QUOTE(Cheerafa @ 2013 03 29, 23:25)
Kaip idomiai
o kur jus daretes? man laselines niekas nestate
po lazerio visa diena pravaiksciojau po parduotuves
nes gydytojas sake daugiau judeti. Skausmo nejauciau nei po operacijos nei veliau, net minciu neturejau gert nuskausminamuosius.
Tikriausiai skirtingai organizmai sureaguoja į tą operaciją, o gal ir lazeriai turi įtakos bei pačios problemos rimtumas. Šiuo metu jau vaikštant visai nieko nebesijaučia, bet darant kitus judesius (lipant laiptais, atsistojant nuo kėdės ir pan.) dar jaučiu, kad kojytė mano išoperuota. Vidinėje kojos pusėje liko maždaug 2-3 mm gyjančios žaizdelės, tikiuosi jos išnyks, o randukai bus vos pastebimi (žaizdelių skaičius - 10). Dariausi operaciją Baltijos Amerikos klinikoje, likau patenkinta personalo darbu
Papildyta:
QUOTE(skrobliukė @ 2013 04 02, 15:21)
Gal ir nuo ligos stadijos priklauso? Vienoms išgriuvusios tos venos, kitoms vos įmatomos. Nes nuo to ir operacijos trukmė....
Tikriausiai priklauso. Nors pvz. man neatrodo, kad maniškis atvejis buvo sunkus. Nors... negali žinot, kai pats nematai, kas po oda dedasi
Tikrai nelabai ryškiai (ilgis - apie 4-5 cm.) buvo išlindusi maniškė vena. Aišku, gydytojai tiksliau pasakytų, bet tikiu, jog būna atvejų, kai plika akimi tos venos per daug ir nesimato, bet operacija jau reikalinga dėl neveikiančių vožtuvų ir kt. problemų.