Laba diena
Kaip tik pries pora dienu pasalino venas lazer klinikoj jauciuosi puikiai didziausias pliusas man- kad nereikejo nutraukti zindymo pati operacija truko apie 40 min, po jos visa diena vaiksciojau, zaidziau su vaikais. Kita ryta pati su masina vaziavau persiristi esu labai patenkinta ir dekinga gydytojui Dagilaiciui. Labai malonus ir demesingas gydytojas
Dabar dvi savaites reikia nesiot kOmpresine kojine, jokio skausmo ar diskomforto nejauciu, tikiuos koja atrodys gerai ir nesitiki kad pagaliau be problemu galima bus sijona nesiot
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2013 02 23, 14:36)
Laba diena
Kaip tik pries pora dienu pasalino venas lazer klinikoj jauciuosi puikiai didziausias pliusas man- kad nereikejo nutraukti zindymo pati operacija truko apie 40 min, po jos visa diena vaiksciojau, zaidziau su vaikais. Kita ryta pati su masina vaziavau persiristi esu labai patenkinta ir dekinga gydytojui Dagilaiciui. Labai malonus ir demesingas gydytojas
Dabar dvi savaites reikia nesiot kOmpresine kojine, jokio skausmo ar diskomforto nejauciu, tikiuos koja atrodys gerai ir nesitiki kad pagaliau be problemu galima bus sijona nesiot
Man lygiai taip pat buvo sunku tuo patiketi, bet visa vasara is sijonu ir sukneliu neislindau
QUOTE(marmuazele @ 2013 02 25, 14:42)
Man lygiai taip pat buvo sunku tuo patiketi, bet visa vasara is sijonu ir sukneliu neislindau
O man truputi dar kaina kandziojas kai abiems kojelems reikia, tik viena jau pradeda truputi paskaudet
Sveikos
išsioperavau venas Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje. Su mokėjimu tai ten tikrai labai jau įdomiai. Prieš operaciją mokėjau 600 Lt tiesiai gydytojui, atseit už zondus, jokių kvitukų negavau. Po operacijos - 525 Lt į kasą, kvituką gavau Šiaip išskyrus šį finansinį niunsą, nusiskundimų neturiu: labai tvarkinga, visiškai suremontuota palata, wc vietoje, operacija greita, personalas labai malonus. Dabar tik belieka palaukti šiek tiek laiko ir žiūrėti, koks bus rezultatas
išsioperavau venas Antakalnio dienos chirurgijos skyriuje. Su mokėjimu tai ten tikrai labai jau įdomiai. Prieš operaciją mokėjau 600 Lt tiesiai gydytojui, atseit už zondus, jokių kvitukų negavau. Po operacijos - 525 Lt į kasą, kvituką gavau Šiaip išskyrus šį finansinį niunsą, nusiskundimų neturiu: labai tvarkinga, visiškai suremontuota palata, wc vietoje, operacija greita, personalas labai malonus. Dabar tik belieka palaukti šiek tiek laiko ir žiūrėti, koks bus rezultatas
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 02 27, 11:23)
Su mokėjimu tai ten tikrai labai jau įdomiai. Prieš operaciją mokėjau 600 Lt tiesiai gydytojui, atseit už zondus, jokių kvitukų negavau. Po operacijos - 525 Lt į kasą, kvituką gavau
nenorite kreiptis į ligoninės vadovybę paaiškinimo už ką sumokėjote 600 lt.?
100 proc.neteisėta.
Galima kreiptis ir čia:
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
Sveikos
As ir pasiskyriau operacija venu .kovo 7 d. Paprasta ne lazeriu .bijau ... Sako ilgas gijimo periodas ,randai .Idomu ar tikrai ...
As ir pasiskyriau operacija venu .kovo 7 d. Paprasta ne lazeriu .bijau ... Sako ilgas gijimo periodas ,randai .Idomu ar tikrai ...
QUOTE(Nada @ 2013 02 27, 20:57)
Paprasta ne lazeriu .bijau ... Sako ilgas gijimo periodas ,randai .Idomu ar tikrai ...
Taip,tikrai.
Kodėl ne lazeriu?
QUOTE(xde @ 2013 02 27, 23:03)
As nezinau kodel ne lazeriu Gal del to ,kad prasidejo nuo to ,kad drauges rekomenduoto gydytojo ,kuris operuoja tik chirurginiu budu ... Kazin o kiek gyja kojos po tos chirurgines operacijos ,nes man tas gydytojas nieko nekonsultavo .Tipo nekalbus ,bet gerai operuoja Pasimetus ziauriai esu
QUOTE(Nada @ 2013 02 27, 21:10)
As nezinau kodel ne lazeriu Gal del to ,kad prasidejo nuo to ,kad drauges rekomenduoto gydytojo ,kuris operuoja tik chirurginiu budu ... Kazin o kiek gyja kojos po tos chirurgines operacijos ,nes man tas gydytojas nieko nekonsultavo .Tipo nekalbus ,bet gerai operuoja Pasimetus ziauriai esu
tai ir neskubėkite,pasikonsultuokite pas kitą gydytoją.Tikrai reikia biuletenio,o po lazerinės-nors ir ryt į darbą.
Mama operavosi chirurgiškai kadaise.Randai lieka.Po lazerinės-ne.
QUOTE(xde @ 2013 02 27, 22:24)
tai ir neskubėkite,pasikonsultuokite pas kitą gydytoją.Tikrai reikia biuletenio,o po lazerinės-nors ir ryt į darbą.
Priklauso nuo darbo pobudzio dar...mano atveju,pvz., bet kokiu atveju koks menesiukas biuletenio butu...
QUOTE(xde @ 2013 02 27, 20:49)
nenorite kreiptis į ligoninės vadovybę paaiškinimo už ką sumokėjote 600 lt.?
100 proc.neteisėta.
Galima kreiptis ir čia:
100 proc.neteisėta.
Galima kreiptis ir čia:
Suprantu, kad tai nevisai teisėta, tačiau yra keletas BET. Visų pirma, neturiu jokių įrodymų, kad mokėjau tuos 600 Lt: jokių raštelių, liudininkų ar pan. O antra, kad ir pusę sumos mokėjau "be reikalo", vis tiek operuojantis lazeriu tai yra pigiausias variantas (mano žiniomis). Jei ateity prireiktų operuotis ir kitą koją, matyt grįžčiau čia, nes chirurginės operacijos nenoriu, o privačių klinikų nelabai įperku. Todėl nesinori pyktis su šiuo skyriumi ir būti įtrauktai į "juoduosius" sąrašus