Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(aurikyte @ 2011 11 13, 09:58)
Merginos, gal kuri galit pasakyti kiek reikia pieno bandelių tešlai kur rodė vakar laidoje?? Nu niekaip neįžiūriu  doh.gif , o Beata lyg ir neminėjo ....

300ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina82 @ 2011 11 13, 10:46)

Aciu labai - meginsim kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 12, 18:06)
nu tikrai labai labai skanu, oa jau prie vyno tai is viso  thumbup.gif
visad kazkaip skeptiskai ziuriu i tokias kombinacijas,kaip uogiene su suriu ar mesa, bet cia tai tikrai labai geras skonis.


Su kokia uogiene kepei?
Aš jau kurį laiką kepu tik su bruknių-kriaušių, mums su ja skaniausia. Bet sakiau prieš Kalėdas reikės pasidaryti ir tą originalų spanguolių su mandarinais padažą, kuris knygoje ir rekomenduojamas šitam kepiniui smile.gif Kadangi bus tas laikotarpis, kai bus prikepta visokių mėsų, vištų, tą padažą sunaudosim (ne taip mažai jo išeina iš 400g spanguolių) ir kitur smile.gif

QUOTE(aurikyte @ 2011 11 13, 10:05)
Aciu labai - meginsim kepti  smile.gif


Laukiam paskui atsiliepimų kaip gavosi ir ar verta kepti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 lapkričio 2011 - 12:41
QUOTE(Finna @ 2011 11 13, 12:39)
Su kokia uogiene kepei?

kepiau su spanguoliu uogiene,
nes kitokios negavau prie namu esancioje parduotuveje,
o trenkitis toliau noro nebuvo,
su brukniu uogiene ir turetu but thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jo2007 @ 2011 11 12, 17:30)
Sakykit o kur receptuka rast  blush2.gif

rašiausi kai žiūrėjau laidą

viską dėti sluoksniais


Svogūnai
Česnako galvutė
Perlinių 1,5vš
Lauro lapas
Sviesto
dž grybai
Morkos
Sultinio kubelis ištirpinti grybų nuovire
Sprandinė
Druska, pipirai, kmynai
Šparaginių pupelių švž
Stiklinė Obuolių ir morkų sulčių(sumaišyti su grybų sultiniu)
Bulvės, kmynai
2-2,5h

gal ką nors suprasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 11, 18:57)
saunu, reikia butinai isigyt cenakines,
taip norisi isbandyt  thumbup.gif


MB penktadienį darė, tai laaabai skanu, tik be grybų, nes pamiršo nupirkti. Tikrai labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 11 13, 13:39)
Laukiam paskui atsiliepimų kaip gavosi ir ar verta kepti smile.gif

Na ka, kepiau bandeles be jokio idaro, nes alyvuogiu neturejau, o i parda labai tingejau eiti. Bandeles tobulos wub.gif Mums labai patiko. Daugiausia kepiau su sezamu, tik kelias su kmynais. Su kmynais daugiau ir nekepsiu, nes su sezamu skaniau smile.gif . Kita karta butinai bandysiu su alyvuogem smile.gif O gal jau kas kepe???

Atsakyti
Atejau palikti atsiliepimu apie Beatos paskutineje laidoje rodytas sriubytes 4u.gif . Be galo patiko zirniu sriuba (ja jau verdame ne pirma karta).Tiesa, laidoje sios sriubos receptas siek tiek skiriasi nuo knygoje esancios 4u.gif . Taip pat vireme moliugu sriuba su manu kruopomis ax.gif .Puiki ir greita sriuba, gal tik siek tiek truko astrumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2011 11 11, 17:40)
Merginos.... ir as dariau troskini su perlinem kruopom...nerealiai skanu  bigsmile.gif net svecius spejau pavaisinti.


sakykit prasau, ar sis receptukas is TV laidos? Jei taip - kada mazdaug ja rode (kokios datos iraso ieskot)?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 14, 14:03)
sakykit prasau, ar sis receptukas is TV laidos? Jei taip - kada mazdaug ja rode (kokios datos iraso ieskot)?


Datos tikrai neatsimenu,bet viena mamyte tiksliai aprase. Stai smile.gif
rašiausi kai žiūrėjau laidą

viską dėti sluoksniais


Svogūnai
Česnako galvutė
Perlinių 1,5vš
Lauro lapas
Sviesto
dž grybai
Morkos
Sultinio kubelis ištirpinti grybų nuovire
Sprandinė
Druska, pipirai, kmynai
Šparaginių pupelių švž
Stiklinė Obuolių ir morkų sulčių(sumaišyti su grybų sultiniu)
Bulvės, kmynai
2-2,5h

TIKRAI PAPRASTAS IR SKANUS thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 14, 12:03)
sakykit prasau, ar sis receptukas is TV laidos? Jei taip - kada mazdaug ja rode (kokios datos iraso ieskot)?

Praeitą savaitgalį rodė rolleyes.gif "Kaip pristatyti lietuvišką virtuvę užseniečiui" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 11 13, 18:35)
MB penktadienį darė, tai laaabai skanu, tik be grybų, nes pamiršo nupirkti. Tikrai labai skanu  ax.gif


man iškilo toks klausimėlis...įdomu, kodėl Beata nepamirkė kruopų kad ir per naktį, tada nereiktų taip ilgai troškinti, aš tai visada perlines kruopas pradžioj išmirkau per naktį, ir tik tada kažką gaminu....Tai vat ir iškilo klausimas, gal yra skirtumas, tarp mirkytų kruopų ir ne...Ką manot? g.gif
Atsakyti