Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

As po venu operacijos, dariausi pavasari. Pradzioj viskas neblogai buvo. Bet.. viena vena kur iseme viskas idealiai.. o va kur kita issiminejo doh.gif Per visa ilgi kur istraukta vena likus melyne, dabar jau mazesne bet vistiek yra.. klausimas kodel? Toliau isnese man ta vena nuo kelio i virsu..be visa to jauciu pastovu kojos maudima doh.gif Po sporto skauda dar labiau.. Iki operacijos tik nervavo estetinis vaizdas.. ir tai lyginat su dabartiniu vaizdu..koja pries operacija atrode puikiai doh.gif
Operavausi pas labai isgirta gydytoja Kardiolitoj.. nzn ar cia jo brokas.. ar tiesiog esu ta nelaimingoji.
Mastau ar gristi pas ji ar eiti pas kita... galvoju apie GK klinika.. faktas kad kazka daryt reikia.. gal leisti tuos vaistus.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(elemyte @ 2012 10 21, 16 :44)
Pirma operacija turejau chirurgine,dabar 2lazerines.skiriasi kaip diena ir naktis.po chirurgines koja ziauriai skaudejo,labai ilgai tino.juk operacijos metu vena isplesiama.o lazerio pranasuma turbut zinot ir pati.

Pvz mano atveju, as norejau lazerio, man pasake negalima, kadangi pas mane tik pavirsine vena kaip man sake, todel galejau tik chirurginiu budu oruotis.. tai gal ne visada gali pats rinktis? g.gif
Atsakyti
Aš dariausi rugsėjo 10d. lazeriu Antakalnyje. Koja dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 10 24, 19:53)
Pvz mano atveju, as norejau lazerio, man pasake negalima, kadangi pas mane tik pavirsine vena kaip man sake, todel galejau tik chirurginiu budu oruotis.. tai gal ne visada gali pats rinktis?  g.gif

O kokiais atvejais negalima lazeriu g.gif visada galvojau ,kad lazerinei operacijai nera rimtu kontraindikaciju. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 24 spalio 2012 - 21:23
Pasidalinisu ir aš savo patirtimi ax.gif
Venų varikozė pas mane - genetinis paveldėjimas, atirado jau vaikystėje, pirmą skleroterapiją dariausi gal kokių 15 metų... doh.gif Po poros metų - dar vieną, efektas, kaip žinia, dažniausiai laikinas....
Po visų gimdymų nusprendžiau operuotis... Dariausi 3 bigsmile.gif operacijas lazeriu (iš pradžių vieną koją, paskui kitą, o paskui dar po metų abi koregavo, nes vel venos "lipo")...Efektas vėlgi truko metus - pusantrų... Kai ėl nuėjau pas gydytoją, jis man pasiūlė "gal nebevark, padarykim mes tą operaciją konservatyviuoju būdu, tai bent kelis metus bus ramu"... Sutikau, ir dabar esu beveik mėnuo po operacijos... Operavo iškart abi kojas, viskas praėjo thumbup.gif , ir gyja gana greitai, randeliai minimalūs, žodžiu, tikiuosi vizitus pas angiochirurgą keliems metams užmiršt... biggrin.gif
Taigi, ne visiems tas lazeris yra efektyvus, ypač jei problemos didesnės.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 10 24, 22:22)
O kokiais atvejais negalima lazeriu g.gif visada galvojau ,kad lazerinei operacijai nera rimtu kontraindikaciju. unsure.gif

Nzn kaip paaiskint.. pas vienus venos buna tos tokios vidines, tai tas lazeriu tvarko, o pas mane virsui ji buvo, ne guzais issokus o tiesiosg ryski melyna vena matesi..sake lazeriu mano atveju negalima, nes nudegins oda g.gif man nepatiko tas estetinis vaizdas.. nei skaudejo nei ka.. o dabar ir skauda ir koja melyna vnz doh.gif

QUOTE(Leda @ 2012 10 25, 08:50)
Operavo iškart abi kojas, viskas praėjo  thumbup.gif , ir gyja gana greitai, randeliai minimalūs, žodžiu, tikiuosi vizitus pas angiochirurgą keliems metams užmiršt...  biggrin.gif
Taigi, ne visiems tas lazeris yra efektyvus, ypač jei problemos didesnės....  g.gif

Tai randeliu ir pas mane nera..jie gi ten skylutes pramusa ir viskas.. smile.gif Smagu kad jums viskas ok 4u.gif

O kalbant apie antakalni.. koks ten geras gyd. dirba? ir matyt kai ne privaciai tai eiles yra??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 25 spalio 2012 - 08:06
kiek man aiskino tai jei didzioji pavirsine vena kirksny bus per didelio spindzio tada negali operuoti lazeriu.pas mane venos buvo jau guzuotos ir bijojau kad opos neatsivertu,bet nesake kad ju lazeriu neoperuos,kad oda nudegins.o oda buvo plona kaip popierelis.
Atsakyti
Sveikos,norejau pasiteirauti venas naikinusiu lazeriu 4u.gif .Gyvenu uzsieny ir noreciau grizti i lietuva lazerinei operacijai,jei nesunku gal kas gali papasakoti visa eiga nuo pradziu .Ta prasme kaip daktaras apziuri ir ivertina venu bukle,kokius tyrimus daro,kiek laiko vyko operacija,ar reikia gultis i ligonine,kiek ten laiko,ir jei nepaslaptis kokia kaina.Po gimdymo kaire koja atrodo baisiai,esu dar jauna ir tiesiog kompleksas verysad.gif ...Noreciau grizti ziema,kad susitvarkyti koja vasarai.Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
labai idomu buvo paskaityti ivairias patirtis, turesiu apie daug ka pagalvoti...
as nesuprantu del tu mokejimu, dabar atsiverciu Antakalnio dienos chirurgijos skyriu - raso lazerinis irgi nemokamai, BAK lazerine operacija irgi nemokama jei apdraustas, ligoniu kasos viska apmoka. Tai nesuprantu kokiu pagrindu ta priemoka.
Pati dar neapsisprendus ar lazeriu ar paprastuoju budu operuotis g.gif
mano mama pries 10 metu chirurginiu budu operavosi, tai jai sklandziai viskas praejo, po 2 sav. niekas neskaudejo ir ejo i darba, iki siol niekas ten neatauga kaip kiti raso.
Atsakyti
QUOTE(Ferrero Roci @ 2012 10 25, 20:01)
Sveikos,norejau pasiteirauti venas naikinusiu lazeriu 4u.gif .Gyvenu uzsieny ir noreciau grizti i lietuva lazerinei operacijai,jei nesunku gal kas gali papasakoti visa eiga nuo pradziu .Ta prasme kaip daktaras apziuri ir ivertina venu bukle,kokius tyrimus daro,kiek laiko vyko operacija,ar reikia gultis i ligonine,kiek ten laiko,ir jei nepaslaptis kokia kaina.Po gimdymo kaire koja atrodo baisiai,esu dar jauna ir tiesiog kompleksas verysad.gif ...Noreciau grizti ziema,kad susitvarkyti koja vasarai.Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif

Jei Jums ką nors kompensuoja ligonių kasos, tai reikia šeimos daktarės siuntimo operacijai, taip pat daromi kraujo tyrimai iki operacijos ir kardiograma. Tuos tyrimus galima nemokamai pasidaryti savo poliklinikoje (jei ligonių kasos Jums kompensuoja). Jei niekas Jums nieko nekompensuoja, nežinau, kai Jūs dirbate turbūt užsienyje, tada viską galite darytis ir ten, kur operuositės, bet tada mokėsite už tyrimus + kardiogramą + pilna kaina už operaciją. Pasukite ten, kur planuojate operuotis ir sutarkite dėl datos konsultacijai ir operacijai. Jei galite gauti ligonių kasų kompensaciją, tada reikia tarp šių vizitų įpiešti šeimos daktarę su tyrimais - atsakymais - siuntimo išrašymu (grubiai apie savaitė). Pasidomėti ar duoda operuojamoje vietoje kojinę, jei ne, reikia sužinoti kokios kompresijos reikia ir ją nusipirkti. Kitu atveju tai padarys operuojanti įstaiga.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 10 26, 02:19)
Jei Jums ką nors kompensuoja ligonių kasos, tai reikia šeimos daktarės siuntimo operacijai, taip pat daromi kraujo tyrimai iki operacijos ir kardiograma. Tuos tyrimus galima nemokamai pasidaryti savo poliklinikoje (jei ligonių kasos Jums kompensuoja). Jei niekas Jums nieko nekompensuoja, nežinau, kai Jūs dirbate turbūt užsienyje, tada viską galite darytis ir ten, kur operuositės, bet tada mokėsite už tyrimus + kardiogramą + pilna kaina už operaciją. Pasukite ten, kur planuojate operuotis ir sutarkite dėl datos konsultacijai ir operacijai. Jei galite gauti ligonių kasų kompensaciją, tada reikia tarp šių vizitų įpiešti šeimos daktarę su tyrimais - atsakymais - siuntimo išrašymu (grubiai apie savaitė). Pasidomėti ar duoda operuojamoje vietoje kojinę, jei ne, reikia sužinoti kokios kompresijos reikia ir ją nusipirkti. Kitu atveju tai padarys operuojanti įstaiga.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elemyte @ 2012 10 21, 16:44)
Pirma operacija turejau chirurgine,dabar 2lazerines.skiriasi kaip diena ir naktis.po chirurgines koja ziauriai skaudejo,labai ilgai tino.juk operacijos metu vena isplesiama.o lazerio pranasuma turbut zinot ir pati.

as taip pat turejau chirurgine, nes tada kai dariausi, dar lazeriu ne nebuvo smile.gif, sugijo greitai, jokiu tinimu ir skausmu nebuvo, cia greiciau, ne operacijos metodas, o operuojancio gydytojo profesionalumo ir patyrimo klausimas, taip, kad...
Atsakyti
sutikčiau su Jumis, kad gerai atlikta chirurginė operacija yra geriau už blogai atlikta lazerinę. Bet tik tiek. smile.gif

Dėl tų mėlynių po operacijos. Jei nepraėjo per 6 mėn. yra toks tepalas PIGMANORM. Galima gauti vokiečių vaistinėje arba pas mus gk. Tik su juo reikia biški atsargiai. Oda parausta, pleiskanoja, bet pigmentacija gerokai pablunka arba išnyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolandas_d: 28 spalio 2012 - 00:30