QUOTE(jūračiukas @ 2012 08 30, 12:07)
Gal galit patarti kokias kojines po operacijos nusipirkti, ir kokia kaina?
Kai gulėjau palatoj po kojos operacijos lazeriu, buvo užėjusi kažkokia moteris, sesutė ar pan, ir jau norėjo matuoti koją ir siūlyti kojinę, bet aš turėjau savo, tad taip man ir liko, nepirkau iš jų... mano ant vienos kojos, iki kirkršnies beveik, kur limpa prie odos, neypatingai patogu, būna, kad dienos metu pasmunka, sakyčiau, jei kam abi kojas reikia tvrakyti, - tai gal geriau pėdkelnės ar kokios kitokios...
Pati operacija lazeriu vyko taip: - į vieną ranką lašelinę, į kitą (petį) suleido kažkokių raminamųjų, pačią koją ištepė kažkokiu geltonu skysčiu, o tada daugiau nemačiau, nes man tvarkė nugarinėj pusėj, tad teko gulėt ant pilvo, jaučiau tik tokį lyg žnaibymą neskaudų, buvau pilnoj sąmonėj ir pan. atrodė, kad truko kokias 15 min, o iš tiesų gal kokias 40-50 min, beje, į koją ko gero, irgi suleido vaistukų, kad skausmo nejaučiau.... o po to, kai grįžus į palatą praėjo kelios valandos, - pradėjo mausti tą koją, tai tą vakarą dar suleido man nuskausminamųjų, o kitą dieną jau vaistukų nereikėjo.....