Aciu uz reportaza smagu, kad sventes pavyko, paskaiciau, paverkiau... puiku, kad yra zmoniu, kurie stengiasi iziebti tose vaikuose dalele gerio, kad jie tiketu geriu ir uzaugtu padoriais zmonemis.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 21, 21:36)
super, veža mane tokie organizavimai, ir nesakau kad kitais metais neorganizuosiu...
Mano galva viskas priklauso nuo įstaigos remėjų,kuo jų daugiau,tuo gražėsnė ir vaikams įspudingėsnė šventė.
Yra organizuojama šventė ir mes kooperuojames.
Kaži kaip bus kitais metais,ar išgalės ruošti apskritai kokias nors šventes vaikų įstaigos po tokio šiandienio biudžeto drąstiško nurėžimo Juk jos visos ir gyvena tik iš varganų skatikų ir remėjų gerumo.
o rėmėjus juk krizė ir taip "apkarpė"...
nelinksma su tokia vyriausybe...
nelinksma su tokia vyriausybe...
ACIU ACIU ACIU visoms organizavusioms dovaneliu surinkima ir prisidejusioms
visgi mes, mamos, kokia stipri jega
saulyte tikiuos labai labai neapsunkinau del dovaneliu apsirgau paskutine minute ir dar taip smarkiai, gaila kad negalejau sudalyvaut bet svente , kaip matau, grazi buvo
visgi mes, mamos, kokia stipri jega
saulyte tikiuos labai labai neapsunkinau del dovaneliu apsirgau paskutine minute ir dar taip smarkiai, gaila kad negalejau sudalyvaut bet svente , kaip matau, grazi buvo
turiu juodu kojiniu nauju 7 poras. 19-21 dydi(eur). siunciaus savo pacanui, gavau kudikines. gal kam reikia??
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 22, 14:13)
visoms BĮ šiandien taryba posedžiaujant nukirpo nuo biudžeto 5 /. Tad daugelis net transporto nebeturės
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2011 12 22, 16:21)
turiu juodu kojiniu nauju 7 poras. 19-21 dydi(eur). siunciaus savo pacanui, gavau kudikines. gal kam reikia??
gal galiu paimti ir lėliukams į Vilniaus Santariškių onkologijos ligoninę nusiųsti. Nes pakuoju visas dovanas ir kartu nusiųsčiau...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 22, 14:13)
Šias metais prašėme ir rašėme prašymus ne vienai organizacijai, UAB, deja atsiliepė tik viena ir padėjo gan kukliai, tačiau esame be galo jiems dėkingi. Tad ir mano komentaras, kiekvienais metais ruošdami šventę, ieškodami rėmėjų, nežinome ar jų rasime. Ir kaskart nuogąstauju ar atsiras gerų žmonių, organizacijų, ar gausime lėšų, ar pavyks. Vien Žvejų rūmų programa, su didele nuolaida atsiėjo 1.500 Lt., o kur maistas, saldumynai ir kt. Ačiū, kad Jūs esate, išsisprendžia dovanėlių klausimas. Tai didelis darbas, kuris praktiškai pradedamas dirbti nuo rugsėjo mėnesio, nekalbant, kad tu turi dirbti ir savo tiesioginį darbą. Kita problema, netekome pačio dosniausio rėmėjo gerb. Lubio. Tad niekuomet nežadu ir nežinau ar kitais metais pavyks suorganizuoti šventę vaikams, nors norai patys didžiausi. Pagarbiai, Roma.
QUOTE(merga @ 2011 12 22, 23:01)
Tad niekuomet nežadu ir nežinau ar kitais metais pavyks suorganizuoti šventę vaikams, nors norai patys didžiausi. Pagarbiai, Roma.
atleisk uz kvaila klausyma, o tai tu ir esi ta Roma, kuri buvai pas mane paimt daiktus ?
Nea, ne ta pati
Nors ne manęs klausia, tai atsiprašau
Nors ne manęs klausia, tai atsiprašau