Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(elemyte @ 2012 09 07, 20:08)
Man jau menuo po operacijos.ten kur buvo didele vena ten dar yra sukietejimu,o kur buvo mazesnes ten viskas ok.jokiu vaistu negeriau ir nieko netepiau tik kojine nesioju ir dar nesiosiu kol bus sukietejimu nes geriau kojai taip.o del antakakalnio lazeriniu operaciju-viena operavosi ten pries metus ir nieko nemokejo isskyrus tai ka dave i kisene.ir ji mane isdurnino kad as tiek sumokejau.tai kaip istikruju cia turi buti?

Aišku, vadinasi dar reikia laiko, kad tos mėlynės dingtų... o man dėl to ir liepė tepti Liotonu ar Venarutonu, kad greičiau tos mėlynės "išsivaikščiotų"... tik vaistinėj, kai paklausiau, kurį geriau pirkti, - nesugebėjo paaiškinti, kuo skiriasi ir kuris geriau....
o kas dėl pinigėlių, nesigilinau labai, nes ir taip buvau apsidžiaugusi, kad kainuos kelis kartus mažiau, nei man žadėjo Kaune 3-ioj ligoninėj operuoti, buvo pasakę kainą - 2500 Lt(Kaune, ne privačioj lig.)....
Beje, ar dar važiuosite daktarui pasirodyti po 2 mėn po operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 07 rugsėjo 2012 - 20:40
QUOTE(Kristuks @ 2012 09 07, 21:40)
Aišku, vadinasi dar reikia laiko, kad tos mėlynės dingtų... o man dėl to ir liepė tepti Liotonu ar Venarutonu, kad greičiau tos mėlynės "išsivaikščiotų"... tik vaistinėj, kai paklausiau, kurį geriau pirkti, - nesugebėjo paaiškinti, kuo skiriasi ir kuris geriau....
o kas dėl pinigėlių, nesigilinau labai, nes ir taip buvau apsidžiaugusi, kad kainuos kelis kartus mažiau, nei man žadėjo Kaune 3-ioj ligoninėj operuoti, buvo pasakę kainą - 2500 Lt(Kaune, ne privačioj lig.)....
Beje, ar dar važiuosite daktarui pasirodyti po 2 mėn po operacijos?

Man melyniu tai po 2sav nebebuvo.po 1sav nuklijavo pleistrus,patikrino ultragarsu.kai nebebus suketejimu vaziuosiu sklerozuot.
Atsakyti
QUOTE(elemyte @ 2012 09 08, 09:22)
Man melyniu tai po 2sav nebebuvo.po 1sav nuklijavo pleistrus,patikrino ultragarsu.kai nebebus suketejimu vaziuosiu sklerozuot.

kur darysite skleroterapiją?Kokia šios procedūros kaina?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 08, 11:38)
kur darysite skleroterapiją?Kokia šios procedūros kaina?

Darysiuos northway klinikoj.kiek kainuos tai nezinau,daktaras zadejo nuolaida padaryt kadangi ten lazeriu operavo.
Atsakyti
QUOTE(elemyte @ 2012 09 07, 21:08)
Man jau menuo po operacijos.ten kur buvo didele vena ten dar yra sukietejimu,o kur buvo mazesnes ten viskas ok.jokiu vaistu negeriau ir nieko netepiau tik kojine nesioju ir dar nesiosiu kol bus sukietejimu nes geriau kojai taip.o del antakakalnio lazeriniu operaciju-viena operavosi ten pries metus ir nieko nemokejo isskyrus tai ka dave i kisene.ir ji mane isdurnino kad as tiek sumokejau.tai kaip istikruju cia turi buti?

o ka as ir sakau, kad pries mokant reikia pasidomet kodel ir uz ka smile.gif, kas del antakalnio, man ten ir uz epidura per gimdyma pasake, kad reiks 90 lt sumoket, pasakliau, kad jokiu problemu tik po to pasidomesiu ar tikrai turejau moket - ir ka - mokestis stebuklingai dingo
Atsakyti
Aš jau po operacijos šiandien namuose. Nežinau kaip ten su mokėjimais, bet aš sumokėjau 600+525. 600Lt prieš operaciją po apžiūros gydytojas sako, kad reikia 600Lt sumokėti prieš operaciją, nes sesutė turi nupirkti ten kažką tai. O po operacijos buhalterijoje išrašė sąskaitą 525Lt ir kasoje susimokėjau. O tie 600 tai nežinau kur jie ,,nugulė". Kita moteris irgi tiek pat mokėjo, o dar dvi buvo jos darėsi chirurginiu būdu tai visai nieko nemokėjo. Jų ir kitas gydytojas buvo. Taip kad nesuprantu, bet labai ir nesigilinu, nes ruošiausi Baltijos Amerikos kl.darytis, o čia man dvigubai pigiau gavosi, taip kad ir nesukau galvos.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2012 09 11, 15:54)
Aš jau po operacijos šiandien namuose. Nežinau kaip ten su mokėjimais, bet aš sumokėjau 600+525. 600Lt prieš operaciją po apžiūros gydytojas sako, kad reikia 600Lt sumokėti prieš operaciją, nes sesutė turi nupirkti ten kažką tai. O po operacijos buhalterijoje išrašė sąskaitą 525Lt ir kasoje susimokėjau. O tie 600 tai nežinau kur jie ,,nugulė". Kita moteris irgi tiek pat mokėjo, o dar dvi buvo jos darėsi chirurginiu būdu tai visai nieko nemokėjo. Jų ir kitas gydytojas buvo. Taip kad nesuprantu, bet labai ir nesigilinu, nes ruošiausi Baltijos Amerikos kl.darytis, o čia man dvigubai pigiau gavosi, taip kad ir nesukau galvos.

o už 600 lt čekio nebuvo? blink.gif
Pigiau sumokėjote,bet lazeris irgi ne moderniausias.Ar domėjotės koks lazeris naudojamas ten?
Buvo rašyta,kad ne žiedinis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 11 rugsėjo 2012 - 20:20
Dar norėjau paklausti, kas jau po lazerio opracijos....
Man jau eina trečia savaitė, bet kažkaip dar labai negraži koja, ir sukietėjimų yra, ir mėlyna, ir pan....
Gal kam jau daugiau laiko praėjo, - kada jau koja realiai graži "pasidaro" smile.gif ačiū
Ar buvote pasirodyti operavusima gydytojui, sakykim, po 2 mėn. ar pan?
Ar iš principo gali nepavykti operacija lazeriu, na, vis tiek likti tos venos, gal ne pilnai, bet va ....
Ir dar - ar operuojant gali sutrūkinėti kapiliarai? oprecaijos metu?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 11, 21:10)
o  už 600 lt čekio nebuvo? blink.gif
Pigiau sumokėjote,bet lazeris irgi ne moderniausias.Ar domėjotės koks lazeris naudojamas ten?
Buvo rašyta,kad ne žiedinis...

600 čekio nedavė. O koks lazeris nesidomėjau, nes nelabai ten juose ir gaudausi.
Man padarė, šiandien perrišo sakė viskas gražu, daugiau nieko man ir nereikia. Aš pasitikiu gydytoju Markevičiu.
Atsakyti
skambinau i antakalni del lazerio kainos tai sake kad moketi 525lt ir daugiau nieko,jokiu 600 nereikia.tai gal mes nezinom kiek duot tai pasako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elemyte @ 2012 09 12, 19:20)
tai gal mes nezinom kiek duot tai pasako smile.gif

gal turėtų būti pasirinkimo teisė papildomai duoti ar ne ir kiek cool.gif cool.gif
Atsakyti
Gydymo įstaigose negali buti mokėjimų be čekių. Kokios dar sesutės kažkokie pirkimai biggrin.gif. Moki pinigus, gani čekį. Ar čia tik privačioms tai galioja smile.gif ? Taip pat už sumokėtus pinigus galite prašyti ne tik čekio, bet ir detalizuotos išklotinės už ką mokėjote- šviesolaidis, kojinė, vaistai ar dar kas nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolandas_d: 13 rugsėjo 2012 - 12:19