Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(vaida/m @ 2012 09 06, 07:23)
As dariausi Antakalnyje, pas Markeviciu lazerine operacija. Man kainavo 600 Lt., jis pasako kiekvienam kaina apziuros metu, tai priklauso nuo venu.

o rezultatai išgijus jau matomi?Ar patenkinta rezultatu?
QUOTE(kroupelyte @ 2012 09 06, 07:25)
Kaip suprantu su lazeriu tik ten ir operuoja?

tik ten,apie klinikas kalbant...
Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2012 09 06, 07:23)
As dariausi Antakalnyje, pas Markeviciu lazerine operacija. Man kainavo 600 Lt., jis pasako kiekvienam kaina apziuros metu, tai priklauso nuo venu. Reikejo tureti tik elastini binta ir tyrimu atsakymus is savo poliklinikos.
Kaip as supratau, paprastos chirurgines operacijos nemokamos.
Dar kazkas klause del pasirengimo operacijai - ligonineje duoda toki rubeli operacijai, buni be apatiniu.

Niekaip nesuprantu, kodėl man gydytojas pasakė dvigubai didenę kainą g.gif Na pirmadienį jau operuosius tai ir žiūrėsiu jau kaip bus.
Atsakyti
Labai cia idomus variantas us tom lazerinem operacijos, va tik tik ka paskambinau i ta dienos centra ir paklausiau kiek kainuoja venu operacija lazeriu. Zinot ka man atsake? NIEKO NEKAINUOJA, PAS MUS OPERACIJOS NEMOKAMOS !!! Kaip jums tai? Manau, kad pries sutikdamos truputeli pasidomet labiau galit, kodel ir uz ka reikia tiek moket, jei skelbiasi, kad nieko nekainuoja ( tie internetiniame psl tiek informaciaj telefonu) Tik pasake, kad reik turet seimos gydytojo siuntima, nes be jo reiks moket. Tai vat klausimas - ar jus visos su siuntimais buvot?
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2012 09 06, 07:02)
Niekaip nesuprantu, kodėl man gydytojas pasakė dvigubai didenę kainą  g.gif Na pirmadienį jau operuosius tai ir žiūrėsiu jau kaip bus.

kaina priklauso nuo venu, kiek reikes ju operuoti, kiekvienu atveju skirtingai. Nemokamos yra paprastos chirurgines operacijos, kurios daromos su narkoze ir keliais pjuviais.
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2012 09 06, 06:48)
o rezultatai išgijus jau matomi?Ar patenkinta rezultatu?

tik ten,apie klinikas kalbant...

Neseniai dariausi, dar nesugijo, tad nieko komentuoti kol kas negaliu.
Papildyta:
QUOTE(kroupelyte @ 2012 09 06, 08:33)
Labai cia idomus variantas us tom lazerinem operacijos, va tik tik ka paskambinau i ta dienos centra ir paklausiau kiek kainuoja venu operacija lazeriu. Zinot ka man atsake? NIEKO NEKAINUOJA, PAS MUS OPERACIJOS NEMOKAMOS !!! Kaip jums tai? Manau, kad pries sutikdamos truputeli pasidomet labiau galit, kodel ir uz ka reikia tiek moket, jei skelbiasi, kad nieko nekainuoja ( tie internetiniame psl tiek informaciaj telefonu) Tik pasake, kad reik turet seimos gydytojo siuntima, nes be jo reiks moket. Tai vat klausimas - ar jus visos su siuntimais buvot?

Siuntima reikia tureti kai eini ikonsultacija pas angiochirurga, tada yra pasakoma kokiu budu bus operuojama, paskiriama operacijos data. Likus 2 savaitems iki operacijos poliklinikoje pasidarote reikalingus tyrimus ir pasiimate siuntima operacijai is savo seimos gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2012 09 06, 10:54)
kaina priklauso nuo venu, kiek reikes ju operuoti, kiekvienu atveju skirtingai. Nemokamos yra paprastos chirurgines operacijos, kurios daromos su narkoze ir keliais pjuviais.
Papildyta:
Neseniai dariausi, dar nesugijo, tad nieko komentuoti kol kas negaliu.
Papildyta:

Siuntima reikia tureti kai eini ikonsultacija pas angiochirurga, tada yra pasakoma kokiu budu bus operuojama, paskiriama operacijos data. Likus 2 savaitems iki operacijos poliklinikoje pasidarote reikalingus tyrimus ir pasiimate siuntima operacijai is savo seimos gydytojo.

Nu tai cia su tuo siuntimu viskas aisku, neaisku del kainos - pabreziu, as klausiau kiek kainuoja venu operacija lazeriu, mane tikrai gerai suprato ir atsake - pas mus nieko nekainuoja. O ir del tu paprastu - kazkas rase, kad jos 600 lt ten kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroupelyte: 06 rugsėjo 2012 - 09:59
QUOTE(kroupelyte @ 2012 09 06, 09:58)
Nu tai cia su tuo siuntimu viskas aisku, neaisku del kainos - pabreziu, as klausiau kiek kainuoja venu operacija lazeriu, mane tikrai gerai suprato ir atsake - pas mus nieko nekainuoja. O ir del tu paprastu - kazkas rase, kad jos 600 lt ten kainuoja.

na, as skambinau i ligoniu kasas pries operacija - tai ne lazerine operacija - nemokama, viskas kompensuojama is ligoniu kasu.
Jei jusu netenkina atvira klasikine operacija, galite operuotis lazeriniu budu, primokate kiekvienos ligonines nustatyta mokesti.
Gal kazkas gydytojui ir sumokejo tuos 600 lt. i kisene, bet paprasta operacija tikrai nemokama.
Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2012 09 06, 15:47)
na, as skambinau i ligoniu kasas pries operacija - tai ne lazerine operacija - nemokama, viskas kompensuojama is ligoniu kasu.
Jei jusu netenkina atvira klasikine operacija, galite operuotis lazeriniu budu, primokate kiekvienos ligonines nustatyta mokesti.
Gal kazkas gydytojui ir sumokejo tuos 600 lt. i kisene, bet paprasta operacija tikrai nemokama.

doh.gif bet as ne apie paprasta, apie lazerine kalbu, juk cia del lazeriniu kalba eina, kad kainos visom besioperuojanciom skirtingos, man butent apie lazerine pasake - NEMOKAMA, uz NIEKA!
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2012 09 06, 14:54)
doh.gif bet as ne apie paprasta, apie lazerine kalbu, juk cia del lazeriniu kalba eina, kad kainos visom besioperuojanciom skirtingos, man butent apie lazerine pasake - NEMOKAMA, uz NIEKA!

tai gal jus paskambinkite i ligoniu kasa ir paklauskite.
taip, skirtingos kainos, priklauso nuo ligos stadijos.
gal nesusikalbejote su registratore, as dariausi pries keleta dienu ir mokejau.

Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2012 09 06, 16:03)
tai gal jus paskambinkite i ligoniu kasa ir paklauskite.
taip, skirtingos kainos, priklauso nuo ligos stadijos.
gal nesusikalbejote su registratore, as dariausi pries keleta dienu ir mokejau.

na, as nesiginciuju, zinau, kad mokejot ir kitos mokejo, bet skirtingai, todel ir paskambinau, mane suprato teisingai, bet sakyciau siek tiek pasimete, dar kart perklausiau, pasitikslinau, na tai ir patikino mane dar karta, kad nekainuoja biggrin.gif Dar pasake, kad ne visiem lazerines tinka (cia butent kas del ligos stadijos), todel pirmiausiai butina kosultacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroupelyte: 06 rugsėjo 2012 - 15:38
QUOTE(kroupelyte @ 2012 09 06, 09:33)

Na man ką tik skambino iš centro, susakė ką atsivežti (siuntimą, bintą,dokumentus). Ir kai paklausiau kaip mokėti: grynais ar kortele, tai ji sakė, kad geriau grynais, nes buhalterijai taip paprasčiau. Taip kad supratau duos kvitą viskas bus oficialiai, kaip ir sakė gydytojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 07 rugsėjo 2012 - 10:08
Norėjau paklausti tų, kurios jau išsiopravome lazeriu... kaip kojos atrodo? ar geriate kokius vaistukus? ar tepatės Liotonu ar kitu tepalu, nebepamenu pavadinimo... kojinė, aišku, privaloma nešioti...
Man jau praėjo beveik dvi savaitės, visa koja tokiais kaip mažiukais dūriais nusėta, nemažos mėlynės, kai kur "sukietėjimai"... buvau savo polilinikoje pasirodyti, liepė teptis Liotonu ar kokiu kitu tepalu ir "laukti"... kojinę nešioti apie 1 mėn...
Kol kas nesitiki, kad koja pagaržės, nes dar labai negraži..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 07 rugsėjo 2012 - 16:50
QUOTE(Kristuks @ 2012 09 07, 17:49)
Norėjau paklausti tų, kurios jau išsiopravome lazeriu... kaip kojos atrodo? ar geriate kokius vaistukus? ar tepatės Liotonu ar kitu tepalu, nebepamenu pavadinimo... kojinė, aišku, privaloma nešioti...
Man jau praėjo beveik dvi savaitės, visa koja tokiais kaip mažiukais dūriais nusėta, nemažos mėlynės, kai kur "sukietėjimai"... buvau savo polilinikoje pasirodyti, liepė teptis Liotonu ar kokiu kitu tepalu ir "laukti"... kojinę nešioti apie 1 mėn...
Kol kas nesitiki, kad koja pagaržės, nes dar labai negraži..... 4u.gif

Man jau menuo po operacijos.ten kur buvo didele vena ten dar yra sukietejimu,o kur buvo mazesnes ten viskas ok.jokiu vaistu negeriau ir nieko netepiau tik kojine nesioju ir dar nesiosiu kol bus sukietejimu nes geriau kojai taip.o del antakakalnio lazeriniu operaciju-viena operavosi ten pries metus ir nieko nemokejo isskyrus tai ka dave i kisene.ir ji mane isdurnino kad as tiek sumokejau.tai kaip istikruju cia turi buti?
Atsakyti