Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

gal galit parašyt kiek kainuoja venų šalinimas lazeriu 1 kojos klinikose Kaune? nes įdomu kiek iš tikrujų ruoštis lt
Atsakyti
QUOTE(jursta @ 2013 04 10, 12:10)
Sveiki Gyd. Rolandai,

prieš 3 savaites man buvo atlikta skleroterapija, tačiau pasireiškė šalutinis poveikis - atsirado trombiukai. Gydytojas apžiūrėjęs pasakė, kad jie savaime išnyks po 1-3 mėn, reikėtų tik dažnai patepti Lioton geliu. Ar jie tikrai išnyks, ar nereikia kokių papildomų medikamentų?

Širdingai dėkoju už atsakymą.

Ten iš tiesų užsiklijavusioje venoje po skleroterapijos liko biški kraujo. Gakima nedaryt nieko. Tada mėlynė ir pigmentacija gali laikytis iki pusės metų. Aš savo pacientams rekomenduočiau atvykti pas mane. Trumpos procedūros metu tas guziukas adatėle praduriamas ir užsilikęs krujas pašalinamas. Sutaupoma daug laiko, kol tas kraujas išsivaikščios.
Su pagarba R.D.
Atsakyti
Sveikos/i,

Turiu toki klausima:seimos gyd israse man siuntima konsultacijai del venu. Siuntimo data balandzio 11 d., Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje uzregistravo mane geguzes 23 d.
Tai ar tinka tas mano siuntimas? g.gif ar naujo reikia doh.gif ?

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 17 balandžio 2013 - 11:59
Sveiki,

Labai norėjau paklausti, ar lazeriu operuojamos kojų venos visais atvejais net ir tokiais, kai venos iššokusios į paviršių tokiais guzais. Ar Klaipėdoj operuojama lazeriu.
Atsakyti
[quote=urrrte,2013 04 05, 21:38]
Tikriausiai skirtingai organizmai sureaguoja į tą operaciją, o gal ir lazeriai turi įtakos bei pačios problemos rimtumas. Šiuo metu jau vaikštant visai nieko nebesijaučia, bet darant kitus judesius (lipant laiptais, atsistojant nuo kėdės ir pan.) dar jaučiu, kad kojytė mano išoperuota. Vidinėje kojos pusėje liko maždaug 2-3 mm gyjančios žaizdelės, tikiuosi jos išnyks, o randukai bus vos pastebimi (žaizdelių skaičius - 10). Dariausi operaciją Baltijos Amerikos klinikoje, likau patenkinta personalo darbu smile.gif

Sveiki norėjau paklausti ar mokėjote už operacija, nes ju tinklalapi radau info, kad apdraustiems operacija nemokama. ax.gif
Atsakyti
Atsirado naujas maisto papildas, kuris tvarko venas ir kraujotaka. As jau ji vartoju, man jau grazesnes kojos. Manau vasara galesiu sijona uzsidet.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 05 15, 11:22)
Atsirado naujas maisto papildas, kuris tvarko venas ir kraujotaka. As jau ji vartoju, man jau grazesnes kojos. Manau vasara galesiu sijona uzsidet.

Gal pavadinima galima?
Atsakyti
Nežinau kaip ten su maisto papildais, bet man kojas geriausiai sutvarkė operacija lazeriu wink.gif
Po operacijos praėjo lygiai mėnuo, ant kojos turiu tris mažus randelius - maždaug 5 mm kiekvienas, atrodo kaip nedideli įbrėžimai ir man visiškai netrukdo.
Atsakyti
Labutis,

Gal kas daretes operacija "saldymo" metodu? Koks efektas, kokia nejautra taikoma? Gal kas zinote ar yra skirtumas kada geriausia daryti operacija t.y. ar turi itakos metu laikas, ar vasara galima operuotis, o gal palaukti iki rudens?
Atsakyti
Noriu paklausti gal yra kas venas sklerozavosi Kaune pas gyd.Didziuli?kur jis dar dirba be Silainiu poliklinikos?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2013 05 15, 10:48)
Gal pavadinima galima?

Vision papildai, platinami.
Atsakyti
Sveikos;)
Siandien lankiausi Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje, konsultavo mane skyriaus vedejas. Siaip labai fainas, malonus, ir tikrai paaiskinantis zmogus. Operuos rugpjucio 23 d. desine koja. Rinkausi lazerini buda. Kaina 1250 lt (kazkas iki 1300 lt, pamirsau jau ), chirurgine operacija 600 lt. Kadangi esu baile, tai jis mane nuramino...sake, kad nebadys nei stuburo nei taikys narkoze, tiesiog suleis vaistu i vena ir as miegosiu... Ar kam taip dare? kazkaip baisoka man...o jei prabusiu vidury operacijos? blush2.gif doh.gif
Atsakyti