QUOTE(xde @ 2012 05 14, 15:20)
Nors užmušk neprisimenu, vaizdelis tai ne tas pagal nuotraukas, bet gal pakeitė dizainą
Jūs gal tokias turite? ir kaip Jums jos?
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 15:48)
Butu idomu suzinoti, kokios tos kojines medziagines
O gal ne vasara buvo, todel nesutote?
Pas mama tokios panasios, pirktos cia:
http://www.ortopedij...x.php/lt/39568/
Beje, jai israse jas gydytojas ant tokio lapuko, grieztai su ismatavimais, na panasiai kaip akiniams kad buna surasytos dioptrijos, tai ir kojines kiekvienai kojai su ismatavimais. Kaip teige daktaras, moterys, sako, prisiperka bet kokias kojines, per dideles ar per mazas is interneto ir ne tik kad naudos nebuna, o
dar pakenkia, nes jei per dideles-tai nieko neissaugo, o jei per tamprios, padaro dar blogiau nei buvo.
Vienai kojai buvo vėlyvas pavasaris
Bet aš prieš tai buvau pirkusi iš Ortopedijos technikos kojines iki kirkšnies, tai ten tikrai naro kostiumas, nesulyginsi su tom, kur GK davė po operacijos. Daktaras gali išrašyti ką tik nori, o gerose ortopedijose permatuoja ir parenka savo produkciją, jei Jūsų netenkina pasiūlyta. Antrą vertus, Jūs galite pasakyti, kad norėsite tokio ir tokio gamintojo, paprašyti, kad Jums išmatavimus surašytų ir tada varyti tik pasirinkimui ir nupirkimui.
Privačiai operuojantis, jie išsimatuoja koją ir po operacijos jau būna paruošta reikiama, tai man tos kojinės labai patiko, paklausiau pavadinimo, nes ne pati pirkau gi, pasakė, bet per kelis metus tikrai nepamenu.
Rolandai, prisipažinkite kokias kojines pas save naudojote lazerinių operacijų (nes dabar gal ir pakeitę gamintoją) pradžioje
? Jei tik ne tarnybinė paslaptis čia. Tokios kaip medvilnės
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Čia mergina prieš tai temoje kažkuri klausė, ar operuotis prieš numatomus vėlesnius gimdymus, tai aš, būdama ne medikė, atidėčiau operacijas jau po vaikų įsigijimo
, nebent jau situacija yra visai bloga, tokiu atveju geras angiochirugas turėtų pagal situaciją pasakyti. Nes man pvz. nėštumas vėl viską išvedė iš rykiuotės ir rezultato džiaugiausi ne tiek ilgai kiek man norėjosi/tikėjausi.
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel