QUOTE(dagli @ 2011 11 12, 18:06)
nu tikrai labai labai skanu, oa jau prie vyno tai is viso
visad kazkaip skeptiskai ziuriu i tokias kombinacijas,kaip uogiene su suriu ar mesa, bet cia tai tikrai labai geras skonis.
Su kokia uogiene kepei?
Aš jau kurį laiką kepu tik su bruknių-kriaušių, mums su ja skaniausia. Bet sakiau prieš Kalėdas reikės pasidaryti ir tą originalų spanguolių su mandarinais padažą, kuris knygoje ir rekomenduojamas šitam kepiniui

Kadangi bus tas laikotarpis, kai bus prikepta visokių mėsų, vištų, tą padažą sunaudosim (ne taip mažai jo išeina iš 400g spanguolių) ir kitur
QUOTE(aurikyte @ 2011 11 13, 10:05)
Aciu labai - meginsim kepti
Laukiam paskui atsiliepimų kaip gavosi ir ar verta kepti