Labas, merginos
nutariau atiduoti duokle ir pasisakyti del savo operacijos, gal kam pades apsispresti, esu operavusi viena koja 2011m pabaigoj lazeriu, pries tai ilgai delsiau, domejausi, rinkausi kada, kur ir kokiu budu geriausia. Taupiau. Pasirinkau lazeri. Ir neklydau. Ne ziupsneliu nesigailiu. Esu LABAI patenkinta ir begalo dekinga gydytojui R.D. uz puiku jo darba - nuostabiausia kojyte (net pamirsau kad kazkas ten ne taip su ja buvo, o buvo tikrai labai ne kaip), tikiuosi ir toliau viskas klostysis puikiai, pagaliau nesibaimindama del neestetisko kojos vaizdelio (kaip seniau) isdrysau ir jau pusmeti lankau savo megiamus sokiu uzsiemimus
Anyta operavosi chirurginiu budu Santariskese kiek veliau nei as (norejosi pigiau, parekomendavo jos pazystama kuri ir daresi ) is pradziu dziaugesi, pagerejo, nebekaito nieks ten, randu per dideliu nesimate, sugijo graziai, bet dabar vel sako kyla.. Kiekvieno organizmas individualus (manau cia daugiausia nuo jo viskas priklauso) taciau geras gydytojas ir aparatura manau irgi labai daug duoda (medicina zengia i prieki). Aisku dar po to profilaktika manau svarbu ir gyvenimo budas. Anytai kojine neprigijo nuo pat pradziu, smuko ir pan. As (nors kaip ir nebereiktu man) bet dar kartais del visa ko kad dirbu sedima darba uzsimaukslinu kojine ziema, aisku stengiuosi progai pasitaikius ir iskelti auksciau vakarais, na ir judeti. Nieks nezino kaip cia viskas klostysis toliau, stebesiu. Sveiku ir graziu kojyciu mums visoms
Papildyta:
QUOTE(Cheerafa @ 2013 01 29, 13:24)
Sveikos
Sakykit kuom realiai skiriasi lazeris ir radiochirurginis budas
Gal kas salinot venas Northway pas gyd Armina?
Esu buvusi pad ji konsultacijai pries antra nestuma,sake ateity situacija bloges,po antro gimdymo tikrai pablogejo
dabar uzsiasiau i Gk klinika konsultacijai jau po gimdymo
ar siose dvejose klinikose skiriasi kasnors ar salina tuo paciu metodu? Esu is Klaipedos tai yra du varianai arba Arminas ir Northway arba Dagilaitis is GK beje zindau kudiki tai idomu ar skiriami kokie vaistai po operacijos
ir koks as reabilitacijos procesas
birzelio pradzioj vaziuojam poilsiaut tai nesinoretu kad kojos butu baisios
Dekoju uz atsakymus
Man po operacijos paskyre nuskausminanciuosius del visa ko jei labai skaudetu, bet ju neprireike. Reabilitacija po lazerio irgi gana greita, gijimas nuo organizmo. Bandziau tik GK klinika