Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Egloshke @ 2013 03 12, 10:38)
Merginos, mane domina narkozė. Man paskirta dešinės kojos venų operacija balandžio pradžioje. Būdas - chirurginis. Daktaras sakė, jog pilnos narkozės nereikia. Ta prasme, kad būsiu sąmoninga. Tai man įdomu, ar čia į stuburą darys anesteziją?.. Ir dar taip mįslingai pasiklausė, ar galėsiu skirti 800 Lt geresnei anestezijai, nuo kurios neva vietoje mėnesio, i darbą galėsiu grįšti po poros savaičių. Kokia čia stebūklinga anestezija? Ir ar  nuo jos gali priklausyti gijimo procesas? Apie lazerį nesidomėjau, bet manau, kad jis būtų gerokai brangesnis nei 800lt?..
Gal kas nors susidūręs su gydytoju Magalenga. Čia jis mane ruošiasi papjaustyt smile.gif

Greiciausiai taikys epidurine nejautra g.gif
Jo lazeris brangiau, bet manau tikrai geriau. As pati esu 3 savaites po lazerio, koja jau grazi, be melyniu, jokiu pjuviu ir pan smile.gif kaip nauja biggrin.gif jokiu skausmu per visa ta laika aplamai nejauciau, daug vaiksciojau, dirbau visus darbus, kilnojau, nesiojau vaikus smile.gif zodz super, jokiu neigiamu pasekmiu ir diskomforto. Toks jausmas kad tai buvo tik kosmetinio lygio neinvazine procedura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2013 03 12, 10:38)
Apie lazerį nesidomėjau, bet manau, kad jis būtų gerokai brangesnis nei 800lt?..
Gal kas nors susidūręs su gydytoju Magalenga. Čia jis mane ruošiasi papjaustyt smile.gif

Jus verciau pasidomekite,kas bus anestiziologas. Nes juk stuburas tai nejuokas unsure.gif Zinau apie ka kalbu, nes du cezariukai pas mane, tai du kartus dare nejautra. Pirma karta, labai nevykusiai, net skubiai reikejo daryti bendra narkoze, nes nepavyko anesteziologei pataikyti matyt ten kur reikia. Gerai kad nors neigali netapau doh.gif O antra karta labai faina gydytoja buvo, taigi pavyko viskas sklandziai thumbup.gif Bet as visgi esu uz bendra nejautra. Nes kaip bebutu, stiprus nugaros skausmai vargino ilgai, ne menesi ir ne du unsure.gif Venu operacija del to ir neskubu daryti, nes labai nenoriu kad dar kas nors listu i stubura unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 kovo 2013 - 13:18
QUOTE(Cheerafa @ 2013 03 14, 10:48)
As pati esu 3 savaites po lazerio, koja jau grazi, be melyniu, jokiu pjuviu ir pan smile.gif  kaip nauja biggrin.gif

kur operavotės? ax.gif
Mėlynių gijimas -labai individualu.Mano atveju, koja buvo tikrai graži maždaug po pusmečio,o po trijų savaičių vaizdas buvo ne ką geresni nei tik po savaitės,mėlynės pradingo tik po pusantro mėnesio.

Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 03 14, 13:13)
Venu operacija del to ir neskubu daryti, nes labai nenoriu kad dar kas nors listu i stubura  unsure.gif

darant lazeriu nereikėtų narkozės.Jokio lindimo į stuburą.
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 03 14, 10:48)
Greiciausiai taikys epidurine nejautra g.gif
Jo lazeris brangiau, bet manau tikrai geriau. As pati esu 3 savaites po lazerio, koja jau grazi, be melyniu, jokiu pjuviu ir pan smile.gif  kaip nauja biggrin.gif  jokiu skausmu per visa ta laika aplamai nejauciau, daug vaiksciojau, dirbau visus darbus, kilnojau, nesiojau vaikus smile.gif  zodz super, jokiu neigiamu pasekmiu ir diskomforto. Toks jausmas kad tai buvo tik kosmetinio lygio neinvazine procedura thumbup.gif

O kur daretes?
As su klausimu, gal kas yra daresis Kauno respublikineje ligonineje, dienos chirurgijos skyriuje operacija su lazeriu? Kaip ten kas, kokios kainos, ir pas koki gydytoja? ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiskas_migdolas: 14 kovo 2013 - 14:17
QUOTE(xde @ 2013 03 14, 14:19)
kur operavotės? ax.gif
Mėlynių gijimas -labai individualu.Mano atveju, koja buvo tikrai graži maždaug po pusmečio,o po trijų savaičių vaizdas buvo ne ką geresni nei tik po savaitės,mėlynės pradingo tik po pusantro mėnesio.

Papildyta:

darant lazeriu nereikėtų narkozės.Jokio lindimo į stuburą.

QUOTE(dairina @ 2013 03 14, 15:00)
O kur daretes?
As su klausimu, gal kas yra daresis Kauno respublikineje ligonineje, dienos chirurgijos skyriuje operacija su lazeriu? Kaip ten kas, kokios kainos, ir pas koki gydytoja? ax.gif

As dariausi GK klinikoj
Dar va savaitele palauksiu ir jau bus galima i sauna, soliariuma. Na as asmeniskai labai patenkinta thumbup.gif ir kulnus galima nesiot, ko nepasakytum apie chirurgine operacija. Zodziu jokiu tvarsciu,jokiu zaizdu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2013 03 12, 11:38)
Merginos, mane domina narkozė. Man paskirta dešinės kojos venų operacija balandžio pradžioje. Būdas - chirurginis. Daktaras sakė, jog pilnos narkozės nereikia. Ta prasme, kad būsiu sąmoninga. Tai man įdomu, ar čia į stuburą darys anesteziją?.. Ir dar taip mįslingai pasiklausė, ar galėsiu skirti 800 Lt geresnei anestezijai, nuo kurios neva vietoje mėnesio, i darbą galėsiu grįšti po poros savaičių. Kokia čia stebūklinga anestezija? Ir ar  nuo jos gali priklausyti gijimo procesas? Apie lazerį nesidomėjau, bet manau, kad jis būtų gerokai brangesnis nei 800lt?..

Dariausi operaciją vasario gale chirurginiu būdu, anesteziją darė spinalinę ir nieko mokėt nereikėjo, buvau pasiruošus duot anesteziologui, bet nemokėjau paduot smile.gif Jokių problemų nebuvo, nei nugarą, nei galvą skaudėjo kitą dieną. Manau nesamonė, kad nuo anestezijos priklausys gijimo procesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 28, 15:00)
gal nuskabes juokingai, bet ar daro pilna narkoze tokios operacijos metu? ?  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Niekas nedaro pilnos narkozės kai operuoja chirurginiu būdu, o ir nereikia. Daro dūrį į nugarą. Aš pusiau girdėjau kaip darė, pusiau į miegą įkritus buvau. Patarė bent pusdienį nesėsti ir nekelti galvos, kad nepykintų ir nebūtų galvos skausmų po to. Išoperuoja, kitą dieną paleidžia namo. Vaikščioti man buvo nesunku, gal tik pirmas 3 dienas. Jau mėnuo po operacijos, mėlynės vos matomos, tik pjūvius tai labai matyti.

QUOTE(Egloshke @ 2013 03 12, 09:38)
Kokia čia stebūklinga anestezija? Ir ar  nuo jos gali priklausyti gijimo procesas? Apie lazerį nesidomėjau, bet manau, kad jis būtų gerokai brangesnis nei 800lt?..

na čia labai jau įdomu, kvėpia kažkokia afera g.gif

Gal kuri galite rekomenduot kokį gerą tepaliuką greitesniam siūlių gijimui? įdomu kiek pjūvių turėjote?
Atsakyti

Gal kuri galite rekomenduot kokį gerą tepaliuką greitesniam siūlių gijimui? įdomu kiek pjūvių turėjote?
[/quote]
Kažkaip ilgai gyja Jums? Aš operavausi vasario 27d. tai mėlynių jau beveik nėra ir siūlės užgiję buvo 7 pjūviai. Guzai dar tik likę sad.gif O pas Jus ?
Atsakyti
Sveikos, netyčia aptikau tokią temą, tad galiu ir pasidalinti savo išgyventa patirtimi smile.gif . Šiaip mane operavo jaučiu prieš kokis 6 metus, Šiaulių respublikinėje ligoninėje, aišku operavusiam gydytojui ir anesteziologui daviau į kišenę, bet tikrai neprašė rolleyes.gif , buvo atlikta dalinė nejautra, šiaip nėra tai labai baisu, bet aišku nėra labai jau maloni procedūra smile.gif , bet kai prasidėjo operacija mane jaučiu primigdė, nes absoliučiai nieko nei mačiau nei girdėjau, atsibudau tik palatoje thumbup.gif , nei pykino nei dar kažkas buvo. Kas man buvo keičiausia, nes vistiek tai buvo pjūviai ir chiruginis įsikišimas neskaudėjo nei minutės po operacijos, nei kitomis dienomis thumbup.gif . Pjūvio vietų bent pas mane buvo apie 9. O ką galiu pasakyti kai praėjo šitiek metų, kad tai padeda tik kažkiek, bet neatmetu galimybės, kad po kiek laiko vėl reikės daryti operaciją, bet dabar planuočiau daryti su lazeriu. O tos, kuriops darėtės su lazeriu? Ar visiškai paviršinės venos išnyko ar kaip? Neatsiranda naujų venų iškilimų?
Atsakyti
Laba diena Gyd. Rolandai,

prieš du mėnesius man buvo atlikta skleroterapija, tačiau pasireiškė šalutinis poveikis, atsirado trombukai, gydytojas juos pradūrė ir išspaudė kraują ir sakė jog po kurio laiko išnyks mėlynės ir sukietėjimai likę, Vienos kojos išnyko, tačiau kitoje kojoje vis dar galiu užčiuopti trombukus, tad norėjau paklausti ar jie su laiku išnyks? Ar reikalinga pakartotina procedūra? Gal būt tiesiog blogai išspaudė juos?

Ačiū labai už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(irma.jokubauskaite @ 2013 03 17, 19:16)
Laba diena Gyd. Rolandai,

prieš du mėnesius man buvo atlikta skleroterapija, tačiau pasireiškė šalutinis poveikis, atsirado trombukai, gydytojas juos pradūrė ir išspaudė kraują ir sakė jog po kurio laiko išnyks mėlynės ir sukietėjimai likę, Vienos kojos išnyko, tačiau kitoje kojoje vis dar galiu užčiuopti trombukus, tad norėjau paklausti ar jie su laiku išnyks? Ar reikalinga pakartotina procedūra? Gal būt tiesiog blogai išspaudė juos?

Ačiū labai už atsakymą

Atsakiau į AŽ. Su pagarba.
Atsakyti