QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 16:22)
kaip skaniai skamba,
o kaip kept cia kaykurioj knygoj parasyta ?
Receptas yra antroje knygoje (Kalėdų skyriuje lygtai).
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 22:23)
gaila,bet man neina paziurėt,
gal kuri parašysite kaip reikia jį kepti
Reikia nedidelių duonos (prancūziško batono) riekelių, ant jų dėti camember'o sūrį pjaustytą riekelėmis, ant viršaus uždėti šaukštelį spanguolių padažo (pagal Beatą, tas spanguolių su mandarinais padažo receptas irgi yra toje pačioje knygoje) ir kepti orkaitėje, kol duona/batonas lengvai apskrunda, sūris sušyla, patįžta

Kadangi spanguolių padažo dažniausiai išsivirusi neturiu, tai vietoj jo dedu arba paprasčiausios spanguolių uogienės šaukštelį arba bruknių/kriaušių uogienės (su pastarąja mums skaniausia, kiek esame bandę).