Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Kojotė @ 2012 05 14, 13:31)
ruosiuos vasara darytis operacija (vienos kojos) lazeriniu budu dienos chirurgijos centre (Kaunas),skaiciau,kad operacija kompensuoja ligoniu kasos. bet vis tiek,manau, reikes duot padekos vokeli operuojanciam daktarui, kokios sumo, net neisivaizduoju...kas zino, gal galit man parasyti i az. labai lauksiu. daugiau papildomu pinigeliu, kaip suprantu, isleisti niekam ir nereikes, ar ne g.gif

biggrin.gif Suprantu,kad jūs prieš operaciją ,kaip ir kiekvienas normalus žmogus jaudinatės, bet tokių neapgalvotų dalykų tai jau nereikia daryti. Operuojatės privačioje klinikoje, jie jau ir taip laimingi jus gavę ir galėję uždirbti pinigų(ir gydytojas gauna kiek jam priklauso), todėl jokie papildomi atsidėkojimai gydytojui nereikalingi. Jūs susižinokite kainą tiksliau, nes gali būti šioks toks skirtumas tarp ligonių kasų apmokamos sumos ir privačios klinikos"savo" kainos.Be to klinikos visada žino ,kaip truputį papildomai "išmelžti" iš nesiorentuojančių pacientų pinigiukų (papildomi tyrimai ir konsultacijos,kojinės, geresni tvarsciai ir t.t).Todėl pasirūpinkite tik savimi ir pataupykite pinigėlius.
Sėkmės ir sveikatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drrrr @ 2012 05 14, 14:44)
Operuojatės privačioje klinikoje, jie jau ir taip laimingi jus gavę ir galėję uždirbti pinigų(ir gydytojas gauna kiek jam priklauso

supratau,kad valstybinėje ligoninėje operuosis.Ar ne? g.gif
Didmiesčiuose lazerinės operacijos jau daromos valstybinių ligoninių dienos chirurgijos skyriuose.Man domina,kiek kompensuojamos ir kokia priemoka...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 05 14, 14:51)
Didmiesčiuose lazerinės operacijos jau daromos valstybinių ligoninių dienos chirurgijos skyriuose.Man domina,kiek kompensuojamos ir kokia priemoka...

Vilniuje, Antakalnio klinikose vienos kojos lazerine operacija su ligoniu kasu kompensavimu kainuoja apie 1100lt 4u.gif Be kompensavimo butu virs 2000lt.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 13:53)
Vilniuje, Antakalnio klinikose vienos kojos lazerine operacija su ligoniu kasu kompensavimu kainuoja apie 1100lt 4u.gif Be kompensavimo butu virs 2000lt.

Man įdomu tik kas operuoja, kur stažavosi, kokia patirtis to angiochirurgo su lazerinėmis operacijomis? Ir kažin kokios eilės g.gif Gal jau teko kam sužinoti tokius dalykus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 14 gegužės 2012 - 14:01
QUOTE(drrrr @ 2012 05 14, 14:44)
biggrin.gif Suprantu,kad jūs prieš operaciją ,kaip ir kiekvienas normalus žmogus jaudinatės, bet tokių neapgalvotų dalykų tai jau nereikia daryti. Operuojatės privačioje klinikoje, jie jau ir taip laimingi jus gavę ir galėję uždirbti pinigų(ir gydytojas gauna kiek jam priklauso)

QUOTE(xde @ 2012 05 14, 14:51)

aha, valstybineje, chirurginiu budu, nes lazeriniu reik damoket, kaip suprantu. tai daktariukui vis tiek reiketu biskiuka atsilygint, kad svelnesnis butu... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 05 14, 15:01)
Man įdomu tik kas operuoja, kur stažavosi, kokia patirtis to angiochirurgo su lazerinėmis operacijomis? Ir kažin kokios eilės g.gif  Gal jau teko kam sužinoti tokius dalykus?  4u.gif

Antakalnyje operuoja Markevicius(skyriaus vedejas), kur stazavosi-galima per google suzinoti. Eiles dideles. Mane konsultacijai uzrase tik birzelio 7, tai tik konsultacijai, o kur dar operacijos laikas...
Mama Markevicius operavo, tai nuo konsultacijos iki operacijos praejo 1,5 menesio.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 15:12)
Antakalnyje operuoja Markevicius(skyriaus vedejas), kur stazavosi-galima per google suzinoti. Eiles dideles. Mane konsultacijai uzrase tik birzelio 7, tai tik konsultacijai, o kur dar operacijos laikas...
Mama Markevicius operavo, tai nuo konsultacijos iki operacijos praejo 1,5 menesio.

O mamą lazeriu operavo?Jei taip,kokie atsiliepimai?
Šias operacijas geriausia daryti šaltuoju sezonu 4u.gif Man irgi rūpi vieną koją operuotis ten pat mirksiukas.gif Bet dar nė konsultacijai nesu užsirašiusi.Ar pirmiau kreipėtės pas šeimos gydytoją siuntimo,ar iš karto galima registruotis konsultacijai?
Papildyta:
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 14, 15:09)
aha, valstybineje, chirurginiu budu, nes lazeriniu reik damoket, kaip suprantu.

o Jums nesiūlė lazeriu?Jei tik įmanoma,verčiau primokėti,pataupyti,jei reikia, ir daryti lazerinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 05 14, 15:28)
O mamą lazeriu operavo?Jei taip,kokie atsiliepimai?
Šias operacijas geriausia daryti šaltuoju sezonu 4u.gif Man irgi rūpi vieną koją operuotis ten pat mirksiukas.gif Bet dar nė konsultacijai nesu užsirašiusi.Ar pirmiau kreipėtės pas šeimos gydytoją siuntimo,ar iš karto galima registruotis konsultacijai?

Tik lazeriu, uz tai ir primokama kaina zinau 4u.gif Atsiliepimai jos nuostabus drinks_cheers.gif Uz tai ir as ryzausi atsisveikinti su 1000lt.
Del saltojo sezono-tai mitas, pilna besioperuojanciu ir vasara, tiesiog sunkesnis pooperacinis laikotarpis. Mat po operacijos reikia nesioti tokias elastines pedkelnes uz 200lt, o jos per karscius, patikekit, kaip naro kostiumas ant koju doh.gif Kai cia buvo karstos dienos balandzio pabaigoj, tai mama suto jose, dilgeline atsirado. Antra operacijai jai birzelio pradzioj, bet irgi vien del pooperacinio laikotarpio ir tu kojiniu nori nukelti rudeniui.

Pradzioj uzsirasot konsultacijai, patikekit, laika gausit tik po menesio.
Tada likus kokiai savaitei iki numatytos konsultacijos nueisit pas seimos daktara ir pasiimsit siuntima. Gali buti, kad seimos daktaras dar lieps pasidarys kraujo tyrimus, su ju atsakymais ir nuzingsniuosit toliau 4u.gif

Yra greitesnis variantas: kreiptis privaciai. Sakykim, tas pats Markevicius dirba dar Baltijos Amerikos klinikoj, tikiu, kad ten paklojus 200lt prieiti konsultacijai galima po poros dienu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 14 gegužės 2012 - 14:38
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 15:37)
Del saltojo sezono-tai mitas, pilna besioperuojanciu ir vasara, tiesiog sunkesnis pooperacinis laikotarpis. Mat po operacijos reikia nesioti tokias elastines pedkelnes uz 200lt, o jos per karscius, patikekit, kaip naro kostiumas ant koju doh.gif

mano viena koja yra jau operuota privačioje klinikoje.Teko nešioti ne pėdkelnes,o vieną ilgą kojinę iki kirkšnies.Jei operuosiuosi antrą koją jau valstybinėje klinikoje,tikiuosi tą kojinę sėkmingai panaudoti ir sutaupyti,kadangi ji buvo įtraukta į pirmosios operacijos bendrą kainą.Vasarą tikrai nesiryžčiau operuotis dėl poeparacinio laikotarpio .Ir taip ta vasara trumpa,nesinori atsisakyti jūros,vandens pramogų,saulės...Mano atveju,koja ilgai gijo,prireikė beveik pusmečio,kad neliktų jokių žymių.O taškai dūrių vietose išnyko gal po metų.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 14:12)

O, dėkui už info 4u.gif Aš tai visgi apie šaltąjį sezoną galvočiau, tikrai smagiau, bet yra kaip yra 4u.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 14, 14:37)
Del saltojo sezono-tai mitas, pilna besioperuojanciu ir vasara, tiesiog sunkesnis pooperacinis laikotarpis. Mat po operacijos reikia nesioti tokias elastines pedkelnes uz 200lt, o jos per karscius, patikekit, kaip naro kostiumas ant koju doh.gif Kai cia buvo karstos dienos balandzio pabaigoj, tai mama suto jose, dilgeline atsirado. Antra operacijai jai birzelio pradzioj, bet irgi vien del pooperacinio laikotarpio ir tu kojiniu nori nukelti rudeniui.

GK klinikoje išskyrė labai geras kojines, tokios medžiaginės, gal R. Dagilaitis užsuks, parašys kokios jos firmos, jau nepamenu, tikrai su jom nešutau. Manau, kad galima nusipirkti tokias, o ne naro kostiumą biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(xde @ 2012 05 14, 14:59)
mano viena koja yra jau operuota privačioje klinikoje.Teko nešioti ne pėdkelnes,o vieną ilgą kojinę iki kirkšnies.Jei operuosiuosi antrą koją jau valstybinėje klinikoje,tikiuosi tą kojinę sėkmingai panaudoti ir sutaupyti,kadangi ji buvo įtraukta į pirmosios operacijos bendrą kainą.Vasarą tikrai nesiryžčiau operuotis dėl poeparacinio laikotarpio .Ir taip ta vasara trumpa,nesinori atsisakyti jūros,vandens pramogų,saulės...Mano atveju,koja ilgai gijo,prireikė beveik pusmečio,kad neliktų jokių žymių.O taškai dūrių vietose išnyko gal po metų.

drinks_cheers.gif Reikėjo leisti vaistus į koją, nuėjo guzais ir mėlynėm man, koja buvo "gražutė" doh.gif O ir degintis negalima gi kurį laiką, man irgi lietuviškų vasarų gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 05 14, 16:00)
O, dėkui už info  4u.gif Aš tai visgi apie šaltąjį sezoną galvočiau, tikrai smagiau, bet yra kaip yra  4u.gif
GK klinikoje išskyrė labai geras kojines, tokios medžiaginės, gal R. Dagilaitis užsuks, parašys kokios jos firmos, jau nepamenu, tikrai su jom nešutau.

o Jūs irgi vieną koją operavotės ir planuojate antrą?
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2012 05 14, 16:02)
drinks_cheers.gif  Reikėjo leisti vaistus į koją, nuėjo guzais ir mėlynėm man,

leidausi savaitę pati į pilvą,taip buvo rekomenduota,į koją ne...
Guzais nenuėjo,tik mėlynės klaikiai ilgai gijo.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 05 14, 15:04)
o Jūs irgi vieną koją operavotės ir planuojate antrą?
Papildyta:

leidausi savaitę pati į pilvą,taip buvo rekomenduota,į koją ne...
Guzais nenuėjo,tik mėlynės klaikiai ilgai gijo.

Abi, bet viena koja vėl streikuoja, bet nėra dar labai blogai, kentėti galima, bandysiu tempti dar, nes tokiais tempais, tai dar n operacijų reiks per mano gyvenimą. Nėštumas buvo po operacijų, gal todėl taip greit vėl pagedo tie vožtuvai verysad.gif

Matot, man tada liepė leistis į koją, ne į pilvą, operavausi pačioje lazerinių operacijų pradžioje Lietuvoje, gal dabar kitaip pataria g.gif . Bet džiugina perspektyvos, kad galima bus operuotis ateityje tokiu būdu ligoninėse valstybinėse thumbup.gif
Atsakyti