. Jei skrydis netolimas, tai gal nieko..
Atsakyti
O kokio kaina pas Babajaną? Dar esu girdėjusi, kad Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje gerai daro, bet neturiu tikslios informacijos apie tai...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 09 26, 22:28)
O kokio kaina pas Babajaną? Dar esu girdėjusi, kad Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje gerai daro, bet neturiu tikslios informacijos apie tai...

Apie 2000 lt uz koja. Tiksliai nepamenu. Pagooglinkit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,pasisakysiu ir as rolleyes.gif Turiu sia beda abiejose kojose,tiesa dar nera tragiskai,bet estetinis vaizdas jau nekoks..Buvau Kauno respublikinej,pas Griga..Nieko blogo pasakyti negaliu..maloniai pabendravom biggrin.gif Israse gerti detralexa,kojas tepti venogel tepalu..ir medicinines vokiskas kojines,bet kaina ju tai nuo 165 lt prasideda doh.gif Visa tai neleis problemai dideti..o tai kas jau yra reikia tvarkyti operacijos budu..Chirurgines jis man nesiule..sake venos per siauros tokiai,o lazerine yra mokama,kadangi ji laikoma kosmetine(nesigilinau ar visais atvejais )Lazerines operacijos kaina yra nuo 100 iki 180 lt uz kvadratini centrimetra,tad kaina is esmes priklauso nuo esamos bukles..Kol kas gydysiuos ir po truputi ruosiuos/ieskosiuos informacijos busimai procedurai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas dare lazerine operacija venom,pas Rolanda D. gk klinikoj vilniuje? kokie atsiliepimai apie daktara?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
QUOTE(rolandas_d @ 2013 03 22, 01:08)
Beje naujos studijos pasaulyje rodo, kad kompresija po skleroterapijos galbūt visai nereikalinga. Ši idėja vis labiau populiarėja moderniojoje medicinoje.

Labai įdomu g.gif . Kai man darė skleroterapiją prieš 6 metus, tai baisiausias dalykas buvo nešioti tas kojines - sakė visą savaitę, dieną-naktį doh.gif . Dieną - viskas tvarkoj, bet per naktį su jom nelabai smagu. O dar 7 iš eilės doh.gif. Tokiu atveju patogiau kojinės iki kirkšnies, o aš, neinformuota apie būsimą ilgą nešiojimą, nusipirkau pėdkelnes blink.gif - labai nepatogu buvo.
Bet po operacijos turbūt vistiek reikalinga kompresija, ar ne? g.gif

Ruošiuos ir aš tvarkytis savo kojeles, bet vis dar nenujunkau mažosios unsure.gif . Skubėti verčia skaudanti koja, nors vizualiai išvirtusių venų nelabai matosi. Prieš mėnesį buvo nemenkai patinus koja tis kauliukais, net ryte neatslūgdavo patinimas. Pavažinėjau dviračiu, praėjo tinimai. Užvakar pradėjo tirpti padas ir skaudėti vaikštant verysad.gif, dar ir blauzdą skauda - labai neramu. Buvau pas šeimos gydytoją, nelabai jin man ką patarė, pati susakiau, kad turiu problemų su venomis, tai suratėm, kad pasidarysiu venų tyrimą ir paskui žiūrėsim, ką daryt.
Galvoju apie GK kliniką Klaipėdoje. Įdomu, kokios dabar kainos, ar TLK kompensuoja dalį g.gif .
Atsakyti
Na ką, trečiadienį turėsiu vienos kojytės operaciją Lazer (buvusioj GK) klinikoj Klaipėdoje. Operuos Dr. R. Dagilaitis.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 09:13)
Na ką, trečiadienį turėsiu vienos kojytės operaciją Lazer (buvusioj GK) klinikoj Klaipėdoje. Operuos Dr. R. Dagilaitis.

Kaipnsuprast buvusioj ar dabar nebera? Kokia kaina? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 11 11, 10:55)
Kaipnsuprast buvusioj ar dabar nebera? Kokia kaina? ax.gif  blush2.gif

Pakeitė pavadinimą mirksiukas.gif . Aš irgi išsigandau, kai važiavau konsultacijai - atvykstu nurodytu adresu, o ten niekur GK nerandu doh.gif , tik Lazer unsure.gif , ale užėjus į vidų išsiaiškinau, kad pataikiau ten kur galvojau bigsmile.gif .
Kaina vienai kojai 2400Lt (ar 2600Lt man sakė unsure.gif ), kai dalį kompensuoja TLK. Be kompensacijos būtų berods 4000Lt.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 12:22)
Pakeitė pavadinimą  mirksiukas.gif . Aš irgi išsigandau, kai važiavau konsultacijai - atvykstu nurodytu adresu, o ten niekur GK nerandu  doh.gif , tik Lazer  unsure.gif , ale užėjus į vidų išsiaiškinau, kad pataikiau ten kur galvojau  bigsmile.gif .
Kaina vienai kojai 2400Lt (ar 2600Lt man sakė unsure.gif ), kai dalį kompensuoja TLK. Be kompensacijos būtų berods 4000Lt.

oho del kainos susilaikau, nu kokie pinigai doh.gif
Atsakyti