QUOTE(Ju.Ju @ 2012 08 27, 13:44)
Kregzdes komentaras mane nuliudino Net jei padarius viena ar kita intrevencija, jos vistiek VEL suges?Kazkaip dar nesigylinau i tuos gydymus, net pas angiochirurgus nebuvau. Bet jauciu laukia tokie pat komentarai kaip ir henika
Beje pas ka ejai, kokiam mieste?
Beje pas ka ejai, kokiam mieste?
Tai tikrai ne taisyklė, bet daug kam jos ir toliau "genda". Gal Jums sutvarkys ir bus gerai visam gyvenimui, man taip nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(henika @ 2012 08 27, 13:55)
man labai įdomus vienas klausimas - jeigu dabar pasidarau lazeriu operaciją, ar čia jau viskas? niekas nebeblogėja ir visą gyvenimą esu rami?
suprantu, kad mirti galima nuo visko. tačiau mažiausiai norisi kelti sau papildomą riziką būnant tokiai jaunai... noriu būti tikra, kad ši operacija yra būtina, o ne patartina...
suprantu, kad mirti galima nuo visko. tačiau mažiausiai norisi kelti sau papildomą riziką būnant tokiai jaunai... noriu būti tikra, kad ši operacija yra būtina, o ne patartina...
Mama darėsi tradicinę operaciją, po kelių metų (nepamenu jau po kelių) vėl pradėjo lįsti kita vena, dabar ji kenčia ir nesioperuoja.
Aš operavausi lazeriu GK klinikoje, abejose kojose vėl problemos, viena blogiau, kita pusė velnio. Na, mano atveju, buvo gimdymas, gal tai pagreitino problemos išlindimą, bet praėjo po opracijos 3 metai Ir aš dabar delsiu, nes žinau, kad man tai ne pabaiga