Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Na mano kojų venos ohoho kaip išvirtusios buvo. Lazeriu operavausi. Tik mažų pjūviukų nemažai teko daryti.
Tik gydytojas gali nuspręsti, koks būdas tinkamas.

QUOTE(Skomantė @ 2013 05 13, 11:07)
Sveiki,

Labai norėjau paklausti, ar lazeriu operuojamos kojų venos visais atvejais net ir tokiais, kai venos iššokusios į paviršių  tokiais guzais. Ar Klaipėdoj operuojama lazeriu.

Atsakyti
Sveikos,

Aš vis paskaitau temą. Kokios Jūs visos šaunuolės, kad prisivertėt išsioperuoti venas. Aš jau kokie 15 metų neprisiruošiu. Vienoje blauzdoje "susigarbanojusios", bet vis atidedu, bijau. Kas privertė Jus apsispręsti ar estetinė problema ar skaudėjo, tino kojos?
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2013 05 29, 16:07)
Sveikos,

Aš vis paskaitau temą. Kokios Jūs visos šaunuolės, kad prisivertėt išsioperuoti venas. Aš jau kokie 15 metų neprisiruošiu. Vienoje blauzdoje "susigarbanojusios", bet vis atidedu, bijau. Kas privertė Jus apsispręsti ar estetinė problema ar skaudėjo, tino kojos?

Matyt Jūsų pernelyg nedomina estetinis aspektas smile.gif
Asmeniškai man gaila savo ilgas dailias kojas slėpti po maksi sijonais ir kelnėmis. Mano vena nebuvo išvirtusi labai stipriai, neskaudėdavo.
Operacijos baimė buvo labai stipri, apskritai bijau gydymo įstaigų aplinkos, bet noras nugalėjo. Nesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2013 05 29, 20:17)
Asmeniškai man gaila savo ilgas dailias kojas slėpti po maksi sijonais ir kelnėmis. Mano vena nebuvo išvirtusi labai stipriai, neskaudėdavo.
Operacijos baimė buvo labai stipri, apskritai bijau gydymo įstaigų aplinkos, bet noras nugalėjo. Nesigailiu smile.gif

Tas tiesa, "gražiausius savo metus" pravaikščiojau su kelnėm arba maxi sijonais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2013 05 29, 16:07)
Sveikos,

Prie jau isvardintu dalyku, pastumejusiu operuotis, as pridesiu dar viena, kuris man svarbiausias - SVEIKATA... pasiskaitykit kokia didziule problema gali sukelti neissioperavus... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Gal vilnietės į a.ž. galėtumėte parašyti pas ką operavotės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2013 05 31, 14:26)
Gal vilnietės į a.ž. galėtumėte parašyti pas ką operavotės  4u.gif

as operuosiuos rugpjucio 23 d. galesiu parasyt kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane situacija tokia- venos dar pakenčiamos, skausmo nėra, tik kojų sunkumas, bet atsivėrė mažytė neužgyjanti opa, idomu kaip ją gydo ar tik operacijos būdu, ar su vaistais galima. Kiek skaičiau, niekam nebuvo atsivėrusios opos.
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 05 23, 21:36)
Sveikos;)
Siandien lankiausi Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje, konsultavo mane skyriaus vedejas. Siaip labai fainas, malonus, ir tikrai paaiskinantis zmogus. Operuos rugpjucio 23 d. desine koja. Rinkausi lazerini buda. Kaina 1250 lt (kazkas iki 1300 lt, pamirsau jau ), chirurgine operacija 600 lt. Kadangi esu baile, tai jis mane nuramino...sake, kad nebadys nei stuburo nei taikys narkoze, tiesiog suleis vaistu i vena ir as miegosiu... Ar kam taip dare? kazkaip baisoka man...o jei prabusiu vidury operacijos? blush2.gif  doh.gif

Nesuprantu, is kur tokios kainos? as irgi ketvirtadieni buvau antakalnyje, konsultvausi, operuosiuos po keliu men., tai man sake, kad lazerine kainuoja 600-700lt. o chirugrine nemokama.
Sesuprantu kaip cia taip skirtingai sako? Chirurgine siap tai ir santariskese nemokamai daro.
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2013 06 15, 21:08)
Nesuprantu, is kur tokios kainos? as irgi ketvirtadieni buvau antakalnyje, konsultvausi, operuosiuos po keliu men., tai man sake, kad lazerine kainuoja 600-700lt. o chirugrine nemokama.
Sesuprantu kaip cia taip skirtingai sako? Chirurgine siap tai ir santariskese nemokamai daro.

blink.gif blink.gif KA??? cia rimtai? nuo ko kaina priklauso kazin....reik issiaiskint g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 06 23, 16:10)
blink.gif  blink.gif  KA??? cia rimtai? nuo ko kaina priklauso kazin....reik issiaiskint g.gif

gal be siuntimo buvot,privaciai? tada kainos kitos buna...
Papildyta:
QUOTE(Shangri La @ 2013 05 29, 21:17)

As irgi is tu,kuriu nelabai domina estetinis aspektas (vis tiek visalaik su kelnem vaikstau doh.gif ),vis pasiskaitineju uzsukusi cia...bet operuociausi tik tada,jei nebegaleciau dirbti del to...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 06 24, 15:13)
gal be siuntimo buvot,privaciai? tada kainos kitos buna...

tiek i konsultacija su siuntimu(kuri nemokama buvo), tiek operuotis vaziuosiu su siuntimu g.gif Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje
Atsakyti